Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Traskutiz

Naujokas
  • Pranešimų kiekis

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Praleido laiko forume:

    3h 27m 3s

Informacija

  • Lytis
    Neatskleidžiama
  • Laipsnis
    C
  • Privilegijos
    Premium
  • Papildomas darbas
    Nėra
  • IGN
    Traskutiz11

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

855 profilio peržiūros

Traskutiz's Achievements

Geležies kasėjas

Geležies kasėjas (1/5)

0

Nario reputacija

  1. Dabar skaitau senas temas kur su Warlium konfliktas buvo del poros pic tai juokas ima :D

  2. Dabar skaitau senas temas kur su Warlium konfliktas buvo tai zvengas ima :DD

  3. Lord butent. Jis man grasina ir sako jog esu apsivoges ir t.t. . Tai uz tokius grasinimus nebutu ban bent 2d skiriamas? Aiskina dar kazka kad isvaziaves buvo ir negalejo item pasiimt paskui knisa prota kad tuos pic turejo duot kazkokiem zmonem. kazkokia nesamone. Ir sakau tai dabar jeigu i foruma apie mane melagingai prirasys kas tada? Dabar katik pirkau is vieno knygas ir jis pirmas ejo nu ir jokiu problemu nusiunciau as jam tas saibas. O db jei warlius paskleis kad as apgavikas visi taip ir galvos.
  4. Ne ne ne. taprasme kad jis titanas ir taip elgiasi. Raso melagingai apie kitus.
  5. As nusipirkau shopa kuris anksciau priklause Warlius. ten buvo dar jo itemu. Dabar jis man liepia juos grazinti ir reiskia man savo morala. Sako jog esi nepatikimas ir vagis ir kad jei negrazinsi itemu desiu i foruma kad vagis ir nepatikimas (nei vieno apgaves nesu prisiekiu givybe). Tai dabar visi turim praeito zmogaus itemus grazint? Kur ft ikelt? Turiu ft kaip jis man aiskina tik nezinau kur man ikelt atsiuskit koki linka ikelsiu ft. Dabar sako jog visas serveris ant manes stums del to. As nebegaliu kaip jis nusisnek ir melagnigai paie mane kalba. Ir viskas del 2 pickaxe. Dar plius Titan.
  6. AMne Bobo2000 apscamino 1k. irodymu ntr. daviau 1k jis man turejo pic duot o po to as jam dar 1k bet jis leavino. zodziu -rep jis
  7. Tas valdovas1215 antiek mandras kad nebegaliu. Turi titan dabar kietas. Deda mite uz tai kad uzknisau ji rasinedamas? Cia uz tai mute skiriama? Savo taisykles istatineja ir aiskina jei darysi taip bus mute. Pasakiau kad blemba ir bl yra tas pats ir kad blt ir blet yra tas pats ir mute dejo uz nieka. Nusiperk titan blyn ir mandravoj serveryje. Raso vienas zaidejas kad dejai jam mute uz nieka tas valdovas toliau sava sneka.
  8. Zodziu mane apscamino RrakanN ir parasiau Jonhavar jog isbanintu scammeri. jis raso idrodymus turi. sakau jo ss padarysiu. Paskui paklausiau su kokia raide ss daryt ir gavau mute nuo valdovas1215. Tai zodziu sccameris gavo pinigus ir item o as nieka negavau ir dar mute nuo titano. kur cia logika? Turiu foto telefone nufotkines. Ten nelabai kokie irodymai bet zodziu turiu kaip su juo msg rasinejuos. Nera didele suma bet vistiek. as jam daviau 1 dmd pic ir 1k. paprasiau kad duotu pic enchant ir 1 k pervesiu kai duosi. Tai jis sako duok iskart. as sakau ne. sakau grazink pinigus ir pic arba sakau priziureotjui ir tas leavino o tada kai leavino mute gavau. Tai priziuretoju logikos irgi nepagaunu. Ir vistiek nureciau atgaut savo 1k ir dmd pic. Jei reiks foto galesiu ikelt.
  9. Kaip reikia tapti laisvu?
  10. Ziek cia biski toks ne i tema. Tu ta paveiksleli po tekstu pastoviai ikeli ar automatiskai isikelia kazkaip? Zdz kaip taip padarai? Klausimas "Ufo".
  11. O jeigu galima is anksto prasitesti kameros nuomos laika? Nes tada nesamone jei butent turi prie lenteles laukt kol pasibaigs laikas. gal tuo metu negalesi prisijunkti prie serverio.
  12. Tai plotas ir kamera cia tas pats? O nusipirkt uz frankus galima?
  13. Traskutiz

    Pagalbos

    Kai nusiperki uz 1,5e plota arba kamera jin lieka visam laikui? Ir kad i B patekciau reike 15k pinigu?
×
×
  • Create New...