Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

WilsonasLT

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    357
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    15
  • Praleido laiko forume:

    1D 21h 39m 21s

WilsonasLT veikla

  1. Sveiki,padariau video iš mano dviejų pilių POV.Pirma karta editinu,nieko daug nesitikėkit. Gero žiūrėjimo.
  2. Praeitą pilį laimėjome mes,kai buvo 9vs17 tai laimi ne tie kurie daugiau žmonių turi.Pažiūrėsim ar po pilies nuoskaudų turės kažkas.Nes po paskutinių dviejų pilių trindentai nelabai patiko žmonėms.
  3. Visą McPrison.LT pilies serverio istorija kalėjimas buvo tik kliūtis kuria reikėjo praeiti,kad patektum į pilį nemažai daliai žaidėjų.
  4. Nebijome naujovių kurios įneša smagumo ir įdomumo,šiuo atveju nė vieno iš šitų punktų nėra.
  5. Ne į ta tema pataikei.Gryžk prie Chat moderatorių skilties.
  6. 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: WilsonasLT 2. Jūsų amžius?: 17 3. Papasakokite apie save: Mano vardas Rėjus,mokausi 4-toje gimnazijos klasėje. Laisvalaikiu sportuoju, mėgstu krepšinį, juo domiuosi, bei žaidžiu.Esu komunikabilus, draugiškas, pozityvus asmuo. 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Jau keleta metų žaidžiu prisoną, esu išbandęs viska,bet dar neteko būti administracijos dalimi. Ko gero nesu žmogus turintis gera reputacija, tačiau žmonės per laiką keičiasi, manau pasikeičiau ir aš. Nemėgstu žaidėjų, kurie naudoja palengvinančias programas ar kitaip kenkia serveriui, tad padėčiau Jums su tuo tvarkytis. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Į serverį prisijungiau žaisti tik vakar,pražaidžiau apie 6h. Tokį aktyvuma pažadu ir laikyti. Forumas visada būna įjungtas ir karts nuo karto jį patikrinu. 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Administracijai nedera įžeidinėti kitus, būti korumpuotu, pažeidinėti serverio taisykles ir beabejo naudoti palengvinančias programas. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Jums galiu pasiūlyti didelį aktyvuma, bei kokybišką darbą pareigose. Esu šaltų nervų,bei turiu kantrybės. Kaip ir minėjau anksčiau turiu nemažai patirties šiame serveryje, tad žinau kaip viskas veikią, ką galima daryti ir ko ne. 8. Jūsų kontaktai (Discord): SlaG#8131 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Išklausyčiau kitų žaidėjų idėjų, norų ir bandyčiau tai perteikti jums. Sumažinčiau serverio taisyklių pažeidėjų kiekį. Taipat atnesčiau šypsenos ir gerų emocijų į serverį, ir taipogi discorda.
  7. Anketa: 1. Jūsų vardas žaidime: WilsonasLT 2. Trumpas kalėdinis palinkėjimas serverio žaidėjams ir administracijai: Linkiu puikių darbo vaisių serverio darbuose.
  8. Tai anksčiau duodavo gi nuo 200k - 1,2m. Galėtų dar pridėt extra rewarda kokį.
  9. 20k brangiau /msg WilsonasLT
  10. Supirksiu viska 5k brangiau /msg WilsonasLT PulseOnTop
  11. nu visai nais,nauja hobį chebra susirado :D.
  12. justai visi puikiai žinom,kad tuos visus pykčius tu čia pradėjai... Ir kam viso šito reikia? Kai tu paviešini puse factiono narių facebook'us tu galvoji mes ramiai sėdėsim ir nesiginsim? Niekada savęs nevadinom nei "vierchais",nei taip jautėmės.
  13. Turiu omenyje,kad tu įkeli šitus "momentus" kuriuose tu laimI,o ne tuose kuriuos tu pralaimi taip tu save ir aukštini.
  14. Tai vistiek būtum įkėlęs kur aš gaunu "malkų" bet tų vietų kur tu gauni iškirpsi.. Tai nevarkė man čia
  15. nu bet dėl tų papildomų gyvybių tai kažkaip atrodo nelabai bus :D.Ypač per pilis
  16. nekeičia fakto kad prisone su clickeriu lakstai
  17. Neseniai justas01 įkėlė video į foruma kaip "fansy" cheatina bet tam video girdisi ir matosi kaip jis naudoja auto clickerį.Lets take a look Štai linkas į video 0:10 Sekundėje matosi kaip jis paspaudžia viena karta pelytės kairį mygtuką ir visą laiką daužo "fansy" 1:17 Antroje kovoje įvyko lygiai taspats jis paspaudė viena karta kairįjį pelės mygtuką ir jam pradėjo clickintis 1:48 Greičiausiai supratęs,kad per video matysis jo "autoclickinimas" pradėjo pats savo ranka clickinti nuo garso galiu spėti,kad CPS (Clicks per seconds) buvo nuo 7-9. Visame video girdisi background garsai kažkokių žmonių tai clickinimo garsai manau tikrai girdėtūsi. (Vienoje vietoje girdisi)
×
×
  • Create New...