Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Idėjos serveriui + Laisvės WIPE

Recommended Posts

Sveiki, dėl atsiradusių problemų su frakcijų įskiepiu reikalingas Laisvės wipe ir naujo frakcijo įskiepio. Todėl serveris laikinai išjungtas. Jeigu turite idėjų, pasiūlymų - parašykit šioje temoje. Idėjos tinka aplamai serveriui, dėl pilies, kalėjimo ir kita.

 

Sąrašas:

  • Pilies prizas - ĮGYVENDINTA
  • Nauja ferma (kiaušinis, siūlykit)
  • ???
Redagavo - KINGAS
  • Liūdna 1
  • Patinka! 2
  • Nepatinka 3
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

PIGMANZOMBIE FERMA DAUG SPAWNERIU
PILIES PRIZAI TAI KAIP SENIAU KOKS STOLNIKAS OPU 

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Iš mano pusės būtų keli pasiūlymai, kurie manau turėtų būti įgyvendinti ir paįvairintų žaidimą.

 

  • To įskiepio, kad frakcija galėtų grobti kita frakcija tai čia yra nesamonė ir tiesiog ussless dalykas, kadangi yra būdų kaip galima apeiti tai, kad negalėtų grobti tavęs (tai: apsitvėrus chunka blokais ir jūsų nebegalės grobti) o vietoj tai, padaryti, kad pilis vyktų bent po kelis sykius į savaitę, tada būtų kur kas įdomiau ir vyktų dažnesnis veiksmas serveryje.
  • Serveryje siūlyčiau įdėti daugiau resursų kuriuos galėtum parduoti, daleiskim būtų galima padaryti, kad galėtų parduoti : NETHER WART, KAKTUSUS, COCO BEAN(nežinau ar tiksliai vadinasi), MELEON, PUMPKIN ir dar daugiau resursų, kurių iki šiol nebuvo, ir taip būtų kur kas įdomiau, kadangi galėtum uždirbinėti pinigus ne iš vien iš xp fermų, o ir iš augalijos. Tuo pačiu galėtų įdėti daugiau monstrų į serverį, kaip : blaze, slime, creepers, ender men ir dar visokiausių kitų. Ir pasikartosiu dar karta, taip darant bus daugiau tikslų būnant laisvėja, kadangi vien kokioje nors xp fermoje tikrai nėra įdomu kirsti mobus ir viskas. (Ir, kad nepasikartotų kaip būdavo su pumpkinais seniau tai atsiminkit, kad kainas galite keisti, tad siūlyčiau neuždėti kosminių kainų ir uždėkit tokias, kad būtų logiškos ir bus viskas tvarkoje)
  • Dar, kad paįvairinti būtų galima padaryti "galvų sistema", tai daleiskim jeigu tave nužudo kitas žaidėjas jis gauna tavo galva ir ta galva būna vertinga 10% nuo jūsų esamos frankų sumos, bet atsiminkit, kad tas galvas žaidėjai galėtų laikytis jeigu ir jos ir bus nevertingos, bet jeigu žaidėjas ateityje turėtų daugiau pinigų, galėtų ta galva tiesiog parduoti .
  • Dar vienas pasiūlymas būtų susėjas su spawneriais. Taigi serveryje siūlyčiau padidinti šiek tiek spawnerių limitą, tai iki kokių 10-ties, 15 - spawnerių, kadangi atsiminkit, kad ne visi galės sau tai leisti ir yra gi spawner limitas per chunka ir tuo pačiu siūlyčiau išimti tokias taisyklės kaip: Fermos gali būti kas 10 chunkų, nu čia tiesiog viršūnė ir nematau iš to tikslo, ar ferma bus arčiau ar toliau, o spawneriai veikia kas 13 blokų.
  • Dar vienas pasiūlymas tai, kad perdarykit kalejimą. Žinau, kad tai nėra lengva nu bet cmon, atsikratykit tomis 2012-2013 metų stiliais, kur ant bokštelių po cow-weba kuris muša per fps ir tiesiog geriau padaryti naujas sienas ar tiesiog biškį perdaryti ir bus visai kitas reikalas. Aišku dar reikėtų atsikratyti ta parkour trasa, sena juodaja rinka ir visus statinius kurie yra aplink kalėjimą kurie yra tiesiog ussless ir nematau iš to tikslo, arba geriausia manau būtų visą kalėjimą perkelti į kita world'a kuriame būtų tik kalėjimas ir daugiau niekas kitas, ir šitaip pagal viską turėtų pasikelti fps nes nebus aplink visokių kalnų ir pnš.
  • Ir paskutinis pasiūlymas. Kodėl nepadarius naujos grupės kaip "Tvarkos palaikymas" ir galėtų būti kažkokios kaip ir atrankos, ar prižiūrėtojai galėtų atsirinkti kam galėtų duoti šias pareigas, ir asmuo turintis šia grupe galėtų stebėti pilį ir jeigu reikėtų galėtų užblokuoti kadangi prižiūrėtojai savo darbo neatlieka ir net vengia to -_-
  • Labai patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Taigi, keletas idėjų ir pasiūlymų:

