Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Stelina

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    256
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    3
  • Praleido laiko forume:

    5h 33m 3s

Stelina laimėta diena: Rugsėjo 11 2022

Stelina turėjo mėgstamiausią turinį!

7 Sekėjai

Apie Stelina

  • Gimtadienis 2006-04-01

Informacija

  • Lytis
    Moteris
  • Interesai
    Infi_n1ty
  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    ULTRA+
  • Papildomas darbas
    Alfa-Sargybinis
  • IGN
    stelina
  • Alt IGN
    Hekantonkheira

Kontaktai

  • Discord
    StellaArtois#0706

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

1.955 profilio peržiūros

Stelina's Achievements

Nederito radėjas

Nederito radėjas (5/5)

22

Nario reputacija

  1. nesuprantu prideda kažką naujo - netinka, palieka kaip ankščiau - nesąmone nieko nekeičia, gal bent šiek tiek bandykit prisitaikyti prie to kaip viskas dabar yra ir laukit gal sugalvos kažką dar įdomesnio padaryt, o ne prašykit, kad išimtu viską kas suteikia bent kažkiek kitų būdų eiti PvP. Gal ne visi sugeba pasinaudoti ta proga ir pabėgti su jais.
  2. Anketos forma į administraciją: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: stelina 2. Jūsų amžius?: 16 3. Papasakokite apie save: Tai sveiki, mano vardas yra Kamilė man 16 metų. Laisvalaikiu sportuoju ir mokausi arba tiesiog sėdžiu serveryje ir prižiūriu chat'o tvarką. Esu bendraujanti ir atsakinga, taip pat, kartais nekantri būnu. 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Kadangi jau esu vyr cm noriu siekti aukštesnių pareigų. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume praleidžiu daugokai, beveik visa diena būna paliktas įjungtas ir pražiūriu. Žaidime dėl tam tikrų priežasčių šiuo metu rečiau būnu on, bet su pareigom ateis ir daugiau laisvo laiko ir galimybė dažniau prisėsti prie kompiuterio. 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Korupcija, bendrų taisyklių nesilaikymas, galių abuse'inimas, žaidėjų negerbimas arba nepadėjimas kai prašo pagalbos 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Esu serveryje su pareigom pakankamai ilgą laiką, suprantu kokia atsakomybė ateina kartu su pareigom ir į jas žiūriu tikrai rimtai. 8. Jūsų kontaktai (Discord): StellaArtois#0706 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Tai kadangi pildau į prižiūrėtojo pareigas pagrinde prisidėčiau prie žaidėjų naudojančių palengvinančias programas gaudymo. Taip pat, padėčiau žaidėjams turintiems klausimų prisone ir manau būnant prižiūrėtoja vis tiek atlikčiau cm pareigas. P.s. būnant administracijoje galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to!
  3. Anketos forma į administraciją: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: stelina 2. Jūsų amžius?: 16 3. Papasakokite apie save: Tai esu atsakinga, suprantanti taisykles, mokanti įvertinti situacija ir suprasti kaip viskas atrodo iš šono, ne tik iš mano pozicijos. Nesu tas žmogus kuris mano, kad jei turi aukštesnes pareigas nei kiti, yra geresnis už juos. Esu draugiška, bendraujanti ir dažnai mėgstanti pajuokauti. 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Manau esu pasiruošusi šiomis pareigom ir galėčiau susitvarkyti su kartu su pareigom ateinančia atsakomybe ir darbu. Taip pat noriu siekti aukštesnių pareigų nei turiu dabar. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume per dieną apsilankau kelis kartus peržiūrėti ar atsirado kažkas naujo, jei gaučiau pareigas forumas būtų įjungtas kiek įmanoma dažniau. Žaidime lankausi kiekvieną dieną, dažniausiai vakarais. Tiesa, neseniai buvo problemų dėl kurių mažiau galėjau pasijungti, bet jos jau sutvarkytos ir pasijungiu kada tik galiu, kadangi turiu ne tik vyr. cm pareigas, bet ir esu praktikantė, tai aktyvumas yra būtinas. Tai dažniausiai apie 2h gal daugiau būnu serveryje on. 