Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Webas

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    222
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    2
  • Praleido laiko forume:

    6h 14m 36s

Webas laimėta diena: Kovo 4 2016

Webas turėjo mėgstamiausią turinį!

Apie Webas

  • Gimtadienis 2002-07-07

Informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Esu žmogus, kuris siekia aukštumų. Jeigu turiu tikslą, kad ir kas nutiktų, aš jį įvykdysiu.

  • Privilegijos
    Titan
  • Papildomas darbas
    Nėra
  • IGN
    Webas

Kontaktai

  • Discord
    Webas#7724

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

6.524 profilio peržiūros

Webas's Achievements

Smaragdų kasėjas

Smaragdų kasėjas (4/5)

36

Nario reputacija

  1. Nebejuokink, kitą kartą išjunk "debilo rėžimą" ir galvok ką šneki, kad nereiktų forumo teršt su tokiomis temomis, gaila jog taisyklės neleidžia užblokuot už nepagarbą prižiūrėtojams. Bent jau aš tavęs kaip seniau nematysiu, po tokių veiksmų taip kaip seniau nebebendrausim.
  2. Eglė 5min darbas, o tai yra pagrindinė dekoracija kalėdų metu, tad jei eglutė ne kokia, manau jog likusio darbo vertinti net neverta.
  3. Nes protingi žmonės mokosi, o ne minecrafte sėdi.
  4. Webas

    Ieškau

    Mes tau postą pakeliam o tu verki, nu ok nebekomentuosiu, žiesim ar atras kas tavo postą be kėlimo :D.
  5. Webas

    Ieškau

    Jei nežinai šimtu procentu ir nekomentuok. http://prntscr.com/hf3n7f Nebent turėjai omenį dėl statymo.
  6. Vėl tu durnių volioji xd Čia ne balsavimas - wipe bus.
  7. Pora patarimų kaip iš žmogaus kuris užsiima video editinimu, bei kurdavo video - 1. Susitvarkyk mikrofoną, rekomenduoju užsidėti boostą per audio settingus http://prntscr.com/heuvid, nes girdisi silpnokai, jeigu nori tobulėti, kuo greičiau keisk kokybę ir "maximinių" mikrofonų geriau nenaudok. Jeigu atsiranda čirškimas, nuimk boostą ir nufilmavęs video, per sony vegas (ar per ką renderini ir editini) užkelk garsą. 2. Pasipraktikuok su komentavimu, nes bent jau dabar visiškai jo nemoki (Kaip ir įprasta daugeliui tokio amžiaus) - rekomenduoju mažiau šnekėti, nenaudok tokių žodžių kaip "čia izi" ir t.t, kaip suprantu stengiesi daug malti, jog nebūtų "nejaukios tylos", tačiau tam gali uždėti background muzikos, tai irgi buvo mano daroma klaida seniau, iš kurios greitai pasimokiau. Aišku, jeigu nori peržiūrų ncs muzikų nereikia, ieškokis ne tokių populiarių dainų ir prašyk savininkų copyright leidimo, gal ant poros video leis panaudoti - lietuviams radistai pagelbėja. 3. Bene svarbiausia - Jeigu reklaminiesi prisone, tai kurk video iš prisono, nes realiai susirinksi daug dislike ant video savo už tokias nesąmones. Tai tiek, sėkmės.
  8. Labai šaunu jog pagaliau sulauksim laisvės wipe, pamenu 2015/2016 siūliau ir pagaliau nusprendei įgyvendint, žemėlapio rr tikrai pagelbės, nes dabar einant į tam tikras žemėlapio puses beveik neįmanoma rasti geros vietos sukurti fc, o ir taip, jau daugelis išnaudota, tai buvo priežastis dėl ko seniau teko palikti projektą. Tačiau, norisi po tiek laiko pamatyti ir atnaujinimų factionam, nes sistemos jau gan senos, bet manau jog su factionais apsiimti neverta, visgi tai yra prison serveris, bei yra prestižai, kurie prideda veiklos laisvės rango žaidėjams, galbūt prestižams ant kito atnaujinimo sukurkit atskirus blokus?
  9. Bandei kaimuką kalėdų tema pakurt kaip suprantu, bet nesigavo, eglutės labai keistai atrodo, tačiau jog pripažysti, kad neesi patyręs, spaudžiu žalią, sėkmės.
  10. Ta proga, jog eventas, kažkam iš c bloko padovanosiu 15k, po 7 valandos, tad c blokiečiai kurie nori persikelti į b, dalyvaukit!
  11. 1. Nick žaidime: auntjoemima 2. Ar uždėjote ant šio posto +rep?: Jo 3. Skaičius (1-30): 30 4. Palinkėkite kažką žmogui virš savęs: Linkiu prizą atiduot man, jei laimėsi.
  12. Seniau kurtą c centrą netyčia ištryniau, tad teko perkurti, dabar jis nėra tobulas ir pats juo neesu patenkintas, tačiau, jog konkursas neužsidarytu keliu anksčiau. Jeigu dar konkursas nebus uždaromas, centrą tobulinsiu bei redaguosiu šį postą. Nuotraukos (Be resource pack) Atsisiuntimas
  13. 10min darbas - tragedija.
×
×
  • Create New...