Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Sargybos direktoriaus rinkimai | 2020

Recommended Posts

ANKETOS ŠABLONAS

  • Jūsų vardas žaidime: Simple
  • Prisistatymas apie save (amžius, hobiai, charakterio savybės):   Esu vyrukas iš Lietuvos širdies - Kauno. Mokslų metu gyvenu Vilniuje, bet kadangi karantinas ir nuotolinis mokymas, šiuo metu gyvenu savo gimtajame mieste. Esu serverio senbūvis žaidžiu čia apie 6-7 metus. Esu sargybos gretose. Labai mėgstu skaityti knygas, net negalėčiau įvardinti kiek esu perskaitęs įvairių žanrų knygų iš kūrių esu labai daug ko išmokęs. Domiuosi web kurimu/dizaino tobulinimais, per keletą platformų kasu crypto valiutas. Taip pat daug sportuoju, lankiau crossfit'ą tris metus iki karantino pradžios. Dabar bėgioju krosus, ir užsiemu bendru fiziniu(sportuojantys žino, kad ne kaip kūno kultūros pamoka čia).
  • Patirtis serveryje (pasiektos pareigos, pražaistas laikas, nuobaudos ir kt.):  Pasiektos pareigos: Praktikantas/Sargybinis/Alfa-sargybinis/Chat moderatorius. 5 kartus buvau serverio chat moderatoriumi, net nežinau kiek kartų teko pabūvoti praktikantu(minimum 5 kartus), visus kartus pasiekiau sargybinio rank'ą, 2 kartus buvau Alfa sargybiniu. Esu vienas iš labiausiai patyrūsių serverio žaidėjų, žaidžiu serveryje nuo 2013 metų ir per visą šį laiką turiu sukaupęs netik begalę patirties, bet ir daug gerų prisiminimų bei emocijų. 
    • Patirtis būnant sargybiniu:  Patirtį vertinant minutėmis, sargybos gretose esu prabuvęs apie 15 tūkstančių minučių. Esu buvęs sargyboje pas daugėlį sargybos direktorių: benius/chaine/tikraskepejas/dominykas/fakeannika. Iš kekvieno direktoriaus kažko išmokdavau, tiek iš jų įdėjų tobulininti sargybos sistemą, tiek iš jų klaidų. Būnant sargybiniu turiu keletą savo pasiūlytų ir įgyvendintų įdėjų, taip pat praneštų ir sutvarkytų sargybos sistemos bugg'ų. 
  • Idėjos, kurios gali paįvairinti sargybą: Pirmiausia tai labai norėčiau gražinti sargybos fondą, nežinau ar dar vis šis iskiepis egzistuoja. Kas 14 dienų būtų renkamas vienas arba du aktyviausi bei pavyzdingiausi sargybiniai kurie iš sargybos fondo gautų atitinkamą kompensaciją. Sargybiniai kompensacijai būtų renkami atsižvelgiant į jų pradirbtas minutes/pagalbą žaidėjams/patvirtintų nusiskundimų bei įspėjimų kiekį. Nauda? - padidėjus sargybos moralė, bei motyvacija atliekant pareigas. Taip pat sargybiniai stengtūsi kuo mažiau klysti pareigose ir nenorėtų gauti įspėjimų. Kita įdėja būtų daryti sargybos event'us,  pavyzdžiui: ,,Sargybinių Pvp Event'as is (vienas prieš vieną arba du prieš du) kurį organizuočiau laisvoje zonoje B bloke. Dalyvauti galėtų tiktai sargybiniai. Nauda? - sargybiniai bus geriau treniruoti sargybos darbui kuris dažnai pareikalauja pvp skill'ų, būtų tiek gera praktika, tiek smagesnė sargybinių darbo dalis. PvP laimėtojas/laimėtojai gautų prizą iš sargybinių fondo, jeigu sargybinių fondo įdėja nebūtų įgyvendinta, prizą skirčiau iš savo kišenės. Trečioji įdėja: turintis daug patirties tiek serveryje tiek sargyboje, įspėjimų neturintis, patikimas alfa-sargybinis galėtų būti pasiūlytas į Sargybinių direktoriaus pavaduotojo postą ir bendru administrativos nutarimu būtų paskirtas arba ne. Nauda? -  padėtų organizuoti event'us, prižiūrėti sargybinių aktyvumą renkant aktyviausią ir pavyzdingiausią sargybinį, taip pat galėtų tikrinti sargybinių nusiskundimus forume.

