Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Markeris

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    420
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    15
  • Praleido laiko forume:

    2D 21h 46m 40s

Markeris laimėta diena: Lapkričio 17 2023

Markeris turėjo mėgstamiausią turinį!

3 Sekėjai

Informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    ULTRA+
  • Papildomas darbas
    Sargybinis
  • IGN
    Markeris
  • Alt IGN
    Sudoku

Kontaktai

  • Discord
    Markeris#4713

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

10.968 profilio peržiūros

Markeris's Achievements

Nederito radėjas

Nederito radėjas (5/5)

102

Nario reputacija

  1. Prikolas tame, kad fenis nors ir nedarydavo atnujinimų didelių vistiek žaidėjai žaidė dėl nostalgijos ir po to krito tik pačioj pabaigoj kaip žygis nupirko projektą. O dabar jau nebe tie laikai. Prisijungei prie savininkų ir manai, kad kažkas pasikeis, kad padarysit naujausia versija? Nebejuokinkit, bus eilinė nesąmonė kaip 1.16 ir vėl svarstysit atkeist į 1.8. Pykit nepyke, bet tokia tiesa.
  2. ANKETA: 1. Jūsų nick žaidime: Markeris, Jakuu, Amerikonas 2: Pasirinkite skaičių nuo 1 iki 100: Markeris - 18, Amerikonas - 50, Jakuu - 55. 3. Ar paspaudei "Up vote"?: Paspaudžiau 4: Ar pervedei 10k? (Įkelkite neapkarpyta ss): https://imgur.com/a/iRvr1Vc
  3. Markeris

