Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Aqvasha

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    51
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    9
  • Praleido laiko forume:

    1D 12h 3m 17s

Aqvasha veikla

  1. Prieš rašydamas išvadas: 1) Įsižiūrėk į nuotraukų laiką; 2) CM taisykles žinok. 10 min už keiksmus - tokios taisyklės net nėra.. O dėl AFK buvimo, nemanau, kad kažką įmanoma padaryt, kai įrodymai tik 04-17 dienos..
  2. Išvadų nerašau nepasibandžius pati. O mc ne koks mokslas, kurį "numanyt" reiktų.. Pasibandai pats ir gauni rezultatus. Tuo labiau, skirtumas akivaizdžiai matosi 0:19, kaip ir kiti minėjo.
  3. Speed 2 nedaro jokios įtakos kritimui ant cobwebo, pasibandykit patys. Bausti.
  4. Jūsų vardas žaidime: Aqvasha Galimai nusižengusio žaidėjo vardas žaidime: hopinsidemypussy Įtariamas nusižengimas: Netinkamas nick? Įrodymai: https://imgur.com/a/AC1rtWo
  5. Nepradėk manęs čia kaltinti. Buvo direktoriaus nutarta, kad už tokius įžeidimus (ar keiksmus, jei tu juos taip laikai) yra tildoma be jokių atmazų. Be to, nuo kada negalima grįžus iš afk tildyti kitų žaidėjų? Žinoma, nėra privaloma, bet jei moderatorius turėjo galimybę skirti savo laiko ir perskaityt tuos pokalbius, kuriuos praleido būdamas afk, tebūnie tegul tildo. Dabar dėl spamo: ar jam buvo sunku prirašyt /r prieš kiekvieną žinutę arba tau įsiterpti? Čia jau jūsų problemos, kad vienas vienur rašo, kitas kitur. Jei serveris pustuštis būtų (<20 žaidėjų) nebūtų moderatorius kišęs nagų prie jūsų pokalbio. Trečia, mes nežinom ir neprivalom domėtis, kam tie įžeidimai skirti. Dažnai matom ir taip tiesiog parašytą įžeidimą kokio C blokinio, neaiškų kam skirtą. Juk nepradėsim kiekvienu įžeidimu domėtis. Ir pabaigai pats prisipažinai, jog taip darei tyčia, o moderatorius tau už tai skyrė bausmę. Prieš rašydamas papeikimą, pagalvok, ar tavo tos žinutės buvo tinkamos viešam pokalbio langui. Geros dienos ir tau
  6. Pirmuose įrodymuose moderatorius galimai viską gerai atliko, kadangi "gaidosas" sinonimiškai yra "gėjus", o už tokį žodį yra be įspėjimų tildoma. Aiškiai matosi, kad darėt tai piktybiškai, nors ir bandėt į skiemenis išskaidyt. Aišku, galbūt galėjo moderatorius ir įspėti... O dėl "gandono" nėra tikslių nurodymų, kaip elgtis, tad tai buvo CM sprendimas ir negaliu kažką teigti.
  7. 7. 1. 1. Žaidėjui naudojant skelbimus ne pagal paskirtį, skelbiami dalykai nesusiję su serveriu, yra tildoma 10min. Skelbimas susijęs su serverio veikla, todėl tildyti neprivaloma.
  8. Gerai pamenu, jog pas Thommi kairėje prie buffu buvo tik bad omen 5, jokio haste 2 nebuvo. Tai taip pat darkas_ jo neturėjo.
  9. Tavo įrodymuose buvo haste 2 (ir eff 5 pickas) , dėl kurio jis instaminino, o Thommio įrodymuose nebuvo.
  10. Jūsų tikrasis vardas? Akvilė Jūsų slapyvardis žaidime? Aqvasha Kaip jus vadina tavo draugai (pravardė)? Most popular Akva/Aqva. :D Kartais Akvužė, Akvilina. Kiek jums yra metų? 16 Zodiako ženklas? Avinas Kur gyveni? Panevėžys Koksai tavo hobis? Gal kokius būrelius lankai? Šokiai, dainavimas, vaidinimas. Būrelių kurį laiką nelankau, bet jeigu prireikia mano pagalbos šiose srityse, mielai sutinku dalyvauti. Ką veiki laisvalaikiu? Vaikščiojimas, šiltu sezono metu važinėju paspirtuku, pabuvimas gryname ore. Matematikos mokytojos užmotyvuota, matematiką sprendžiu ir žolę prisone auginu Kiek laiko žaidi serveryje? Serveryje vaidenuos jau nemažai laiko. Jei neklystu, nuo 2019 metų. Ar ilgai žaidi Minecraft? Apytiksliai 6 metus. Kokio žanro filmus labiausiai mėgsti? Gal turi savo mėgstamiausią filmą? Priklauso nuo rekomendacijų ir filmo populiarumo. Mėgstamiausio neturiu. Kokios muzikos klausai? Pop ir Phonk. Mėgstamiausias sportas? Krepšinis. Kartais pasižiūriu Lietkabelio rungtynes:p Mėgstamiausias aktorius/ė? Emma Mackey Kas yra tavo autoritetas? Šeima, draugai. Koks tavo svajonių darbas? Kadangi man patinka matematika ir ekonomika, tai manau, man tinkamiausias darbas būtų kažkas su bankininkystė. Kodėl žaidi būtent šiame serveryje? Kiek pamenu, tai pirmas lietuviškas serveris, kurį sužinojau. Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Įkelk jo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Neturiu. Turi brolių, seserų? Turiu, brolį. Koks tavo gyvenimo tikslas? Nugyventi pilnavertišką gyvenimą, visko jame patirti ir daug ko sužinoti. Kokie tavo privalumai? Iš kitų perspektyvos, esu draugiška, padedanti, rūpestinga ir atsakinga. Kokie tavo trūkumai? Esu tyli, trūksta pasitikėjimo savimi. Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) -
  11. Anketos forma į administraciją: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Tableate 2. Jūsų amžius?: 16 3. Papasakokite apie save: Esu Akvilė, iš Panevėžio, mokausi dešimtoje klasėje. Laisvalaikiu bendrauju su draugais, žaidžiu kompiuterinius žaidimus, savanoriauju. Mokyklos ribose dainuoju bei šoku. Su žmonėmis stengiuosi palaikyti draugiškumą, esu rūpestinga, sąžininga. Be to, serveryje esu žinoma kaip tylus žmogus, per daug nesireiškianti. 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Noriu tobulinti projektą, jį prižiūrėti. Taip pat noriu išbandyti save naujose pareigose, įgyti patirties. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Priklauso nuo užimtumo. Maždaug žaidime ir forume praleisčiau po 2-3 valandas. 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Administracijai galioja tos pačios taisykles, kaip ir paprastiems žaidėjams: naudoti žaidimą lengvinančių programų, įžeidinėti kitų, apgaudinėti. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Pasirūpinčiau projekto tvarka, greitai atsakyčiau į žaidėjų užduodamus klausimus. Kaip ir minėjau, esu sąžininga, tad į žaidėjų pastebėjimus reaguočiau atsakingai ir atidžiai. 8. Jūsų kontaktai (Discord): Tableate#9729 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Atlikčiau savo pareigas, padėčiau žaidėjams. Projektui duočiau idėjų, ieškočiau serverio klaidų.
  12. https://imgur.com/a/hIYTpU8 Pristatau savo šedevrą.
×
×
  • Create New...