 

SITUACIJOS

  • Ar Sargybinis gali kartu būti ir Chat-Moderatorius?:  Taip, jeigu jis yra pasiekęs alfa sargybinio rank'ą.
  • Kokius papildomus dalykus gauna sargybos rangai (Sargybinis, Alfa-Sargybinis) lyginant su Praktikantu?:  Sargybinis komanda /sekti [nick]- kompaso pagalba galima lengviau surasti ieškomą žaidėją, taip pat gauna šaudomą tazerį kurio pagalba gali lengviau sulaikyti nusižengusiuosius. Geresnis /kit nei praktikanto. Alfa sargybinis gauna komandas /banip kuri leidžia užblokuoti kitą serverį reklamuojančius žaidėjus ir komanda /isleisti su kuria galima išleisti neteisingai įkalintą žaidėją iš izoliatoriaus. Geresnis /kit nei sargybinio, gali naudotis sargybos arkliu kurį galimą gauti štabe kitoje pusėje nuo /kit ir sargybinių rankų informacijos stendų.   
  • Kokių veiksmų turite imtis, jeigu jums specialiai papeikimus rašo jūsų sargybos komandos narys? (nuvertinėja):   Jei papeikimai nepagrysti, tuomet atleisiu sargybinį iš pareigų bei uždėsiu b-list.
  • Kokių veiksmų privalote imtis, jeigu žaidėjas palieka - sargybos frakciją serveryje ir/ar serverio Discord?: Atleisiu iš pareigų ir uždėsiu sargybos b-list'ą.
  • Ką darysite, jeigu žaidėjas nepražais 60min ir jums nepraneš?:  Jei yra kažkokia svari priežastis duosiu žodinį įspėjimą, bet pasikartojimo atvėju nubausčiau dvigubai. Jei svarios priežasties nėra uždėsiu vieną įspėjimą.
  • Ar renkantis Sargybinį į komandą amžius gali būti pagrindinis vertinimo kriterijus?:  Priskirčiau prie vieno iš kriterijų, bet tikrai ne tarp pagrindinių. Jaunesnio amžiaus sargybiniai gali būti net aktyvesni už kitus, nes dažniausiai turi daugiau laisvo laiko už vyresnius. Taip pat nelabai pastebiu, kad jaunesni žaidėjai taip mėgtų pasikeikti/įžeidinėti kaip vyresni.
  • Už ką Sargybinis gali būti išmetamas nesurinkus atitinkamo kiekio įspėjimų?:  Už: palenginančių programų naudojimą; kyšininkavimą; kitų projektų reklamą; paskyros pardavinėjimą; minučių kėlimasį būnant afk; išėjimą iš kalėjimo teritorijos; nužudymą be priežasties; event trukdymą naudojant antrankius ir tazerį be priežasties; /ita be priežasties; sargybos frakcijos arba discord palikimą. Neteisingą banip ir išleidimas iš izoliatoriaus be priežasties(galioja tik alfa-sargybiniams).
Redagavo - Simple
Reikalavimas taisyklėse, užmiršau paspausti ,,Rodyti, kad pranešimas buvo redaguotas" tai redagavau 20min vėliau, anketoje nieko nekeičiau.
  • Labai patinka! 3
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

