Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

NutLit

McPrison.lt
  • Pranešimų kiekis

    530
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    27
  • Praleido laiko forume:

    2D 2h 16m 53s

Other groups

Premium

NutLit laimėta diena: Gruodžio 18 2023

NutLit turėjo mėgstamiausią turinį!

Informacija

  • Lytis
    Vyras
  • IGN
    NutLit

Kontaktai

  • Discord
    NutLit

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

5.150 profilio peržiūros

NutLit's Achievements

Nederito radėjas

Nederito radėjas (5/5)

  • Great Content Rare
  • Helpful Rare
  • Superstar Rare

Recent Badges

213

Nario reputacija

  1. Nenubaustas! Nėra pakankamai įrodymų arba administratorius nenusikalto.
  2. Nenubaustas! Nėra pakankamai įrodymų arba žaidėjas nenusikalto.
  3. Nenubaustas! Nėra pakankamai įrodymų arba prižiūrėtoja nenusikalto.
  4. Nenubaustas! Nėra pakankamai įrodymų arba prižiūrėtoja nenusikalto.
  5. McPrison.lt 2023m. Nominacijų rinkimai Sulaukus šventinio laikotarpio ir metų pabaigos, kviečiame McPrison.lt žaidėjus nominuoti geriausius serverio žaidėjus ,,Metų nominacijose 2023”. Nominuoti galite labiausiai pasižymėjusius tos srities ekspertus 2023 metų McPrison.lt laikotarpyje. Balsuoti galite čia. Pirmasis nominacijų etapas priimamos iki 12-25. Balsuoti galite čia. Antrasis nominacijų etapas priimamas iki 12-31 Event sudarytas iš dviejų etapų, šis yra pirmasis. Apie antrąjį pranešime vėliau. Pirmajame etape nominuojate žmogaus slapyvardį. Pirmojo etapo pabaigoje administracija, top 3 labiausiai nominuotus žaidėjus ir perkels į antrą etapą, kuriame atranka vyks jau balsavimo principu. Nominacijų nugalėtojai bus apdovanoti specialiu ,,baneriu” kuriuo galėsit puikuotis ir didžiuotis kiek tik norėsit prieš visus forumo lankytojus. Linkime nuotaikingo bei šilto švenčių laukimo! McPrison administracija.
  6. Nenubaustas! Nėra pakankamai įrodymų arba administratorius nenusikalto. Banas suteiktas 12-11, šiandien 12-15. Virš 24h įrodymai.
  7. Nenubaustas! Nėra pakankamai įrodymų arba administratorius nenusikalto.
  8. Nenubaustas! Nėra pakankamai įrodymų arba band. prižiūrėtoja nenusikalto.
  9. Nenubaustas! Nėra pakankamai įrodymų arba administratorius nenusikalto.
  10. Nenubaustas! Nėra pakankamai įrodymų arba administratorius nenusikalto.
  11. Nenubaustas! Nėra pakankamai įrodymų arba administratorius nenusikalto.
  12. Leidžiami client'ai ir modifikacijos: Forge/Fabric* Optifine Shaderiai Minimapai (tie kurie nerodo žaidėjų, mobų ar cave'ų) Kitos modifikacijos (susijusių su font'ais ir muzika) Gamma ArmorHUD ir EffectStatus ReplayMod F3+B (Minecraft'o funkcija leidžianti parodyti hitbox'us) Visi kiti clientai kurie galbūt nepaminėti išskyrus cheat clientus ir clientus suteikiančius nesąžiningą pranašumą prieš kitus (ir tuos kurie turi draudžiamų modifikacijų) Draudžiamos modifikacijos: Visi cheat clientai (pvz.: Meteor, Wurst, Huzuni, Pandora Bx ir kiti) X-Ray texture packai Healthbar indicators Handrestock Auto-Schema/Printer (Už tave statančios schematikas modai, kitaip žinomi "Printer'iai" (schematic modai kurie kuria tik overlay/hologramą parodantys kur dėti blokus yra leidžiami)) BetterPvP client Optic Client/OCMC Cheatbreaker *Žaidėjui naudojant vieną iš šių ar kitų mod loaderių, ir esant akivaizdžioms indikacijoms, kad žaidėjas loaderių pagalba naudoja neleistinas modifikacijas, bausmė gali būti skiriama be papildomų įrodymų rinkimo. Šį sąrašą betkada gali papildyti administracija be jokio įspėjimo. Administracija pasilieka teisę individualiai vertinti mod'ų leidžiamumą ir skirti bausmes.
  13. Anketos forma į administraciją: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: 2. Jūsų amžius?: 3. Papasakokite apie save: 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: 8. Jūsų kontaktai (Discord): 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: P.s. būnant administracijoje galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to! Reikalavimai/Taisyklės: BŪTI AKTYVIAM SERVERYJE IR FORUME, YPATINGAI ŠEŠTADIENIO VAKARAIS (tol kol vyksta pilies grobimai)! Rašyti lietuviškomis raidėmis ir bent minimaliai gramatiškai taisyklingai. Bandomasis 2 savaičių laikotarpis. Laikytis bendrų serverio taisyklių. Nepriekaištinga reputacija serveryje. Atranka vyksta iki 09.11 d.
  14. Anketos forma į administraciją: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: 2. Jūsų amžius?: 3. Papasakokite apie save: 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: 8. Jūsų kontaktai (Discord): 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: P.s. būnant administracijoje galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to! Reikalavimai/Taisyklės: BŪTI AKTYVIAM SERVERYJE IR FORUME Rašyti lietuviškomis raidėmis ir bent minimaliai gramatiškai taisyklingai. Bandomasis 2 savaičių laikotarpis. Laikytis bendrų serverio taisyklių. Nepriekaištinga reputacija serveryje. Atranka vyksta iki 08.10 d.
  15. Anketos forma į builderius: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: 2. Jūsų amžius?: 3. Papasakokite apie save: 4. Kodėl norite tapti builderių dalimi?: 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: 6. Kas tavo manymų nedera builderiams?: 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: 8. Jūsų kontaktai (Discord): 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: 10. Statinių pavyzdžiai: Reikalavimai/Taisyklės: BŪTI AKTYVIAM SERVERYJE IR FORUME. Rašyti lietuviškomis raidėmis ir bent minimaliai gramatiškai taisyklingai. Bandomasis 2 savaičių laikotarpis. Laikytis bendrų serverio taisyklių. Nepriekaištinga reputacija serveryje. Pridėkite savo statinių pavyzdžių Atranka vyksta iki 07.24 d.
×
×
  • Create New...