Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

keturidvam

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    85
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1
  • Praleido laiko forume:

    2h 36m 17s

keturidvam veikla

  1. Bugas čia yra, junkis su 1.16.4 ir bus zjbs
  2. Kas čia su tuo prisonu nutiko, kad tokios dramos AC ar ne AC koks skirtumas, žaiskit ir tiek, o ne myžčiokit.. Prie ruso buvo geriau.
  3. Tavo nick: keturidvam Kas tau labiausiai patinka per kalėdas: Kalėdų senelis. Koks tavo blokas prisone: C2 Kiek 2+2: Tikriausiai 4
  4. Parduočiau 20 max setų su 8 max kardais ir 5 max lankais už tinkamą kainą. Plačiau dc.
  5. Vardas žaidime: keturidvam Norima komanda: Raudona
  6. 1.Jūsų nick žaidime : keturidvam 2. Ar uždėjote +rep mygtuką [BŪTINA]? : + 3.Jūsų skaičius (1-20) : 4
  7. Sveikinu kremai tapus priž gal nebūsi labai griežtas, sėkmės.
  8. Jūsų nick žaidime: keturidvam Kiek Jums metų (nemeluokite)?: 16 Kodėl norite tapti prižiūrėtoju?: Norėčiau prisidėti labiau prie serverio. jo komandos, turėti tam tikrų pareigų. Kodėl turėtume pasirinkti būtent Jus?:Pastaruoju laiku pasidariau aktyvus, galiu laikyti save senbuviu ir tikrai labai daug dalykų žinau apie šį serverį vien iš patirties taip pat gebu atpažinti čyterius(nors kas to nesugeba?). Iki 6 sakinių atskleiskite savo asmenybės bruožus, trumpai papasakokite apie save ir savo patirtį su minecraft:Esu toks žmogus, kuris nelabai gali apie savo daug papasakoti, nes apie save nuomonės išvis neturiu, bet galiu pasakyti, kad sportuoju, žaidžiu krepšinį esu draugiškas, padedantis, kartais darau nesąmones nors kas jų ir nedaro? Kiek laiko žaidžiate minecraft'ą (iš viso)?:Nuo 7-nerių metų. Kiek laiko per dieną žaidžiate serveryje?:Apie 2-5h Kiek laiko iš viso žaidžiate šiame serveryje?:Nuo 2013m Ką gero įnešite į serverį?:Pinigų Ar esate kada nors kažkuo nusikaltę šiame serveryje?:Taip, esu Kiek turite xp iš /xp?:2800+ Jūsų kontaktai:Dėdė#7491 Ar esate kada nors pirkę paslaugų už frankus?Taip, bet senai. Situacijos: Ką darysite, jei žaidėjas naudoja killaurą?:Jeigu pamatysiu, kad žaidėjas naudoja killaura pasidarysiu įrodymus ir užblokuosiu jį 21d už čytinimą, jeigu bus PVP-ON zonoje įspėsiu jį, kad iš jos išeitų 3 kartus, žaidėjui nepaklausius iškarto bus uždėtas ban. Kur kreipsitės, jei staiga turėsite išvykti ir nebūsite kelias dienas?:Parašysiu tiketą, kad išvykstu. Ką žadate daryti, jeigu žaidėjas siūlys jums pinigų, kad jūs jo nebaustumėte?:Aš iškart atsisakysiu ir užblokuosiu jį už jo padarytus pažeidimus. Ką darytumėte, jei žmogus, kurį turite išbaninti, yra PvP on zonoje?:Paprašysiu jo per /msg <nick> , kad išeitų iš PVP-ON zonos bent jau 2 kartus jeigu manęs neklausys iš karto užblokuosiu už jo padarytus nusižengimus. Kaip bausite žaidėją kuris reklamuoja?:Ip ir nick banu visam laikui. Ką darysite, jei žmogus perka paslaugas už serverio gerybes?:Pasidarysiu įrodymus, jeigu reiktų įrodyti, kad teisėtai gavo užblokavimą ir dėsiu ip + nick baną visam laikui. Kiek laiko baninsite žaidėją, kuris pardavinėja acc?:Uždėsiu visam laikui nick baną. Jūs ėjote per C bloko vidurį ir žaidėjas jus nužudė. Jūs pagrasinote žaidėjui, kad gaus ban, jei negrąžins jūsų daiktų. Kas šioje situacijoje yra blogai?:Šioje situacijoje blogai yra tai, kad yra grasinama banu už daiktų neatidavimą, prižiūrėtojas negali piktaudžiauti savo privilegijomis ir tuo labiau grasinti tokiais dalykais. Jeigu nežinosite kaip bausti žaidėją, ką darysite?:Pasiklausiu kitų administracijos narių/kolegų.
  9. Įrodyk, kad ne mobaurinai tada šnekėk
  10. Už 100k atiduotum?
  11. Kažkaip keistai atrodo lyg nesiderina ar kažkas tokio bei labai tuščia tai jei papildytum būtų geriau.
×
×
  • Create New...