Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

MilerisKNG

Naujokas
  • Pranešimų kiekis

    34
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Praleido laiko forume:

    4h 53m 37s

MilerisKNG veikla

  1. 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: MilerisKNG 2. Jūsų amžius?: 19 3. Kuriame bloke dabar esate?: Laisvas 4. Kodėl norite tapti pokalbių moderatoriumi?: Kadangi esu aktyvus serve, norėčiau sutvarkyti esamą CM padėtį, priimti žmones tuos, kurie yra aktyvūs ir žino taisykles. Padėti žmonėms, kurie prašo pagalbos per /helpop ir šiek tiek pagyvinti aplinka. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume užeinu vis pasižiūrėti naujų temų ir panašiai, o žaidime 6-8 valanda kol kas. 6. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti pokalbiuose: Žinoma, kad keiktis, įžeidinėti, pirkti už frankus daiktus, grasinti ddos, floodint, spammint ir laikytis kitų taisyklių forumo. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Pirmiausia, esu aktyvus, sąžiningas, niekada nesu nieko apgavęs, priimdami mane gausite max darbo įdarbi ties chat moderatoriais , nes žinau visas taisykles ir jų laikyčiausi be išimčių. 8. Jūsų kontaktai (Discord): Mileris#2087
  2. Kadangi po mano alto pakėlimo nuo C1 iki laisvo, Zygis sukure taisykle, kad daugiau altu negalima bus kelti, todel manau daugiau neisvysite nuo C1 iki Laisvo persokimo per 5 sekundes. O kam idomu, stai kokios reakcijos buvo, kas nebuvo serveryje tuo metu.
  3. Anketos forma į administraciją: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: MilerisKNG 2. Jūsų amžius?: 19. 3. Papasakokite apie save: Esu iš Utenos, tačiau dabar gyvenu Kaune. Ką tik baigiau mokyklą ir stosiu į programų studijas. Žaidžiu daug žaidimų, nes stengiuosi pasiekti maximumą, tačiau dabar atsidarius Prisono serveriui gan patiko čia žaisti, todėl pasilikau, nes ne pirmas kartas, kada keliu laisvą. Vasarą lauke nelabai leidžiu laiko, nes per karšta būna. Mėgstu mokytis iš savo klaidų. 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Atrodo gan draugiškas kolektyvas, ypač Lilith. O šiaip norėčiau ateiti naktimis stebėti žmones su vanishu ir padėti serveriui apsisaugoti nuo naktinių cheaterių. Taip pat padėti administracijai plėsti žinias ir padėti projektui. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume ateinu paskaityti kažką įdomaus arba įkelti cheaterių. Tai sakyčiau apie valandą gerą. Žaidime šiuo metu daug žaidžiu, sakyčiau vidurkis net siekia iki 14 valandu per parą. Tai sakyčiau geras 13 valandų tikrai, tačiau reikės mažint, iki 5 bent, dėl studijų ir mokymosi C# kalbą. 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Pirmiausia, žinoma, tai nedera pažeidinėti taisyklių. Administracijai nedera leisti cheatinti draugams ir jų nebausti, taip pat apeidinėt taisykles. Na, manau dar adminas neturėtų rodyti blogo pavyzdžio žaidėjams ir išreikus pagalbos turėtų padėti ir atsakyti į jų užduodamus klausimus, net jei ir tie klausimai yra kvaili. Na, o svarbiausia tai gerbti nuostabią prižiūrėtoją Lilith ir savininką elZygio. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Na, Iš tikrųjų tai yra tikrai stiprių kandidatų į prižiūrėtoją, tokie kaip hoppy, tačiau gavęs baną supratau, kad neverta cheatinti ir tai buvo lyg "wake up call", todėl ištryniau cheatus ir nusprendžiau gaudyti žaidėjus, kurie naudoja palengvinančias programas. Šiuo metu, kaip ir minėjau, esu labai aktyvus ir žaidžiu minecraftą nuo Prisono įkūrimo, esu išbandęs daugybę cheatų, todėl žinau kaip dauguma veikia jų ir turiu daug patirties ties tai. Taip pat turiu ir idėjų serveriui gerinti. O šiaip tai nebūtų pasaulio pabaiga, jei neišrinktų, čia tiesiog pildau, kad paįvairint veiklą Prisone ir būti kažkuom naudingas, nes tikrai yra gerų anketų. 8. Jūsų kontaktai (Discord): Visi jau turit, bet atsargai: M1LeR[haha]#0796 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Na, kaip ir jau išvardinau bepildydamas anketą, tačiau pasikartosiu, kad padėsiu serveriui sumažinti palengvinančias programas naudojančių žaidėjų, arba bent jau iš jų užsidirbti. Taip pat pasidalinsiu savo patirtimi ir papasakosiu ką gero galima padaryti serverio labui ir žinoma būsiu aktyvus. 10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtoju. P.s. būnant administracijoj galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to! Pripratęs prie heito ir jau visai jis man patinka.
×
×
  • Create New...