ANKETOS ŠABLONAS

  • Jūsų vardas žaidime: LaurisLTU.
  • Prisistatymas apie save (amžius, hobiai, charakterio savybės): Taigi mano vardas Laurynas, man yra septyniolika metų. Esu draugiškas žmogus, nors aišku dažniausiai elgiuosi su kitais taip, kaip jie elgiasi su manimi. Bet pastaruoju metu stengiuosi kuo mažiau lysti į visokius kivirčus. Taip sakant nekišu nagų į šūdą. Aišku, esu greitai užsiplieskiantis, kas yra nebūdinga dirbant privilegijuotą darbą serveryje, bet kai reikia - susitvardau. Aišku mėgstu ir sarkastiškai pajuokauti, bet šitai irgi reikėtų sutvardyti. Esu ganėtinai komunikabilus, stengiuosi sutart su didžiąja dauguma žaidėjų. Esu labai atkaklus ir užsispyręs, jei kažko noriu, užsibrėžiu tikslą ir nenurimstu, kol to tikslo nepasiekiu. Tai man padėjo ir realiame gyvenime kalbant apie hobius. Visą gyvenimą svajojau išmokti groti gitara ir štai, prieš tris - keturis metus, pasiėmiau patėvio gitarą ir pradėjau mokintis akordus. Dabar grojimo technikos ištobulintos taip, kaip kadaise atrodė neįmanoma. Na ir štai, tikslas pasiektas. Ir pasiekiau jį mokydamasis groti visiškai pats, savarankiškai. Sekantis tikslas - pianinas ir jau progresuoju. Taip pat užsiėmu sportu, bodybuilding'u. Kol salė uždaryta dėl karantino, darau įvairius workout'us namuose. Aišku karantintas irgi turėjo įtakos kalbant apie mano grįžimą ir aktyvumą šiame serveryje. Na ir dar pridursiu, kad esu atsakingas žaidėjas, atsakau už savo veiksmus, esu ir labai aktyvus tiek serveryje, tiek forume.
  • Patirtis serveryje (pasiektos pareigos, pražaistas laikas, nuobaudos ir kt.): Serveryje žaidžiu nuo 2014m. galo, todėl esu tikrai didelės patirties turintis senbuvis. Serveryje buvau pasiekęs tik pokalbių moderatoriaus ir sargybinio pareigas. Aišku, pokalbių moderatoriaus darbas man niekada nebuvo labai patrauklus, bet išbandyti norėjosi, esu šias pareigas turėjęs keturis kartus. Mieliausias prie širdies darbas šiame serveryje man nuo pat žaidimo pradžios buvo sargyba. Sargybiniu esu buvęs septynioliką kartų. Dažniausiai sekdavosi gerai, bet nutrūkdavo mano aktyvumas ir tekdavo išeiti, arba padarydavau kokią nors žioplą klaidą (pvz. per PvP free kill'inimas, nes žaidėjas bando mane nuversti), bet tos klaidos paskui nebesikartojo. Neseniai buvau atėjęs vėl į sargybinio postą, bet savininkas nuėmė man rolę discord kanale ir buvau išmestas iš sargybinių. Dirbant sargybiniu niekada nebuvau pasiekęs Alfa rank'o, man kogero tiesiog patiko ramiai sargauti, atlikti savo darbą. Abi šias pareigas ėjau kaskart nuo poros iki kelių savaičių. Na ir esu turėjęs ir nuobaudų, ir netgi ne vieną. Naujausia nuobauda yra ban'as nuo savininko penktadienio pilyje už neapykantos kurstymą. Apart šito ban'o daugiau nesu turėjęs jau labai ilgą laiką. Realiai net nepamenu, kada paskutinį kartą buvau baustas ir turėjau nusiskundimą. Na, šiuo metu ant manęs parašytas nusiskundimas, kad scam'inu per FG ir įkelti log'ai, bet čia jau žaidėjas nemokėjo pralaimėt ir bando kažkaip pakenkt. Grįžtant prie ban'ų temos, tai prieš du - tris metus buvau ganėtinai didelis čyteris. Gavęs du kartus IPBAN+NICKBAN ant visų paskyrų už masinį čytinimą. Daug pavienių ban'ų. Bet vėliau nustojau čytinti ir net nemąstau pradėti.
    • Patirtis būnant sargybiniu: Sargybiniu, kaip minėjau, esu buvęs septynioliką kartų. Jei konkrečiau - dvyliką kartų praktikantas, penkis kartus sargybinis. Arba atsistatydindavau dėl neaktyvumo, arba išmesdavo dėl žioplų klaidų. Bet kolkas išmestas keturis kartus ir dar penktą dėl to, kad praradau discord rolę. Sargybinio darbą išmanau tiesiog idealiai, žinau kiekvieną taisyklę ir kiekvieną darbo veiksmą bei eigą, sargavęs esu prie įvairiu direktorių nuo pačio DFDavid direktoriavimo laikų. Buvo ir daug taisyklių, kurios keitėsi ir buvo visokių naujovių bei įvairovių.
  • Idėjos, kurios gali paįvairinti sargybą: Turiu tikrai kelias idėjas, kurios sargybinių darbą padarytų kiek šviesesnį. Kadangi pats esu žaidėjas, kuris serveryje nemėgsta nusistovėti vienoje vietoje ir mėgsta veiksmą, tai ir kaip direktorius į sargybą įneščiau daug įvairovės. Pavyzdžiui tam tikros premijos, kurios tikrai skatintų sargybinius dirbti gerai. Mėnesio/savaitės darbuotojai, tarkim stebiu sargybinius ir tas, kuris yra gavęs mažiausiai arba išvis nėra gavęs nusiskundimų, gauna premiją ir yra paskelbiamas mėnesio/savaitės darbuotoju. Įvairūs prizai per treniruotes ir paskirstymas pagal PvP sugebėjimus, nes pažystu daugelį žaidėjų ir žinau jų sugebėjimus. Sargybą galėčiau padaryti gan smagią, visai kaip direktoriaus beniaus laikais.

