Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

ATRANKA Į EVENTERIUS *NAUJA*

Recommended Posts

Anketos forma į Eventerius:


1. Jūsų slapyvardis žaidime?: GedaPeleda
2. Jūsų amžius?: 14, po mėn 15.
3. Papasakokite apie save: Esu vardu Ignas, esu pagarbus, draugiškas serverio žaidėjas. Turiu savo nuomonę, gerbiu kitų. Esu atsakingas, padedantis žmogus, taip pat esu komunikabilus, su žaidėjais galiu rasti lengvai bendrą kalbą.
4. Kuriame bloke dabar esate?: Laisvas
5. Kodėl norite tapti "eventeriu"?: Noriu prisidėti prie Administracijos komandos, serverio gerovės.

6. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume bei serveryje praleidžiu apie 3h.

7. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti "eventeriui": Įžeidinėti, naudoti palengvinančias programas, dalinti administracijos informaciją.

8. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nenoriu savęs išsikelti, tačiau turiu gerą patirtį Administracijoje.

9. Turite paslaugų serveryje?: Premium

10. Jūsų kontaktai (Discord): TikrasKepejas#2419

  • Labai patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į Eventerius:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: frodo1005
2. Jūsų amžius?: 19
3. Papasakokite apie save: Mano vardas yra Ugnius, esu gana draugiškas, mėgstantis pajuokauti. Studijuoju KTU programų sistemas. Laisvalaikiu mėgstu išlysti į lauką su draugais, žiūrėti filmus, žaisti mc.
4. Kuriame bloke dabar esate?: Laisvas.
5. Kodėl norite tapti "eventeriu"?: Noriu paįvairinti žaidimą ir rengti įvairius eventus. Esu rengęs ne vieną klausimaniją ir dar keletą įvairių eventų. Tapus eventeriu, mano galimybės taptų platesnės ir galėčiau sugalvoti įvairių įdomių eventų. Galėčiau ne tik rengti eventus, bet ir padėti žaidėjams su įvairiomis problemomis. Kadangi minecraftą ir prisoną žaidžiu jau labai ilgai, tai manyčiau turiu pakankamai patirties.

6. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: forumą pasižiūriu kas gero, kas naujo 4-5 kartus į dieną. Žaidime dabar būnu nedaug, nes neturiu ką veikti.

7. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti "eventeriui": Piktnaudžiauti komandomis, būti šališku (Tarkim neleisti vienam žaidėjui dalyvauti evente/duoti didesnius prizus draugams, mažesnius priešams). Aišku, negalima pažeisti ir bendrų serverio taisyklių.

8. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Manau, kad neapsistočiau paprastais event'ais. Galvočiau kaip paįvairinti event'us, sugalvoti kažką naujo. Juk net ir tie patys eventai gali atsibosti. Kas +-mėnesį daryčiau event'ų dieną, "olimpiadą" galima pavadinti. O laikui bėgant atsiras vis naujų idėjų kaip įnešti kažko nematyto ir įdomaus.

9. Turite paslaugų serveryje?: Šiuo metu ne.

10. Jūsų kontaktai (Discord): Ugnius#0287

Redagavo - El_Frodo
  • Labai patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į Eventerius:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?:TheQuez_
2. Jūsų amžius?:15
3. Papasakokite apie save:Sveiki mano Vardas Džiugas, aš laisvalaikiu praleidžiu daug laiko prie kompiuterio, esu dragiškas megstu bendrauti.
4. Kuriame bloke dabar esate?:A
5. Kodėl norite tapti "eventeriu"?:Noriu prisidėti prie serverio Administracijos.

6. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:Forume maždaug 1h o žaidime 9h 5h.

7. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti "eventeriui":Negali piknaudžiauti, negalima keiktis, rašyti lietuviškais rašmenimis.

8. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:Nes aš šiame serveryje jau esu gan ilga laika ir norėčiau patekti į jūsų komanda.

9. Turite paslaugų serveryje?:Taip, premium

10. Jūsų kontaktai (Discord):BangLT#9981

Redagavo - TheQuez_
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?:LaurisLTU.
2. Jūsų amžius?:17.
3. Papasakokite apie save:Esu draugiškas, komunikabilus žmogus. Atsakingas už savo veiksmus, mėgstu konkretumą, esu užsispyręs ir su sava nuomonę. Serveryje esu senbuvis, žaidžiu nuo 2014m., buvo visko. Daug pakilimų ir nuosmukių. Prieš kelis metus buvau du kartus baustas už masinį čytinimą, dabar jau du, trys metai, kaip neturiu bausmių. Esu aktyvus žaidėjas, padedantis ir neapleidžiu savo pareigų.
4. Kuriame bloke dabar esate?:Laisvas.
5. Kodėl norite tapti "eventeriu"?:Šiuo metu dar ir pretenduoju į CMD postą, bet jei nepasisektų, Eventer'io postas mane traukia tuom, kad žaidime turi linksminti žmonės. Event'ais tikrai užsiėmu ir visada prižiūriu juose tvarką. Kartais žaidime darau klausimanijas. Norisi serverio rutiną pakeisti ir nudažyti spalvomis.

6. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:Pusę dienos dažniausiai, forume lankausi kas valandą ar pusvalandį.

7. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti "eventeriui":Piktnaudžiauti sau suteiktomis privilegijomis, kenkti žaidėjams arba neleisti jiems dalyvauti event'e dėl principų ar dar kažko. Tiesiog reikia visiems suteikti lygius šansus.

8. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:Kaip ir CMD anketoje, nevaidinsiu 'pranašesnio'. Tiesiog esu aktyvus, atsakingas, suprantu savo darbą ir esu serverio senbuvis, mėgstu visada serveryje kažką veikti, o dabar bus šansas ir veiklos suteikti visiems.

