Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

DeadNuzz

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    132
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    8
  • Praleido laiko forume:

    8s

DeadNuzz veikla

  1. kaip suprantu is pavadinimo kad kaledu event nebus? sitie event paskutiniai 2019?
  2. as jauciu tavo gilu soka per zinute. zinok, kad viskas bus gerai. MES KAIP MCPRISON.LT PROJEKTO ZAIDEJAI KAZKAIP ATSIGAUSIME IR ISEISIME PO SITO IVYKIO DAR STIPRESNI! (ir tikekimes su narkotiku update lol)
  3. sveiki draugai norejau pranesti kad ipinkpanda jums visiems melavo sitiek laiko!!!!! ji istikro NERA MERGA!!! IKR AS IRGI BUVAU SOKIRUOTAS irodymai:
  4. super idėja: tie, kas grobė fc (tarkim iš fc A grobė GustelFly, SpAcE, o lasisa kažką ten statė arba mobaurino fermoj ir nelindo į kautynes, o iš fc B padėjo gint arba stovėjo teritorijoj ar kažkas tokio tik DFDavid, Espaish ir TautasJ, o kokia MisNese chat'ino visą laiką C bloke ir nežengė kojos į visą šitą) gaus po grobimo periodo alert'ą, kad pavyko/nepavyko grobimas ir koks prizas. Iš fc A gaus alert'ą tik GustelFly ir Space, o iš fc B gaus alerrt DFDavid, Espaish ir TautasJ, Misnese ir lasisa nieko nedarė, tai, kad nebūtų spam'o naujokam ar tiem, kam vps nerūpi, jiem nerašyt. Arba siųsti visiem fc nariams iš tų fc msg, bet padaryti komandą, kuri toggle'ina ar gauti msg ar ne.
×
×
  • Create New...