Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

AlCHEMlST

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    792
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    10
  • Praleido laiko forume:

    18h 19m 19s

AlCHEMlST veikla

  1. AlCHEMlST

    Sveiki

    Kokias tris dienas tai tikrai dar žaisiu :). Gal jau lolą išsitrynei ir grįžti prisonan?
  2. Jūsų vardas žaidime : AlCH3MlST Skaičius : 9 Ar uždėjote +rep :taip
  3. /fixall, šmaikštuoliai, susitvarkysit savo fortune ir loot įrankius o ne setus, į pilį einat nes norit pvpint, ten, kas laimi, dažniausiai setų prisirenka. Prizai turėtų egzistuot, manau geriausia būtų kažkoks kiekis frankų, kuriuos investuotų frakcija į plėtimąsi ar panašiai, o ne op komandos 10 žmonių susiremontuot viską. Mano nuomonė
  4. Nesu tikras, ar jis kaltas, nu bet kingo aprašymas tai 10/10. Neutralus
  5. Pastebėjau, kad jei laivą daryt, tai reik jau tikrai labai labai didelio, bandžiau mažą variantą padaryt, nevisai pavyko. Tokiam laively ten vos tos burės įsiteko, apie patrankas nėr ką kalbėt realiai
  6. šhh neišduok. BTW, įkėliau dar vieną darbą.
  7. Ačiū už patarimus, pasistengsiu tobulėt ir tikiuosi įkelt dar keletą.
  8. Namelis medyje vienas paskutinių statinių, tai taip ir turėtų būt. O dėl tų namelių, tai man ir reikia tokių idėjų, kokios formos juos statyt, na čia juos reikia taikyti jei statant rimtai pagal temą. Ačiū už nuomonę.
  9. Na kaip žinot dabar renkamas builderis ir pamąsčiau, kodėl gi nepabandžius ir man, o ir šiaip kiti įvertins kaip statau ir ką reikėtų pataisyti. Namas 1# Namas 2# Namelis medyje Bokštelis (kaip supratot, čia yra fc teritorija, todėl aplinka nevisai išvaizdi) NEW Laivas Turėtų būti pildoma. Iškarto atsiprašau už dauuuuug atskirų linkų, kitus darbus kelsiu į vieną.
  10. O tai jau limitas nuimtas? nes kai bandžiau vakar parduot, tai po 32 ir vistiek su limitu buvo.
  11. AlCHEMlST

    [[Template core/front/global/prefix is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] justas01 parduotuvė.

