Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

iComboFTW

Naujokas
  • Pranešimų kiekis

    28
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Informacija

  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    ULTRA
  • Papildomas darbas
    Nėra
  • IGN
    iComboFTW

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

Šis blokas buvo išjungtas ir jis nėra rodomas kitiems.

iComboFTW's Achievements

Geležies kasėjas

Geležies kasėjas (1/5)

-12

Nario reputacija

  1. Padary 200max setų už 1.3 milo
  2. 1vt 17 LaurisLTU http://prntscr.com/mi0ydj 2vt 6 Buenno 3vt 22 Zqeezo 4vt 13 NeptunaS padariau 4 nes labai daug norinčių buvo ;pp http://prntscr.com/mi0yon
  3. Ar čia vienas ir nk negirdžiu bei nesuprantu ar kaip?
  4. Taigi sugalvojau padaryti event'ą, nes nėra ka projekte veikt, o paskutinio evento prizas buvo lygtais 1vt 500k 2vt 300k 3vt 200k 1vt. - 150k 2vt - 100k 3vt - 75k Prizai maži, nes pinigėlių nelabai kaip ir turiu dabar ;pp 1.Nick žaidime: 2.Nuomonė apie žaidėja Adomas: 3.Skaičiukas, nuo 1 iki 35 [ jeigu bus daugiau dalyvių padarysiu daugiau ] Jokių rep man nereik, nesu rep auka sėkmės. Ai jo rinksiu ketvirtadienį vakare čj.
  5. iComboFTW

    Zdarof

    Serverio žaidėjų stabilumas laikosi ties 60+-, buvo ir 72 žaidėjai, serveris vel geras žaidėjų skačiumi, betrūksta fenikso vadinamu '' MEGA '' update'o kuris padarytų serva ledova, ir jis būtų vel geriausias serveris lietuvoje [ nors ir dabar yra ;p ] :))
  6. tu su savo lenkišku raštu ir nicku, vanelink naxui iš servo, kas tau neaišku tu ryžas niekam tikes šūdo gabale? aišku, kad bandė čia kas be ko, dar klausia jog pafreepostint išgama kurva.
  7. dabar lietuviškai parašyk, sėdi po padu tai ir sėdėk, duxo niekas projekte nelaukia, laisvas.
  8. Aik tu na koks tu esi dalbajobas, jau ant nusišnekėjimo ima pirmas vietas, leavinai tai leavink, pūsk naxui iš čia žėrtva tu, po kingu sėdi ir axuelina, daunelis pasistates 8 spawner pig ferma kingas ignoruoja tai ir primeta vierha kažkokį, lošk ta savo jibana rustą ir išnyk, kad nematyčiau lohatrone
  9. trint naxui tema jibansa chrome šūda mala
  10. Nusprendžiau sugalvot kažkokį maža eventuką veryje, PvP Tournament 1x1, prizai būtų tokie 1st - 100 set 2nd 50set 3rd - 25set, aišku gali tai ir keistis, bet tokiam eventui noriu surinkt nemažai žmonių, tai bus tikrai nelengva, tai reiškit savo nuomone ar tikrai norėtumėt, jeigu norit dėkit +rep, ir pakomentuokit vyktų šeštadienį vakare, kadangi penktadienį pilis. tai rašo nuomones.
  11. Nusprendžiau sugalvot kažkokį maža eventuką veryje, PvP Tournament 1x1, prizai būtų tokie 1st - 100 set 2nd 50set 3rd - 25set, aišku gali tai ir keistis, bet tokiam eventui noriu surinkt nemažai žmonių, tai bus tikrai nelengva, tai reiškit savo nuomone ar tikrai norėtumėt, jeigu norit dėkit +rep, ir pakomentuokit vyktų šeštadienį vakare, kadangi penktadienį pilis. tai rašo nuomones.
×
×
  • Create New...