 

• Pirmu pirmiausia, reikėtų padaryti, ką nors kalėjimu, jis jau senas ir tikrai nėra jau toks gražus, gal kažkam atsibodęs, kažką naujo įnešti į tai, kažką paįvairinti, perstatyti, nu aišku tai nebus labai greit, bet vistiek po biški. Galėtumet ir daugiau skirt dėmesio šiam servui, jis tikrai geras ir įdomus, bet pasistengt įdėt daugiau čia pastangų. + versijos papildymas. 

 

• Narkotikai- galėtumėt įdėt tokių dalykų, kad juos galėtų suvartot, kad būtų daugiau efekto, pavyzdžiui: kiltų įtarimas sargui, kad turi narkotikų. Jų poveikis būtų kaip taz'ų ar kažkas labiau apsinuodijimą. Bet būtų skirstomi į poveikių laikus. Pvž vieni trumpa laiką turi, kiti ilgesni. Pamatys sargas, kad turi narkotikų, gaudys tave. Gali parduot narkotikus kitiems, už tai galėtų pasodinti į kalėjimą. 

 

•  Plotai- ilgių gylinimas ir kas po jų. 

Galėtumėt pašalinti kas po jų dedasi. Nes random parkour'ai, urvai t.t.

 

• Vip-blokas- man asmeniškai labai lagina vip-bloke. Gal tai aišku mano problemos su pc, kad nepaveža, bet c centre paveža ir kitur viskas gerai. Bet ten ypač labai didelis krūvis. Taip pat galėtų padaryti didesnius tarpus tarp vip-namelių, nes ten irgi labai daug daiktų. Pvž: kameroj yra chestų, kur pilną galvų, o atidarius belekaip palūžta. 

 

• Shop'as- galėtų padaryti shop'ą. Tokių daiktų įdėt, kurių galėtume nusipirkti, pvž: preeita diena ar užpraeita, ieškojau spider eye, nu neradau arba nežinau kur pirkt yra. Taip, radau A block'e mob ferma, bet negaliu įeit nes [Laisvas]. Būtų didesniu prekių pasirinkimas. 

 

• Map'as- labai mažas map'as. Labai greit randama kitų žmonių faction'ai ir kitką. Labai mažas pasaulis. Eini eini už 3-2tūkst.  block'ų, jau pasaulio end'o riba. 

 

• Ban'ų kainos- galėtumėt kelti ban'ų kainos, užtenka čytinti ir taip pilna čyterių, o į tai nežiūrima rimtai. 

Pirmo unban'o kaina - dabartinė kiek ten 1,50€. 

Antro unban'o kaina - 2,50€

Trečio unban'o kaina - 3,50€.

Jeigu gauna jau ketvirta, tegu moka 3,50€. Ir taip visa laiką, ir penktą ir šešta, septinta, aštunta  t.t- moka po 3,50€. Nes užteks rimtai čytint. Nes turim puikiausia pavyzdį : Igoris- gavo baną po 2min, sėdi vėl serve, gavo vėl, sėdi vėl serve, perka ir perka, o vstk čytina ir skundžiasi kiti. 

 

•  Pilies prizai - prizų įvairovės- frankai ( 20k frankų kiekvienam faction'o žaidėjui.) Opai- manau vistiek tai geresni item'ai, pvž: 16 opų, kiekvienam žaidėjui faction'e. Deimantai - po ~20-30 kiekvienam žaidėjui faction'e. IŠSKYRUS - yra tokių žmonių, kurie turi daugiau acc negu 2, prisideda į fc kitų accountų ir sėdi. Šitiems neduodama prizų. Arba padaryti taip, kad, kurie dalyvavo pilyje, tiems prizai ir priklauso. Nes pvž: nežaidžia žmogus ir neeina į pilį, o prizą gauna. Nesąmonė, manau dar tame + , kad eitų į pilį ir žaistų, nes vistiek tokio prizo visi norėtų ;)

 

 

Na nebeįsivaizduoju, ką bepridėti. Bet pirmų pirmiausia serverį normaliai sutvarkykit ir atnaujinkit kažką, nes žlunga viskas, vakarais žmonių sėdi po 5-10 online'ę. 