9. Turite paslaugų serveryje?:Ne, bet esu turėjęs 18 privilegijų + keli unban'ai ir kreditai.

10. Jūsų kontaktai (Discord):LaurisLTU#8447.

Redagavo - Lauris_
  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į Eventerius:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: eimukytis
2. Jūsų amžius?: 16
3. Papasakokite apie save: Mano vardas yra Eimantas. Gyvenu Kėdainiuose, žaidžiu krepšinį, domiuosi programavimu, nuotraukų redagavimu, video montavimu, fotografavimu. Manau esu draugiškas, stengiantis sutarti su visais. Serveryje žaidžiu seniai, apie 6metus, nuo pat pirmos dienos šis projektas man labai patiko, dėl to susidomėjau šia atranka. 
4. Kuriame bloke dabar esate?: Laisvas
5. Kodėl norite tapti "eventeriu"?: Norėčiau tapti "eventeriu", nes manau galėčiau būti aktyvus, turėjęs patirties sargyboje ir galėčiau tinkamai atlikti savo pareigas. Noriu įnešti į šį projektą kažko naujo, kad žaidėjams patiktu čia žaisti.

6. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume praleidžiu apie 30min-1val. Serveryje 1-5 valandų per dieną.

7. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti "eventeriui": "eventeriui" negalima piktnaudžiauti komandomis, keiktis/įžeidinėti, naudoti palengvinančias programas, nusižengti forumo bei serverio taisyklėms. "eventeris" privalo visus įleisti į eventus neatsižvelgiant į asmeninius santykius su žaidėjais. 

8. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Esu užtikrintas, kad galiu į projektą atnešti kažko naujo ir esu pasirengęs šioms pareigoms. Noriu kad šiame projekte žmonės žaistu su noru bei šypsena.

9. Turite paslaugų serveryje?: Vip

10. Jūsų kontaktai (Discord): lietuvavaldo#9849

Redagavo - TheEimukyts
  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į Eventerius:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Markeris.
2. Jūsų amžius?: 18 metų.
3. Papasakokite apie save: Pradėkime nuo to, jog esu sunki iš dalies asmenybė. Turiu labai sunkų charakterį kurį ne kiekvienas galėtų suprasti. Mėgstu komunikuoti su įvairiausio tipo žmonėmis, bet pradėjas kalbėti iškarto susidarau nuomę apie juos ir nusprendžiu ar tiesiog norėčiau dar kažkada su jais bendrauti ar ne. Esu kruopšti asmenybė, kuri pradėtą savo darbą sugeba dabaigti ir nemetu pradėto darbo, taip pat esu ryžtingas ir užsispyręs kuris daro bet ką, kad galėčiau eiti link savo svajonės ir įrodyti ne kažkam kitam, o pačiam sau, jog pats savo jėgomis viską pasiekiau.
4. Kuriame bloke dabar esate?: Laisvės.
5. Kodėl norite tapti "eventeriu"?: Nes mėgstu įvairoves kas manyčiau praverstu šiam projektui, esu tuo pačiu šio serverio senbuvis, šis projektas man buvo pats pirmas tik atėjus į minecrafto platybes, todėl viską žinau apie šį serverį ir stebėjau savo akimis visus jo pasikeitimus. Pagrindinis tikslas būtų suaktyvinti serverį ir jį iškelti į viršų savo rengiamais eventais kuriuos pamatysite jeigu gaučiau šias pareigas ir taip pat žaidėjams leisti jaustis komfortiškai, kad turėtų užsiėmimą ir nebūtų išvien nuobodu ir galėtų jie patys paįvairinti savo rutiną t.y kasinėjimą ar tai medžių kirtimą.

6. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime per dieną praleidžiu 5-6 valandas, forume 1val-30min per dieną, ateinu pasiskaityti visada naujienas.

7. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti "eventeriui": Pats pats svarbiausias dalykas ko manau negalima daryti tai būti nešališku, čia aišku jau manyčiau ir durnam, kad rengdamas kokius nors eventus ar kokią nors klausimaniją kalbėtum su savo draugeliais ir lieptum rašyti, kad tik kažką pravestum, o jiem duoti smulkų prizą ir neįvertinti blokiečių pastangų. Taip pat savaime aišku negalima įžeidinėti, šmeižti kitų asmenų, naudoti palengvinančias programas einant svarbias pareigas, nesistengti pasipelnyti iš pareigų, neprovokuoti asmenų, kad kiltų konfliktai ir galybę kitų dalykų.

8. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes, kaip minėjau esu serverio senbūvis kuris visą serverį pažysta kaip savo vienos rankos penkis pirštus, esu susipažinęs su administracija, gal su kai kuriais ne kaip ir sutariam ar jie laiko ant manęs pykti, nežinau, bet aš tikrai ne toks ir siekiu visada kompromiso. Taip pat prižadėčiau, jog pasirinkus mane į šias pareigas sugebėčiau savo raiškia vaizduote pralinksminti žaidėjus, gal kažkiek pajuokaujant ar nusikeikiant, bet tikrai ne iš blogos valios, o kad kiti nesijaustų tokie suvaržyti. Taip pat rengčiau įvairiausius eventus, aišku nenoriu čia iškarto sakyti, kad uoj bus tokie tokie eventai nauji, naujonės - ne, sakau tiesiai šviesiai, jog šiuo metu nežinau tokių eventų, kad patrauktų kitų asmenų dėmesį, tiesiog tartumėmės su administraciją, su kitais eventeriais ir savininku kuris finansuotų gal kažkiek prizą ir galėtume surasti bendrą kompromisą.

9. Turite paslaugų serveryje?: VIP turiu.

10. Jūsų kontaktai (Discord): Markeris#4713

 

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...