Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Sekretorius

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    70
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    2
  • Praleido laiko forume:

    9h 51m 50s

Sekretorius laimėta diena: Gruodžio 21 2022

Sekretorius turėjo mėgstamiausią turinį!

1 Follower

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

4.495 profilio peržiūros

Sekretorius's Achievements

Deimantų rinkėjas

Deimantų rinkėjas (3/5)

17

Nario reputacija

  1. Jūsų vardas žaidime: z_zzz_zz_zZz_z Galimai nusižengusio žaidėjo vardas žaidime: Karolis69 Įtariamas nusižengimas: bug naudojimas Įrodymai:
  2. Puikios naujienos. Laukiam wipe, bus proga apsilankyti serveryje ir vel!
  3. Pradedam nuo to, kad labiausiai prieš šią idėją yra žaidėjai kurie net neina į pilį arba yra nuėję daugiausiai du kartus. Asmeniškai esu rašęs idėjų dėl pilies, tačiau niekas nekreipia dėmesio. Išklausykit nors vieną kartą žaidėjų ir padarykit kažką dėl jų, dabar tas ėjimas į pilį gaunasi toks - ateini į centrą, į tave įšauna su crossbow, Tu skraidai kažkur danguje, potintis negali, automatiškai miršti. Automatiškai dingsta motyvacija žaisti serveryje. Žaidėjai dėl tokių priežasčių leavina be to parašai idėją ir dėl kažkokių randomų kurie yra prieš, nors neina į pilį tenka kentėti žaidėjams kurių pagrindė veikla serveryje yra PVP ir kas ginčysis, kad prisonas ne PVP based serveris tai pasiūlysiu: parašykit idėją išimti pilį ir pamatysit, kaip 60% player base negrįš į serverį, nes daugiau čia nėra ką veikti. Išvis, išimkit PVP, factionus, įdėkit resus ir tegul survivalas būna. Be PVP serveris mirs, nes veiklos čia nulis, ačiū už dėmesį. P.s geriau panaikinkit crossbow'us ir pridėkit į žaidimą bardus kurie faction'o nariams duotų efektus ( str 3, speed 3, jump boost 2, etc ), čia dėl šito galima diskutuoti daug ir su mielu noru padiskutuočiau. Be to, taip ir nesulaukiau Povilo atsakymo į savo temą kurią parašiau Rugsėjį dėl thorns'u, tai dėl šito dar galima padiskutuoti. Prašyčiau administracijos atsakyti normaliai, neignoruojant.
  4. Koks Jūsų vardas žaidime?: Sekretorius Koks Jūsų pasiūlymas?: Pirma ideja butu, kad reiketu grazinti mirciu limita pilyje, optimalus variantas butu 3 mirtys ir tados lauki 10min, kol vel gali eiti i pili.. Antra ideja butu, kad ideti nuzudymu/mirciu statsus i chat'a, kaip, kad buvo seniau. Kuo šis pasiūlymas bus naudingas?: Pirma ideja praverstu todel, kad tokie asmenys kaip dovis, kada jiems baigiasi setai, keliauja su invisais i pili, be seto, ir megina numusineti, kas tik dar labiau trukdo, tados tiesiog vyksta kates ir peles zaidimas ir jokio idomumo nera, nebereiktu per kokius tris invisus, nakedus, sedeti pilyje iki keturiu ryto, jeigu niekas daugiau neina. Antra ideja, idejus mirciu limita, praverstu tuom, kad matytume kas kada mire, galetume zinoti apytiksliai ar kas turi mirciu limita, ar ne. Beabejo pagyvintu vizualiai stebejotams pili, kadangi galetu matyti chate, kas mire, kas nuzude, mirciu ir nuzudymu stats, bei rasyti ne tik i pilies chata, o aplamai public. Kas dar kokiu ideju turit ar siaip savo nuomone norit isreikst, prasau pasireiskit sioje temoje ir padiskutuokim. Administracijos prasau, kad pasireikstumet nes jau gal buvo kalbeta kelis sezonus is eiles apie sias dvi idejas, taciau niekas nejudina nei pirstelio todel noretusi isgirsti is Povilo puses komentara apie visa sita pasiulyma, bei ar iseitu ji igyvendinti.
  5. 1. Jūsų vardas žaidime: Sekretorius 2. Trumpas kalėdinis palinkėjimas serverio žaidėjams ir administracijai: Linkiu gražių, linksmų, nuostabių švenčių. Nuostabių akimirkų prison'e, gero kalėdinio vibe'o, bei daug nuostabių dovanų, sėkmės!
  6. jonhavarai, nebebludyk, eik miegot. o siaip jo. gera tema.
  7. Labutis, malonu čia tave matyti , dar iš 2015 metų turiu įspėjimą forumo nuo tavęs.
  8. Sėkmės su faction. Ai nu mes f enemy sėkmės!
×
×
  • Create New...