 

SITUACIJOS

  • Ar Sargybinis gali kartu būti ir Chat-Moderatorius?: Dėl nesenai naujos įvestos taisyklės - gali, bet tik tuo atveju jei tam pritaria pokalbių moderatorių ir sargybos direktoriai, kadangi jie turi abu nuspręsti ir patvirtinti, kad sargybinis gali vienu metu dirbti du darbus.
  • Kokius papildomus dalykus gauna sargybos rangai (Sargybinis, Alfa-Sargybinis) lyginant su Praktikantu?: Su lyg kiekvienu paaukštinimu gauna papildomą vienetą OP Apple prie turimo. Didesnę algą. Sargybiniai gauna kompasą su komanda /sekti, šaudomą tazerį  ir papildoma Speed I (8min.) potion'ą. Alfa-Sargybinis gauna Speed II potion'us ir žirgą, įskaitant ir kompasą, šaudomą tazerį, bei papildomas komandas, tokias kaip /banip (skirtos kritiniu atveju) ir /isleisti (jei žaidėjas įkalintas neteisingai ir įrodymuose tas puikiai matosi). Sargybinis ant šalmo ir kelnių gauna Protection IV enchant'ą ir deimantinį kardą su tokiais pat enchant'ais, kaip praktikanto. Alfa-Sargybinis gauna pilną Protection IV set'ą ir max (Sharpness V Fire II) deimantinį kardą. Sargybinis gauna prieeigą prie A bloko, o Alfa-Sargybinis su žirgu dar ir prie Elito bloko. Man rodos jei nepasikeitė ši taisyklė, sargybinis, pasiekęs Alfa-Sargybinį gauna ir vieno įspėjimo nuėmimą, jei jį turi.
  • Kokių veiksmų turite imtis, jeigu jums specialiai papeikimus rašo jūsų sargybos komandos narys? (nuvertinėja)Kadangi specialiai ir yra traktuojamas kaip bandymas nuversti, pašalinsiu sargybinį iš pareigų, išmesiu iš sargybos frakcijos, nuimsiu rolę discord'e (dar ir forume, jei bus Alfa-Sargybinis). Ir galiausiai įtrauksiu į juodąjį sąrašą visam laikui už sargybinių direktoriaus nuvertinėjimą. Tik nežinau ar į juodąjį sąrašą be išpirkos ar tiesiog visam laikui. Taip pat susirinksiu visus įrodymus, kad viską padariau teisingai.
  • Kokių veiksmų privalote imtis, jeigu žaidėjas palieka - sargybos frakciją serveryje ir/ar serverio Discord?: Iškart pašalinti žaidėją iš pareigų. Nuimti visas rol'es ir išmesti iš frakcijos (jei jis pats dar neišėjo). Taip pat žaidėjas bus įtraukiamas į juodąjį sąrašą visam laikui už sargybos frakcijos/sargybos discord kanalo palikinėjimą. 
  • Ką darysite, jeigu žaidėjas nepražais 60min ir jums nepraneš?: Pasiteirausiu jo, kodėl taip nutiko. Jeigu yra rimta priežastis (pvz. elektros dingimas, interneto dingimas ir t.t.), tiesiog įspėsiu. Kitu atveju pirmą kartą duosiu žodinį įspėjimą. Jei kartosis, bausiu realiu įspėjimu.
  • Ar renkantis Sargybinį į komandą amžius gali būti pagrindinis vertinimo kriterijus?: Negali, nes visi žaidėjai yra lygūs. Jeigu anketa gera ir žaidėjas atitinka reikalavimus, tai tikrai bus priimtas į darbą. Amžius nebent pasireikš tolimesnėj žaidimo eigoje, kaip jis elgsis ir ką jis darys. Bet vertinimo kriterijumi amžius tapti negali.
  • Už ką Sargybinis gali būti išmetamas nesurinkus atitinkamo kiekio įspėjimų?: Free jail'inimas, massinis free /ita dalinimas, sargybos frakcijos/discord kanalo palikimas, neaktyvumas, free kill'inimas, piktnaudžiavimas komandomis /banip ir /isleisti, ėjimas už kalėjimo ribų, minučių bug'inimas, čytinimas, bandymas nuvertinėti administraciją, reklamavimą, paskyros pardavinėjimą/atidavinėjimą, piktnaudžiaujant antrankiais event'o metu (pvz. per MinecartGame surakinamas žaidėjas ir pašokdinamas iš minecart'o), privilegijų pirkimas/pardavinėjimas už žaidimo pinigus (frankus).
Redagavo - Lauris_
  • Labai patinka! 2
  • Patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