    reikia taisyklės kad tokius baustų, kurk savo temas ir reklamuokis ten.
  12. Žmogus stengėsi, montavo, o jūs prikišinėjat jam draugelius kažkokius, tiesiog žiūrėkit ir džiaukitės. Video geras, jei netingėsi, daryk tokiu daugiau. +rep
  13. Jūsų nick žaidime: AlCH3MlST Kiek Jums metų (nemeluokite)?: 15 Kodėl norite tapti prižiūrėtoju?: Norėčiau tvarkyti serverį, aktyviai baninti žmones, ypač pilyje, ko labiausiai trūksta kitiems ir ten labiausiai cheatinama. Noriu padėti žmonėms ir išvalyti negarbingus žaidėjus. Kodėl turėtumėme pasirinkti būtent Jus?: Esu užsispyręs, jei dirbu, tai dirbu, o ne miegu ir kartais prisijungiu kad neprarast privilegijų. Esu gana draugiškas, nesipykstu su žmonėmis, jei nėra svarios tam priežasties pvz : jie apgaudinėja., tada nesistengiu tapti su jais draugais, bet ir nesiveliu į ginčus. Kiek laiko žaidžiate minecraft'ą (iš viso)?: 5 metus Kiek laiko per dieną žaidžiate serveryje?: 80-130min Kiek laiko iš viso žaidžiate šiame serveryje?: apie 3 metus ​Ką gero įnešite į serverį?: Stengsiuos grąžinti žmonių pagarbą administracijai, kurios dabar kaip ir nelabai matosi, jei gausiu leidimą, stengsiuos daryti daugiau eventų kaip sg ar minecart drop. Gerinsiu cheatų gaudymo kokybę, bandysiu žaisti pilies metu, kad galėčiau išgaudyti cheatus iš jos. Ar esate kažkuo nusikaltę kada nors šiame serveryje?: Ne. Kiek turite xp iš /xp?:3600 Jūsų kontaktai: andriukas7898 Situacijos: Ką darysite jei žaidėjais naudoja killaura? Pasidarysiu įrodymus ir užbaninsiu 20dienų už killaura. Kur kreipsitės jei staiga turėsite išvykti ir nebūsite kelias dienas? Parašysiu į až Feniksui bei parašysiu ticketą, kad tikrai būčiau informavęs. Ką darytumėte, jei žmogų kurį turite išbaninti yra PvP on zonoje? Liepsiu išeit iš pvp zonos kelis kart parašęs tai į /msg, tuomet palauksiu kol baigsis combat time a.k.a /ct ir užbaninsiu jį atitinkama bausme. Kaip bausite žaidėja kuris reklamuoja? Ip banu. Ką darysite jei žmogus perka paslaugas už žaidimo pinigus? Užbaninsiu jį už paslaugų pirkimus už frankus 20 dienų. Kiek laiko baninsite žaidėja kuris pradėjo pardavinėti acc? Užbaninsiu jį už acc pardavinėjimus 20 dienų. Jūs ėjote per C bloko vidurį ir žaidėjas jus nužudė. Jūs pagrasinote žaidėjui kad gaus ban jei negražins jūsų daiktų, kas šioje situacijoje yra blogai? Jei mirei tai tavo bėdos ir negali grasinti žmogui banais, už tai, už ką nėra baudžiama. Jeigu nežinosite kaip bausti žaidėja, ką darysite?: Paklausiu kitų administracijos narių, o jei rimtas reikalas - pasitarsiu su Feniksu.
  14. AlCHEMlST

    [[Template core/front/global/prefix is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] LaurisLTU Item'ai #3!

    Visus max pickus, ačiū.
  15. Tai bomba kiek suprantu padega žemę, o jei kas mes be fire res ir susidegins tai verks paskui, manau fire efektas yra kaip tik. Tas arklys pridės tikrai šiek tiek veiksmo.
  16. ogo kaip juokinga eina sau turbūt verksiu. Ne rimtai tu galvoji susirinkt narių per forumą ar kaip?
  17. tai kad jis po minutės unbaną nusiperka, donorų prisiveisęs.
  18. 1. jusu vardas zaidime : Kardanas 2.kodel norite i lieva kolkas FC ? : Noriu padariti ji lebai didely ir ižpopulerinti 3. kiek jums metu 11 bet neuzilgo 12 bus
  19. Hmm, manau kad C2, B2 būtų žiauriai nuobodu tai siūliau pvz padaryt [*][C]Nick ir su kiekvienu prestižu kiltų žvaigždžių skaičius. Manau prestižų turėtojam reiktų duot kaip ir vipam atskirą furnace kambarėlį C bloke, galima B bloke įrengt kad ir atskirą triušių fermą ir panašius dalykus. Edit: Perėjus pvz Pirmą prestižą vėl patenki į laisvę su prestižo ženkliuku, gauni pvz free warp į Blokus, Su antru prestižu būtų galima padaryt, kad gauni 5% daugiau pinigų kai parduodi į laisvės shopą. Trečias prestižas galėtų leist pirkt kaip ir namelius laisvėje tame naujame spawne įrengtus butus arba namus. Manau čia yra labai daug dalykų kuriuos galima padaryt, bet ar nebus kaip sakant "too op".
  20. Kur daugiau pafreepostinsi jei ne čia? Ez postai ez lyf, kariaut išvis nereik, bet kitaip nebūtų įdomu žaist būtų jei visi ten ally ir niekas nesimuša.
  21. Nieko Foxi, patirsi dar kelis kartus ir tada jau praeis noras pildyt
  22. Eksperimentuoti gal ir gerai, bet man tik keista buvo kai jau iš senų klaidų nepasimoko, nu bet tai čia jo servas, jo taisyklės, turim gerbt sprendimą.
  23. Well, niekad neišrenka to ko visi tikisi, ar dar jūs nepasimokėt ? Sveikinu panterį, gaivink sargybą.
×
×
  • Create New...