Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

JustPegasus

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    188
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    12
  • Praleido laiko forume:

    1D 37m 50s

JustPegasus veikla

  1. sekmės matau daužyma pas bičiukus
  2. Nu ką vyrai mūrai ažuolai ir merginos, sveikinu visus su artėjančiom Šv. Kūčiom su artėjančiom Šv. Kalėdom, beabejo ir naujais metais, norėčiau palinkėti jums visko visko geriausio, kad gerai ir puikiaii sektusi gyvenime, kad turėtumėt daug daug laimės, pinigų, ryžto, drąsos, garbės, pozityvumo, meilės, būkite ir išlikite draugiškii, laimingi, džiaugsmingi, faini, mieli, suprantingi, stenkitės gyvenime pasiekti visko geriausio, turėkite pozityvo naujiems dalykams kad jie jums puikiai ir gerai pasiektų ir dabartiniams tikslams palinkėsiu jog paasiektumėte juos su pozityvumu, meile, ryžtu, drąsa, stiprumu, fainumu, džiaukitės kaip ir kiekvienas žmogus džiaugiasi kiekviena savo gyvenimo akimirka, juk visi kada nors mirsime, todėl džiaukitės ir mėgaukitės dabartinėmis akimirkomis, labai jumis džiaugiuosi kad jūs esate tokie tobuli prisoniečiai, draugiški, džiaugsmingi, faini, rūpestingi, be galo džiaugiuosi kiekviena akimirka kartu su jumis, myliuu jus visus begalo ❤️ būkite ir išlikite visada tikiuosi jog dar daug metų būsite tokie kokie esate dabar, tikiuosi jog labaii labaii džiaugsmingai, fainaii, mielai bei šventiškai galėsiu praleisti su jumis serveryje kiekvieną valandą, dieną ir mėnesį, esate patys nuostabiausii žaidėjaii visoje Lietuvos Minecraft bendruomenėje, išliksite tokie pat visada ❤️ tikiuosi jog šis V5 sezonas jums patinka ir užsusksite į serverį dažnai, kad kiekvienas žmogus kartu su jumis serveryje ne tik aš galėtų praleisti kiekvieną žaidimo akimirką draugiškai bei labaii labaii fainiai ir tai visas šis palinkėjimas jums mielieji prisoniečiai ❤️ linkiu visko visko paties geriausio nuo save širdies ❤️ 😍😘 Būkite laimingi brangieji mano ❤️ su artėjančiomis šventėmis padovanokite kiekvienas sau geras akimirkas, gaukite daug dovanų, praleiskite šventes kartu su šeimomis, linkiu jums gero vibe'o, pozityvo, ir kad ta korona jūsų niekada nesustabdytų kaip kiečiausių prisoniečių, myliuu jus visus ❤️ JustPegasus/PegasusJust At McPrison.lt - 2013-07-20** ❤️
  3. Reiketu sunaikint op kameras nes nervina nera kameru, a kameros senos budavo daug vertingos o ypac kurio yra arciau. Bankai neveikia reiketu sugrazint sena ar idet nauja neina ju naudot. Pamazint paslaugu kainas nes niekas neiima ju unbanas seniau 1.5e db 3e ar daugiau premiumas seniau 4.34 banku 3 dabar 8 lyg banku tiek pat kiek sms.
  4. O tai ideja kreditus pakeist i 1.16 ir frankus geri cia jusu ir masyvus atnaujinimas. Ta nauja versija bent jau sugadins pvp didelis zmoniu kiekis dings kurie zaide 1.8 apie senbuvius bus kaip 1.16 atejau nieko nesuprantu kaip zaist kaip man paprasciausiai pasidaryt resa ar ka ten kazkoki ganga kurt.
  5. JustPegasus

    [Perku]

    Koks Jūsų vardas žaidime?: Diplomatas Ką norite nusipirkti?: Nupirkčiau max setų, kardų, lankų. Kokia jūsų siūloma kaina?: sutartinė. Papildoma informacija: Max setai turėtu but batai bent su derp 3 nebent daug būtų galima būtų pamaišyt, max kardai be knockaback 2, lankai su visais enchantais. Rašyti in game arba po postu su kainomis.
  6. Irgi pacas kietas 0k 10d dreamteame su senjoru nebent buvai 1 padares nakeda
  7. Atsirado pasipriesintojas cirkininkas pilij kilo nepadarydavai ateidavai ir kaip masalu serdavai
  8. Diplomato konkursas. Šį eventa darau šeip padovanot žmonėm truputėli setų Prizai 1 vieta 30k 2 vieta 1 max setas 3vieta 20k Konkurso informacija • Konkursas vyksta iki 2020-10-03 • Žaidėjai turės turėti 50+ pranešimų uždėti +rep mygtuką. • Konkurso nugalėtojai bus renkami random.org pagalbą. • Konkursas gali baigtis greičiau jei baigsis visi skaičiai Taisyklės 1. Uždėti + rep mygtuką, kitaip Pateks i black list. 2. Pildyti pagal anketos formą 1.Jūsų nick žaidime : 2. Ar uždėjote +rep mygtuką [BŪTINA]? : 3.Jūsų skaičius (1-20) : 3.Negalima rinktis tokios pat skaičiaus. Dalyvių sarašas: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Juodasis sarašas 1.
  9. Nu pritariu ta resa eis uclaimint ir pns bugu visokiu tai nereikalinga
  10. Ner jokiu kalbu apie resus factionu serveryj geriau grazint public fc ir pamazint powerius nes nei tu nuraidinsi kazka nei tu pastatysi kazka su tiek zmoniu.
  11. Labai gerai nes buciau nupirkes serva (joke). 😀
  12. JustPegasus

    PARDUOTA !

    Nemanau ar verta a kamera uz 10-15k pasimiau bet cia tik nuomone xd.
  13. Rašyk čia : https://mcprison.lt/forumas/support/
  14. 1. Jūsų pasirinktas skaičius: 9 2. (+rep) uždeta?: Taip 3. Jūsų discord: Diplo#8244
  15. Saunu, kad nauji zaidejai inesa kazko naujo, jei turesiu laiko pabandysiu su ibofo skinu laimet :Dddd
×
×
  • Create New...