ANKETOS ŠABLONAS

  • Jūsų vardas žaidime:  XMafijozasX
  • Prisistatymas apie save (amžius, hobiai, charakterio savybės): Sveiki esu Mantas man 16 metų esu komunikabilus, jei kažkas neaišku visada paklausiu, esu bendraujantis patinka darbas komandoje. Manau mano stipriausios savybės 1. Atsakingumas 2.  sąžiningumas 3. darbštumas. Laisvalaikiu mėgstamiausia veikla būtu tinklinis bei stalo tenisas ir aišku kompiuteriniai žaidimai. dabar einu į 10-ta klase mokslai sekasi neblogai labiausiai mėgstu matematika, istorija bei Informacines Technologijas.
  • Patirtis serveryje (pasiektos pareigos, pražaistas laikas, nuobaudos ir kt.): Serveryje žaidžiu apie 5 metus. dabar buvau padaręs pertrauką, bet vėl grįžau į serverį. serveryje buvau prižiūrėtojas (4-5 mėn) buvau chat moderatorius (3 mėn atsistatydinau nes tapau prižiūrėtoju) buvau  praktikantas-sargybinis-alfa sargbinis neskaičiavau kiek kartu, bet paskutini kartą buvau  (3mėn atsistatydinau, nes tapau prižiūrėtoju) turiu patirties tiek saryboje, tiek administracijoje. esu buvęs baustas už kill-aura, bet tai buvo senai gal prieš 2-3 metus ar daugiau.
  • Patirtis būnant sargybiniu:  Patirties būnant sargybiniu turiu, išmanau taisykles. Kaip ir rašiau kiek kartu buvau sargybiniu neskaičiavau.
  • Idėjos, kurios gali paįvairinti sargybą:  turiu keleta idėjų tokių, kaip per treniruotes daryti  pvp turnyra sargybinių 1v1 laimėjes gauna didesnę prėmiją. Dabar konkrečių idėjų tapus sargybos direktoriumi pagalvočiau naujų idėjų.

 

SITUACIJOS

  • Ar Sargybinis gali kartu būti ir Chat-Moderatorius?:  gali jeigu jis išmano šių pareigų taisykles ir sugebės su jomis susitvarkyti
  • Kokius papildomus dalykus gauna sargybos rangai (Sargybinis, Alfa-Sargybinis) lyginant su Praktikantu?:  lyginant su praktikantu, sargybinis gauna /sekti komanda skyriasi duodami daiktai (gersnis kardas op apple kompasas, šaudomas tazeris). alfa sargas gauna taip pat geresnius daiktus, arkli,  komandą /išleisti, /banip, leidus sargybinių direktoriui galima stebėti pilį
  • Kokių veiksmų turite imtis, jeigu jums specialiai papeikimus rašo jūsų sargybos komandos narys? (nuvertinėja):  Jeigu jis tai darys piktybiškai tai sargybinį išmesiu iš pareigų nuimsių visas privilėgijas ir įdėsiu į juodajį sarašą
  • Kokių veiksmų privalote imtis, jeigu žaidėjas palieka - sargybos frakciją serveryje ir/ar serverio Discord?: Išmesiu žaidėją iš pareigų, nuimsiu visas privilėgijas ir įtrauksiu į juodajį sąrašą
  • Ką darysite, jeigu žaidėjas nepražais 60min ir jums nepraneš?:  Paklausiu žaidėjo, kodėl jis nepražaidė 60min jeigu turės svarią priežastį aš jį įspėsiu tik žodinių įspėjimų, o jeigu tai pasikartos arba nepateiks priežasties skirsiu jam įspėjima
  • Ar renkantis Sargybinį į komandą amžius gali būti pagrindinis vertinimo kriterijus?:  Ne, tai negali būti pagrindinis vertinimo kriterijus
  • Už ką Sargybinis gali būti išmetamas nesurinkus atitinkamo kiekio įspėjimų?:  Žaidėjo nužudymas be priežasties, masinis /ita komandos naudojimas be priežasties, minučiu buginimas (priklausys nuo aplinkybių). Kyšininkavimas, reklama, paskyros pardavinėjimas, palengvinančių programų naudojimas, event trukdymas, Frakcijos/discord leavinimas.
  • Labai patinka! 4
  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

