Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Pilies tobulinimas [Priimama kelias dienas]

Recommended Posts

Svečias

maxresdefault.jpg

Sveiki, laikinai galit siūlyt idėjas ir tema bus užrakinta, kaip paįdominti Pilį galima būtų.

 

Pagrindinė mintis būtų, kad įkelt daugiau bosų, kurie random vietose atsirastų ir duotų kažkokių daiktų, bombą ar kažką dar ką sugalvosit komentaruose!

 

 

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Kad pily nebūtų galima /tpaccept .

2. Atsijungus pilies teritorijoje, o vėliau prisijungus nuteleportuotų automatiškai į spawn.

3. Neleistų /sethome pilies teritorijoje.

4. Kuomet nevyksta pilies grobimas, o žaidėjas atsijungė pilies teritorijoje  kuomet vyko grobimas, padaryti taip, kad negalėtų judėti/vaikščioti jam prisijungus. (užspaminti chat'ą, kad eitų į /spawn).

5. Išimti stebūklingą bhop anticheat, kadangi jis naudos nedaro jokios, bet minusų turi. 
6. Mažinti aplamai pilies teritoriją , gal net pačią pilį perstatyt, kadangi daug erdvės ir visi bėga, kas labai tikrai erzina. 
7.  Pilies reward nėra, todėl neapsimoka frakcijom grobti pilies vien dėl pavadinimo į chatą ir rewardą reikia padaryti nemažą.

8. Pilies bosas bevertis, ta prot 4 seto dalis ir ta bomba realiai nieko nereiškia, reikia kažko įdomiau, kad būtų tolkas jį daužyt, nes nematau prasmės to boso.

 

 P.S galima būtų pilies laimėtojams naudotis nemokamais teleportais į kitus blokus visą savaitę. (pilies užgrobimo laiką).

  • Patinka! 3
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

kad pilyje lanku KnockBackas bųtų per pus mažesnis, nes opą suvalgai  ir kitas žaidejas boostinasi iškart su lanku ir bėga. Ir veltui opą suėdi.

  • Nepatinka 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

prieš 1 hour, THEnojusTHEGamingyt sakė:

kad pilyje lanku KnockBackas bųtų per pus mažesnis, nes opą suvalgai  ir kitas žaidejas boostinasi iškart su lanku ir bėga. Ir veltui opą suėdi.

Ne kiekvienas moką su lanku boostintis ;)

 

Būtų faina, jeigu padarytumėt, kokia ferma op, savaitei panaudot, pvž skelu 8 spawneriu, kur negalima dėtis sethome. Ir pačia pili pakeist į tokia kuri buvo 2015, nes tada buvo tobula. Padaryti jog nuo stovėjimo vietos iki platformos būtų ~100 bloku, o ne kaip dabar. Sumažinti pačius pastatus, padaryti daugiau lygios vietos pvp.

Arba pilies laimėtojams, įsteigt kokius prizus, pvž 50k, nes į pili įdedama daugiau nei 50k. Arba padaryti, pilies laimėtojiems, atskirą warp, kur galėtumėm parduoti loot'ą brangiau. Bone ir Streles, brangiau nei /spawne.

  • Patinka! 4
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Perdaryti pilies spaw, kad neitu išmušinėti iš jo

2. Na ir aišku prizų reikia daugiau už bosą ir pati pilies užgrobimą

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Viskas kaip ir normaliai. Trūksta tik atlygio frakcijai, kuri užgrobė pilį. Naujas "rewardas" leather chestplate'as arba bugovas, arba aš nemoku juo naudotis. Pilies rewardą sugalvoti išties sunku, kad jis negadintų tos prisono ekonomikos, bet kartu ir patenkintu žmones. Gal valiuta būtų neblogas variantas. kadangi dabar yra daroma valiutos sistema, tai tikrai neblogai būtų užėmusiems pilį top 3 pagal nužudymus 0.5 euro arba eurą duoti. Manau, kad daugiau žmonių suviliotų pilis.

 

Dėl to boso. Nemanau, ar jis reikalingas, nebent duotu kažką gero ir tikrai vyktu kova, kas nužudys jį. Bomba - worthless, seto dalis - tiesiog neverta dėl jos tiek stengtis. Jeigu vienas norėtum nukirst bosą reiktų labai daug opų, kadangi bosas nužudo iš 2 hitų ir jį kapoti reikia ILGAI.

 

Naujas map'as taip pat padarytų pilį įdomesnę. Mapo dydis, manau, kad tinkamas. Jeigu nebus įmanoma pabėgti, tai tada pilis taps tokia, jog kas turi daugiau žmonių, tas užgrobs ir mažesnės frakcijos nebeturės šanso, o gal iš viso nebeis. Visi, kurie turi žmonių pranašumą sako - bėgimas erzina. Aš atsakau, kad tikrai ne mažiau erzina, kai tau reikia kapotis 1v3 ir tu beveik nieko negali padaryt. 

 

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Manau reiktų pilies užgrobimą padaryti su tikslu, kad žaidėjai norėtų į ją eiti, stengtųsi dėl kažko, norėtų kovoti su kitais serverio žaidėjais, frakcijomis, kad tą visą savaitę ruoštųsi daug maž tik piliai. Bosai manau nelabai ir naudingi pilyje, iš jų gaunama labai mažai rewardo, tiesiog neverta eit su jais kovot, reikėtų suaktyvinti būtent kovą tarp žaidėjų, o ne su bosais, tai manau reiktų skirti didesnius prizus žaidėjams, kad jie stengtųsi. Visą savaitę daug maž ruoštųsi tai kovai pilyje su kitais žaidėjais, kad kažką laimėtų, nes tik taip atsiras įdomumas. Rewardai galėtų būti įvairūs, tiek reti blokai kokie, tiek mažos privilegijos, sakykim tas pats banko gavimas ar leidimas kasinėtis blokuose, na gal ir nelabai reikšminga, bet bent būtų dėl ko pakovoti, ar net frakcija gautų kažkokį atskirą shopą, kuriame galėtų pirkti/parduoti už kitokią kainą nei įprastai, ar gauti kokią fermą, na kažką įdomaus, nei paprastai žaidžiant kiekvieną dieną serveryje. Galit pamanyti, kad tie rewardai labai paveiks ekonomiką, bet jeigu būtų dideli rewardai, daug kas eitų į pilį, tai žaidėjai kaip ir prarastų daug savo item kauptų, bet už jų praradimą gautų kažką dėl ko vertėtų prarasti tuos pačius setus, dalyvauti visoje kovoje. Trumpai sakant, pilies laimėjimas turėtų būti svarbus frakcijai, kad augtų didelės galingos frakcijos serveryje pilies laimėjimo dieka, nes dabar tas pavadinimas, jog galingiausia serverio frakcija laimėjus pilies kovą visai nieko nereiškia, tuo labiau, kad pilyje lankosi mažai žaidėjų ir nėra jokio įdomumo kautis, nes nėra to pvp, kurio visi ištroškę.

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Padaryti panašų principa kaip lolo, įdėti bosa, kurį nebūtų labai sunku nužudyti, panašiai kaip wither jėgos būtų, kad būtų tolkas žudyti tą bosa, padaryti taip, kad fc kuris nužudo tą bosa gauna 30min speed 2 ir str2 jėgas be potionų, kad nebūtų per op

  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias

Dėkui už pasiūlymus, kitas idėjas siūlykit idėjų skiltyje :).

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...