Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

reVanas

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    173
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Praleido laiko forume:

    6h 37m 32s

Apie reVanas

  • Gimtadienis 2004-06-11

Informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Muzika <3
  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    Nėra
  • Papildomas darbas
    Nėra
  • IGN
    reVanas

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

8.011 profilio peržiūros

reVanas's Achievements

Smaragdų kasėjas

Smaragdų kasėjas (4/5)

14

Nario reputacija

  1. Back after half of the year <3

  2. ​1. Koks Jūsų vardas žaidime?: reVanas 2. Ar paspaudėte + REP? [bŪTINA] : Teipp 3. Kokį skaičių renkatės?: 18
  3. Anketa: 1.Jūsų nick žaidime: reVanas 2.Kokį skaičių renkatės?: 12 3.Uždėjai +rep? (Pasitikrink, kad nebūtų nemalonumų ): Taip 4.Ko linki žmogui virš tavęs? (aš nesiskaitau ): Sėkmėss ^^
  4. Hmm, nemanau, kad tau padės. Rašyk į ticket, nes Feniksas čia nekreips dėmesio. Pirk prie paslaugų yra, kad password sugrąžinimas, o gal ir nebėra jau ten. Žinomas jausmas, vieną kartą padėjo, kitą kartą ne.
  5. Tu dar nuotraukos neįkelei, nu gi kelk greičiau, o aš savo nekelsiu tikrai. Vaiko Konstitucijoj parašyta, kad vaikai neprivalo atlikti sunkių darbų
  6. Pritariu visiškai Duskiui, gal tu tiesiog sugalvojai ai va čia jiems duosiu prizą. Galėjai filmuot, nes nelabai tikiu. Ir dar keista man, kad neatsitiktiniai žmonės tokie, o tie kurie turi gerą reputaciją serve. Nu bet krč kas buvo tas buvo..
  7. Sveikas, malonu susipažinti. MESK TĄ FOTKĘ GREIČIAU.
  8. Kažkas naujo serverį. Ramiau gal biškį Chaine'ui bus bei tavo frakcijai. O jei toli toli išvarai, tai veltui pc parduodi. Ten toli toli gal atims kažkas? Kokie migrantai. Bai, sėkmės.
  9. Anketa 1. Tema: Profilio ft forume 2. Darbo dydis(Pvz. 150x150): forumo nuotraukos 3. Darbo spalvos(Nebūtina): 4. Kokio darbo norite?(Avataras/Parašas): avataras 5. Pavyzdžiai(Nebūtina): 6. Paveikslėlis ant kurio bus atliekamas darbas(Būtina): negaliu pasakyt, bet toks pats kaip icetea 7. Tekstas: reVanas 8. SubTekstas(Tekstas po pagrindiniu tekstu):
  10. 2x post - įspėjimas. Šiaip su tais slime blockais gražiai padaryta, bet kaip kažkas sakė per daug simetriška bei per mažai detalių. Bet neblogai būtų toks C centras
  11. reVanas

    [[Template core/front/global/prefix is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Fortune [Sekmė] III Book.

    Tu rimtai? Žmogus stengias parduoti savo prekę, o tu čia reklamini. Eik kurkis temą naują. Užknisa tokie. Galima net "neūžaugom" pavadint. Maišaisi kur nereikia. Perki - rašai. O ne reklamini čia.
  12. Užtat kokios geros pareigos draugų. Pasigirt gali :dd
  13. Hihi, žinai gi norisi su tais kurie turi geras pareigas ryšius turėt, tada "kietesnis" būni
×
×
  • Create New...