ANKETOS ŠABLONAS

  • Jūsų vardas žaidime: HoPPy
  • Prisistatymas apie save (amžius, hobiai, charakterio savybės): Esu vardu Tadas, man yra 17 metų ir gyvenu Šiaurės Airijoje virš 6-erių metų. Šiuo metu laisvalaikiu nieko neveikiu kadangi išties nėra visiškai veiklos ką būtų galima naudingai nuveikti, ar padaryti tad kaip ir tenka žaisti žaidimus, chillinti su draugais, praleisti laiką su šeima, kad greičiau tas laikas praeitų. Mano hobiai būtų tokie, kad patinka koduoti t.y šioje srityje esu kaip ir žalias, tačiau mokausi ir noriu tobulėti kadangi savo ateitį žadu sieti šioje srityje. Kodėl būtent programavimas? kadangi dauguma laiko praleidžiu prie kompiuterio turiu bendrą supratimą kas yra kodavimas ir kaip jis veikia, mane žavi ši sritis būtent dėl to, kad patinka testuoti, ar kodas tvarkingai veikia, ar nėra klaidų, ar su juo viskas gerai dėl to mąstau sieti savo karjerą šioje srityje. Kalbant apie savo charakterio bruožus , esu užsispyręs žmogus, siekiu savo užsibrėžtų tikslų tol kol pasiekiu, visados stengiuosi padėti žmonėm, nesvarbu, ar pažįstamas, ar ne, tačiau žmogaus bėdoje niekados nepaliksiu ir visados ištiesiu jam pagalbos ranką. Esu žmogus su kuriuo galima lengvai susi-bendrauti bei pabendrauti, bet kokiomis temomis.
  • Patirtis serveryje (pasiektos pareigos, pražaistas laikas, nuobaudos ir kt.): Serveryje žaidžiu kažkur nuo 2015 metų per šį laiko tarpą buvau matęs tiek pakylimų tiek nusileidimų. Per šiuos metus pasiekiau sakyčiau tikrai mažai kadangi seniau tikrai nerupėjo man jokios pareigos, ar kažką kito veikti apart PvP ir buvo išties didelė korupcija serveryje ir kažką pasiekti buvo tiesiog be šansų. Buvau daugybę kartų sargybiniu, buvau tikrai nemažai sykių chat moderatoriumi bei teko pabūvoti ir serverio prižiūrėtojumi. Būnant prižiūrėtoju sekėsi tiesiog puikiai, dauguma žaidėjų bijodavo naudoti čytus kaip būdavau prisijungęs nes žinodavo, kad bus pagautas, jei naudoją čytus. Šias pareigas palikau vien dėl to, kad nemačiau tikslo daugiau žaisti serveryje kadangi administracija buvo korupcinga, mėginant mažinti korupciją tiesiog buvau ignoruojamas pačio savininko,o galų galiusiai buvau verčiamas iš pareigų, kad galėtų "sava" prastumti į šias pareigas. 
    • Patirtis būnant sargybiniu: Šioje srityje turiu patirties išties nemažai teko pabuvoti tiek sargybiniu tiek praktikantu, tačiau visados ateidavau į sargus ne laiku kadangi būdavo kažkokia priežastis kodėl tekdavo išeiti iš sargybinių ir tekdavo užleisti vietą kitam žaidėjui. Kalbant apie praleistą laiką dirbant sargybiniu tai aplamai būtų maždaug virš 10 tūkstančių, galbūt kažkam pasirodys tai, kad esu "naujokas" šioje srityje ir pildantys konkurentai turi galbūt net dvigubai daugiau už manę, tačiau šia sritį išmanau tikrai gerai ir galiu teigti, kad esu tikrai patyręs šioje srityje ir turiu gerą supratimą kaip viskas veikia.
  • Idėjos, kurios gali paįvairinti sargybą: 
     Praktikanto apmokymai Iš pavadinimo galite suprasti, kad tai kažkoks apmokymas ir Jūs esate teisingas, tačiau manau neturite žalio supratimo kas čia per apmokymai vyktų ir kas tai per idėja. Visų pirmiausiai įsidarbinęs naujas darbuotojas į sargybą turėtų per 7 darbo dienas pereiti šiuos "Praktikanto apmokymus" į šiuos apmokymus įeitų - Taisyklių patikrinimas, pateiktos skirtingos situacijos ir privalėtų pademonstruoti ką jis darytų jose bei žinių patikrinimas. Sargybinis šiuos apmokymus privalėtų pereiti 7 