Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Dageman

Naujokas
  • Pranešimų kiekis

    25
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Informacija

  • Lytis
    Neatskleidžiama
  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    Premium
  • Papildomas darbas
    Nėra
  • IGN
    Dageman

Dageman's Achievements

Geležies kasėjas

Geležies kasėjas (1/5)

11

Nario reputacija

  1. 1.Jūsų nick žaidime: Dageman 2.Ką norite nusipirkti ar kokios paslaugos jums reikia: Diamond Pickaxe Fotune III 3.Kiek ruošetės sumokėti už prekę ar paslaugą: Logiška kaina 3.Jūsų papildoma informacija (patikslinti prekės savybes): Su pasiūlymai į komentarus arba /msg Dageman NUSIPIRKAU, NEBEREIKIA
  2. Nemanau kad reikia rangus keisti, visus palikti tiesiog, kai pasikeli Laisvą, gali vėl pereidinėti į tuos pačius rangus antrą kartą kurie kainuotu šiek tiek brangiau, pavyzdžiui: Žaidėjas pasikėlė rangą iki laivės, jai jis nori keltis ir gauti kažkokią žvaigždutę prie nick ir pavyzdžiui jog galėtu nemokamai daryti rangus, tai kai būtu rangas B antrą kartą, kuris kainuotu daugiau nei paprastai, pavyzdžiui kainuioja paprastai 15,000 tai antrą kartą tas pats galėtu kainuoti 150,000 taip pat prie nick rodytu tarkim mėlyną žvaigždutę, kad atskirtu ir galėtu jis daryti visus /warp nemokamai. Na o šiaipkainos rangų būtu tokios taip pat ir pačių pirmų rangų kainos surašytos: I kartą keltis (taip kaip yra dabar) B - 15,000 A - 30,000 Elitas - 70,000 Laisvas - 100,000 II kartą keltis (mano įdėja) B - 150,000 A - 300,000 Elitas - 700,000 Laisvas - 1.000,000 Kainas galima žinoma ir keisti, nes jos yra gana didelios todėl kiekvienas to negalės leisti, taip pat prie kiekvieno antrą kartą pasikelto prisidėtu komandos su /kit B, /kit A, /kit Elitas, /kit Laisvas, taip pat dar galima būti prie antrų rangų pridėti po komandas, /tpa, nes dabar turbūt paprasties žaidėjams jos nėra todėl kad neišeitu į laisvę, bet čia gi galėtu daryti antro rango tik, kurie yra jau tikrai daug patyre ir jai į laisve išeitu, tai tikrai ne pirmą kartą. Na o šiaip čia tik mano įdėja, ją galima koreguoti ar kitaip panašiai redaguoti.
  3. nežinau kaip kitiems, bet gerai paskaičius, apsvarčius ir pagalvojus idėja yra tikrai sukta ir gera, aš pabūsiu UŽ gal iBo3oF pasirodys ši įdėja puiki kaip ir man ir ji bus įgyvendinta.
  4. Dauguma iš čia yra žinomos, pavyzdžiui kaip Fade ir panašiai.
  5. Sveikas, šioje temoje gali patekti į frakciją. http://mcprison.lt/forumas/index.php?/topic/17877-ieskom-nariu/
  6. sveika, na žinoma su nuotrauka būtu įdomiau, na bet vistiek šaunu jog prisistatei sėkmės tau žaidime bei realybėje.
  7. Sveika, malonu buvo paskaityti tavo prisistatymą, sėkmės tau žaidime bei realybėje.
  8. Sveikas, malonu, sėkmės tau žaidime bei realiame pasaulyje.
  9. Malonu susipažinti, regis esi geras žmogutis, turintis humoro jausmą.
×
×
  • Create New...