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Tai pradedant nuo paprasčiausių nedera nesilaikyti visiems žaidėjams skirtų taisyklių, nedera būti atlaidesniam savo draugams ar žmonėms su kuriais bendrauji tiesiog, nedera nepagarbiai bendrauti su žaidėjais ar administracija (su šiuo dalyku turėjau patirties ir manau pilnai susitvarkiau savo bendravimą su kitais žaidėjais), administracijai nedera nepadėti žmogui kai prašo pagalbos, naudoti žaidimą palengvinančias programas. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Aš esu chat moderatorė apie 4 mėnesius, per tą laiką perpratau cm darbą, taip pat, padariau ir daugokai klaidų iš kurių mokiausi ir tobulėjau. Iš visų dabartinių chat moderatorių esu ta kuri ilgiausiai išbuvau ir nepasidaviau (nors ir buvo noro išeiti). Turiu kelias idėjas kaip pagerinti chat moderatorių darbą ir kaip padėti naujiems chat moderatoriams apsiprasti pirmomis dienomis su pareigom, nes pastebėjau problemą, kad naujieji chat moderatoriai atėję padaro klaidų (kas yra suprantama), bet retai sulaukia tinkamos pagalbos. Taip pat, norėčiau įgyvendinti Kunigelio idėja su atlyginimais ar premijom. Dar norėčiau ir pakoreguoti kelias chat moderatorių taisykles. 8. Jūsų kontaktai (Discord): StellaArtois#0706 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Turiu kelias idėjas, kaip pagerinti naujai atėjusiems žaidėjams pradžią serveryje, nes vis tiek atėjus į naują serverį pirmas įspūdis yra labai svarbus, taip galima būtų pagerinti ir žmonių kiekį serveryje .
  4. Jūsų tikrasis vardas? Kamilė Jūsų slapyvardis žaidime? stelina/Hekantonkheira Kaip jus vadina tavo draugai (pravardė)? Tiesiog vardu dažniausiai, o serveryje tai stela, hekana, heka ir t.t Kiek jums yra metų? 16 Zodiako ženklas? Avinas Kur gyveni? Klaipėdoje Koksai tavo hobis? Gal kokius būrelius lankai? Lankau krepšinį jau 7 metus Ką veiki laisvalaikiu? Mėgaujuosi gamta, skaitau knygas arba tiesiog sėdžiu prie pc Kiek laiko žaidi serveryje? Žaidžiau labai labai seniai kai dar buvau maža, bet nustojau ir vėl pradėjau šių metų vasario mėnesį Ar ilgai žaidi Minecraft? Nuo pat vaikystės Kokio žanro filmus labiausiai mėgsti? Gal turi savo mėgstamiausią filmą? veiksmo/komedijos filmai labiausiai, bet šiaip nelabai žiūriu filmus tai tiksliai negaliu pasakyt Kokios muzikos klausai? Dažniausiai tiesiog chill, atsipalaidavimui Mėgstamiausias sportas? Tai kaip jau minėjau krepšinis mano hobis, tai manau ir sportas mėgstamiausias būtų krepšinis, bet taip pat labai patinka ir tinklinis Mėgstamiausias aktorius/ė? Tom Hardy, Antonia Gentry, Nathan Mitchell Kas yra tavo autoritetas? Neturiu tokio, manau visi turi būti skirtingi, o ne lygiuotis į kažką ar net kopijuoti ką daro Koks tavo svajonių darbas? Norėčiau būti biomedicinos inžinierė, bet dėl šios srities dar tiksliai neapsisprendžiau Kodėl žaidi būtent šiame serveryje? Mane labai sudomino žaidėjai, visi atrodė draugiški ir serveris atrodė tiesiog tobulas. Nuo pat pirmų dienų užsinorėjau tapti chat moderatorė ir ja tapau. Būdama chat moderatorė supratau, kad serveris turi šiokių tokių minusu, bet man jis vis tiek labai patinka ir nesinori jo palikti. Deja gali būti teks jį palikti dėl tam tikrų priežasčių. Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Įkelk jo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Turiu šunį vardu Stela. Tiesa sakant vien dėl jos sugalvojau savo acc tokį nick, nes ją aš vadinu stelina. Nuotraukos nesinori čia kelti tai jei kažkas labai norit pamatyti man į dc rašykit StellaArtois#7735 Turi brolių, seserų? Turiu vyresne sese ir vyresnį brolį Koks tavo gyvenimo tikslas? Gal skambės labai banaliai, bet tiesiog nugyventi taip, kad nereikėtų gailėtis Kokie tavo privalumai? Manau pagrindinis privalumas yra, kad bandau visur įžvelgti pozityvą ir manau kaip daugelis turiu dar daugiau privalumų Kokie tavo trūkumai? Esu tikrai labai pavydi ir kaip mūsų servo admin'as ChatTheGreat sako "turi silpnų nervų" Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Kas labai labai norėsit susisiekit per dc gal gausit
×
×
  • Create New...