darbo dienas, jei atsisakytų šiuos apmokymus pereiti jis būtų įspėtas 2 įspėjimais (bus pasitarta su administracija), jei kažkokioje situacijoje jis suklys bus skiriama 0.5 klaida, jei surinks 3 klaidas jis šiuos apmokymus privalės vėl pakartoti per mažiau nei 3 darbo dienas, o, jei asmuo vėl neišlaikys šių apmokymų jis bus įspėtas 1.5 įspėjimu(bus pasitarta su administracija), na, o jei praktikantas sėkmingai išlaikys šiuos apmokymus bus pagirtas per /s ir bus sėkmingai baigęs šiuos praktikanto apmokymus. Sargybiniai pasiekę 2.500 minučių galėtų tapti mokytojais kurie privalėtų apmokyti praktikantą pagal tam tikras užduotis bei rungtis kurios bus paskelbtos forume. O už kiekvieną pravestą apmokymą mokytojas gaus premiją. Būtent ši idėja palengvintų sargybiniams kurie dar neturėja patirties šioje srityje, ar yra primirše kadangi jie turėtų geresnį supratimą kaip sargybinių komandos veikia, ką daryti tam tikroje situacijoje ir tiesiog būtų lengviau jam apsiprasti ir pradėti savo karjera sargybos srityje.
    Dienos užduotis Kiekvieną dieną būtų paskelbta tam tikra dienos užduotis. Pavyzdžiui (Pirmadienis: Pradirbti 120 minučių. | Antradienis: Padaryti nuotrauką kuri reprezentuoja sargybinių darbą.) Ir tokiu pavidalu veiktų ši sistema. Bei sargybiniai galėtų konkuruoti su kitais sargybiniais kuris daugiausiai įvykdys užduočių kadangi prizai būtų duodami tik 1 - 3 vietom. O prizai galėtų būti pradedant 0.5 įspėjimo nesiėmimu baigiant pinigine premija.
    Savaitės darbuotojas Šioje temoje būtų surašomi geriausi sargybos darbuotojai. Savaitės darbuotojas būtų renkamas žiūrint pagal jo aktyvumą, pagal suteiktą pagalbą žaidėjams bei kiek žaidėjų nubaudė per ta savaitę. Tapus savaitės darbuotojumi jūs galėtumėte nusiimti įspėjimą, gauti premija bei, jei norėtumėte galėtumėt pravesti treniruotę savo kolegoms.
     Rekordų sistema Na ka gi, priėjom prie mano mėgstamiausios idėjos. Manau iš pavadinimo galite suprasti kas tai per idėja ir manau jau suprantate kaip ši idėja paįvairintų sargybos darbą. Visų pirmiausia būtų padaryti skirtingi rekordai kuriuos sargybiniai galėtų vykdyti, o už įvykdyta rekordą būtų duodama premija. Ši idėja man asmeniškai patinka vien dėl, to, kad sargybiniai turėtų gan nemažai veiklos ir galėtų visados konkuruoti dėl to "geriausio sargybinio statuso" ir tai jie galėtų įrodyti būtent šioje temoje, bei būtų labai smagu pasižiūrėti sargybinių rekordus ir jie būtų įrėminti forume kuriuos galėtų pamatyti visi serverio žaidėjai !
    Misijos Na ką gi paskutinioji idėja, tačiau nereiškia, kad daugiau idėjų nebus padaryta, jei tapsiu sargybos direktoriumi. Na pradėkim. Forume būtų padarytas misijų sąrašėlis, o misijas stengčiausi įvairinti, kad nebūtų vien tik susieja su sargybos darbu. Mėginčiau padaryti tokias misijas, kad būtų smagu jas vykdyti ir taip praleisti daugiau laiko tiek žaidime tiek forume. O dabar paklausite kokia nauda iš tų misijų? - Nauda būtų tokia, kad būtų paįvairintas sargybos darbas nebūtų ta pati rutina, darbuotojai turėtų galimybė išssikeisti savo turimus pliusus į serverio gėrybes. Kas nutiks kaip įvykdysiu misija? Prie kiekvienos misijos bus paskirtas tam tikras pliusų kiekis, pavyzdžiui (Įtarti žaidėja /ita 2 įtarimu. [2+]) O tuos turimus pliusus būtų galima išsikeisti į įvairias gėrybes, pavyzdžiui : Nusiimti 0.5 įspėjimo [20+], Pasiimti 2 dienų laisvadienį [+15 ], $10,000 Premija [5+], Nedalyvavimas treniruotėje [10+].