 

[Papildymas] • Faction'ų karai- mano nuomonė, reiktų išvis juos panaikinti, nei kas gaunasi nei ką, kažkokia nesąmonė mano atžvilgiu. Nes jei visos fc gali dalyvaut, tai įsivaizduokit: Pasistato žmogus fc ir fermą, BAM po kelių dienų kažkas užgrobia ir fsio kaip sakoma gg, nebera nieko ir vėl gali eiti dirbt kažką, kol užsidirbsi tinkama skaičių frankų, kad nusipirkt spawnerių. Nesamonė didžiausia. Manau, visi pradės piktintis ir labiau reikšti negatyvą. 

 

Ačiū už dėmesį, mano mielieji ir geriausi prisone'iečiai :) XD 

  • Labai patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1 hour ago, neriuxx sakė:

Pats kaip Ultra turėtojas sakau, kad Ultra turi būti pigesnis, arba turi turėti daugiau privilegijų, kaip zatara sakė, fix komandą (kuri veiktų bet kokiam daiktui tarkim 10-20min tarpu), savo shopą kuris būtų kokiu 20% pigesnis už paprastą shopą ir kuriame viską galėtum parduoti 5-10% viską brangiau. 

Būtų galima į ruletę įdėti tą ko paprastam MC nėra, pvz fortune 4 pick, eff 6 unb 4 pick, prot 5 setus, žinoma tikimybė gauti juos būtų labai maža ir tik iš brangesnių raktų.

 

Tu ir esi Zatara žmogau, visiškai prieš Ultra pigesnė tai perdaug privalu ir pranašumo pvp požvelgiu.

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Uzbaigti senas sistemas ir tik veliau kurti naujas! Pvz sufixinkit ir updatinkit petus, prestizus, pili, surinkejas.

Is nauju jusu kurtu sistemu nebus jokios prasmes jei ir jos bus kuriamos po puse metu laiko, ir tai susibuginusios vos veikiancios

Prasau netrinti mano komentaru daugiau, buvo abydna kai siulai idejas o tave istrina

Manau verta bus palikti, kad per /f who galima suzinoti zaideju balansa suristi kazkaip pinigus su fc, kad fc topas priklausytu nuo fc pinigu

Surinkit testeriu komanda

unban unblist visus 

patobulinti /krd shopa

kreditai kaip pilies prizas

nori ratu duosiu, kad diena nakti serveri tvarkytum

  • Patinka! 1
  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Dar idėjų ? :). O kaip dėl naujo kiaušinio (fermos) ? Kokį kiaušinį siūlot?

Redagavo - KINGAS
  • Patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Dėl kiaušinių (fermos) na manau kainos gali tokios pat būt. Gal ir man asmeniškai, gali niekas nesikeist :)

 

+ esu visiškai prieš petus. Argumentai: 1. Su pet'ais labai daug bug'ų. Stovi afk su item'ais gerais,  ateina, tave nukerta iš oro, buvo nesuprantama  kas? kaip? iš kur? Poto buvo pagaunama ir klausiama dėl to. Bet tai sutvarkyta nėra. 2.  Pet'ai labai erzina sargybinius, na aišku gal kartais nuotaika pakelia, žiūrint pagal kokia situacija. 3. Pasidarai faction'ą. Labai gerai prasibugina pro sienas, jei esi užsistatęs. 

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Jeigu norit, kad veiksmo atsirastų PvP atžvilgiu, kaip seniau, ištrinkit išviso /pvp komandą.

Bei Ištrinkit petus, nes su jais pilna bugų. 

O kiaušinis tegul būna Creeper. Visai smagu būtų pamatyti jų grinderius

 

  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Galėtumėt įdėt jog ultra turėtu nauja komanda /sell, nes pvz ultra nepigus ir iš jo nieko gero, jau geriau pataupyt pinigus ir titan nusipirkt. Jei būtu /sell ultra žmonės galėtu lengviau pardavinėt loot fermose.

  • Labai patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...