    PARDUOTA

    Koks Jūsų vardas žaidime?: Markeris Ką norite parduoti?: C op kamerą Kokia jūsų siūloma kaina?: Papildoma informacija: Antras aukštas, COP3. PARDUOTA už 75k.
  4. Tau mažiausiai turėtų rūpėt, nei žaidi dabar nei ką.
  5. Nebūtų logiškas variantas, tarkim žaidėjas susikuria labai stiprų fc, viską pasistato ir grobia kitus fc. Žaidėjai kai kurie pasikėlę į laisvę norėtų pasifarminti ir užsidirbti pinigų, o jeigu įsigaliotų frakcijų grobimai visi žaidėjai pasirinktų greičiausiai eiti pas tuos kurie yra stipriausi laisvėje ir nebūtų įdomumo. Šiam kartui manau užtektų tik pilies grobimo kaip ir ankščiau. Nebent galima būtų sukurti tokį dalyką kaip frakcijų grobimų įregistravimas ir sukurti pvz kažkokią komandą, kad factionai kurie norėtų kovoti pasirinktų, o tie kurie nenorėtų tiesiog pasirinktų, jog nenori dalyvauti ir atkeisti atgal nebūtų galima.
  6. Sveikučiai, linkiu pačiam serveriui ir jo esamiems žaidėjams nepasinerti į žaidimą taip giliai, o atsipalaiduoti ir mėgautis žaidimu. Artėja pati gražiausia manau metų šventė - Kalėdos, kiekvienam linkiu, kad siektumėt savo tikslų, juk Kalėdos yra stebuklų metas. Nenustokite svajoti, bet svajokite atsakingai, nes svajonės pildosi. Best regards from Markeris. Serveryje žaidžiu labai senai, gal nuo 2013. #ašdejumukasomestredingang
  7. Anketa: 1. Jūsų pasirinktas skaičius: 18 2. (+rep) uždeta?: Taip 3. Jūsų discord: Markeris#4713
  8. Nepamiršk, kad vien prie serverio nesėdės, žmogus vienas dirbdamas nespėja visko. Laukiu asmeniškai atidarymo nes patys vaizdai iš kalėjimo stebina.
  9. Anketos forma į administraciją: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Markeris 2. Jūsų amžius?: 18 3. Norima administracijos pozicija?: Sargybos direktorius 5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?: Nes noriu prisidėti prie projekto administracijos, kartu su kitais nariai komunikuoti ir siūlyti idėjas, surinki aktyvią, draugišką sargybinių komandą. 6. Kodėl turėtume priimti tave?: Nes turiu patirties sargybiniuose, buvau pasiekęs Alfa-Sargybinį per gana trumpą laiką, išmanau sargybinio darbą, nebuvau gavęs nei vieno įspėjimo. Moku draugiškai bendrauti, padedu visiems projekto žaidėjams. Sargyboje praleidau apie 2 mėnesius kas yra manyčiau visai ne mažai. 7. Jūsų kontaktai (Discord): Markeris#4713 8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Siūlyčiau įvairiausias idėjas, padėčiau kitiems administracijos nariams su kuriais svarbiausiai būtų bendrauti ir palaikyti gerus bei taikius ryšius. Palaikyčiau gerus ryšius tarp žaidėjų kurie norėtų žaisti prie tokios administracijos. 9. Kita mums įdomi informacija apie tave?: Galėčiau trumpai prisistatyti: pradėkime nuo to, jog esu sunki iš dalies asmenybė. Turiu labai sunkų charakterį kurį ne kiekvienas galėtų suprasti. Mėgstu komunikuoti su įvairiausio tipo žmonėmis, bet pradėjas kalbėti iškarto susidarau nuomę apie juos ir nusprendžiu ar tiesiog norėčiau dar kažkada su jais bendrauti ar ne. Esu kruopšti asmenybė, kuri pradėtą savo darbą sugeba dabaigti ir nemetu pradėto darbo, taip pat esu ryžtingas ir užsispyręs kuris daro bet ką, kad galėčiau eiti link savo svajonės ir įrodyti ne kažkam kitam, o pačiam sau, jog pats savo jėgomis viską pasiekiau.
  10. Evento nugalėtojas - @atariS ir jo laimingasis skaičius 9! Yra filmuota medžiaga, kad nesakytumėt, jog daviau savam ir pnš. Tai kas norėsit pamatyt parašykit į AŽ. @atariS susisiek kuo greičiau, priešingu atvėju rinksim kitą nugalėtoją.
  11. Kamerų konkursas Prizas - 2 paprastos elito kameros šalia viena kitos Prizinė vieta bus tik viena, kad žmogus galėtų turėti abi kameras šalia viena kitos, nebent jis pats atsisakys vienos ir galėsim išrinkti dar vieną laimėtoją su antru bandymu. Kamerų nuotraukos (abi mano tik viena ant kitos paskyros): https://imgur.com/a/KmYLj7x Konkurso informacija • Konkursas vyksta iki 2020-05-27 • Žaidėjai turės turėti 50+ pranešimų uždėti +rep mygtuką. • Konkurso nugalėtojai bus renkami random.org pagalbą. • Bus filmuojama. Privaloma būti bent jau Elito bloke, kitaip konkurse dalyvauti negalima • Konkursas gali baigtis greičiau jei baigsis visi skaičiai Taisyklės 1. Uždėti + rep mygtuką, kad žinočiau, jog dalyvaujate konkurse 2. Pildyti pagal anketos formą 3.Negalima rinktis tokios pat skaičiaus. Anketos forma: 1.Jūsų nick žaidime : 2. Ar esate bent jau Elito ranko?: 3. Ar uždėjote +rep mygtuką [BŪTINA]? : 4.Jūsų skaičius (1-10) : Dalyvių sarašas: 1. 2. Diplomatas 3. Qwertz 4. FakeAnnika 5. 6. 7. Rokenzo 8. WilsonasLT 9. atari00 10. Konkurso stilių pasiskolinau iš @Diplomatas nepykit dėde 😘
  12. 1.Jūsų nick žaidime : Markeris 2. Ar uždėjote +rep mygtuką [BŪTINA]? : Aha 3.Jūsų skaičius (1-20) : 18
×
×
  • Create New...