SITUACIJOS

  • Ar Sargybinis gali kartu būti ir Chat-Moderatorius?: Sargybinis gali būti Chat. Moderatoriumi tik nuo Alfa-Sargybinio rango. Ir su abieju direktorių sutikimu.
  • Kokius papildomus dalykus gauna sargybos rangai (Sargybinis, Alfa-Sargybinis) lyginant su Praktikantu?: 
     Sargybinis
    ·• Didesnis uždarbis;
    ·• Gaunate šaudoma tazerį;
    ·• Gaunate /sekti komandą ir komposą. Kompose galima matyti ieškomo žaidėjo pozicija;
    ·• Gaunate geresnį kit'a;
    ·•  Gaunate skirtinga prefix'a;
    ·•  Galite eiti į B bloka be atsiklausimo, bei gali eiti į A bloka su direktoriaus gautu leidimu.
    Alfa-Sargybinis
    ·• Didesnis uždarbis;
    ·• Gaunate geresnį kit'a;
    ·• Gaunate skirtinga prefix'a;
    ·• Galite eiti į A bloka be atsiklausimo;
    ·• Gaunate sargybos žirga;
    ·• Sargybos direktoriui leidus galite stebėti pilies grobimą;
    ·• Gaunate /banip komandą. Šia komanda galite naudoti tik tuo atveju, jei yra reklamuojamas kitas projektas, arba sargybinis piktybiškai piktnaudžiauja savo komandoms -pavyzdžiui: Deda mąsiškai free /ita;
    ·• Gaunate /isleisti komandą. Šia komanda galite naudoti tik tuo atveju, jei žaidėjas buvo neteisingai įkalintas;
    ·• Jums yra nuimamas 1 įspėjimas.
  • Kokių veiksmų turite imtis, jeigu jums specialiai papeikimus rašo jūsų sargybos komandos narys? (nuvertinėja)Pirmiausia pasitarsiu su administracijos nariais kadangi yra rašomas skundas dėl mano pareigų ir jei tai bus piktybiškas nuvertinėjimas aš ta žaidėją privalėsiu įtraukti į sargybos juodąjį sąraša.
  • Kokių veiksmų privalote imtis, jeigu žaidėjas palieka - sargybos frakciją serveryje ir/ar serverio Discord?: 
    « Atleisiu nuo pareigų (/atleisti nick);
    « Išmesiu iš sargybos frakcijos (/f kick nick); ( jeigu joje yra.)
    « Nuimsiu rolę discorde (jeigu joje yra), jei tai alfa sargybinis - nuimsiu rolę forume;
    « Pašalinsiu iš sargybinių sąrašo.
  • Ką darysite, jeigu žaidėjas nepražais 60min ir jums nepraneš?: Išpradžių pasiteirausiu kodėl jis negalėjo pražaisti 60-ies minučių ir pasakysiu, kad kita karta privalo pranešti, jei negalės pražaisti arba kitaip bus įspėjamas 1 įspėjimu. Jei situacija nesikeis ir toliau bus neaktyvus aš jį įspėsiu 1 įspėjimu, jei toliau bus neaktyvus aš jį išmešiu iš sargybinių.
  • Ar renkantis Sargybinį į komandą amžius gali būti pagrindinis vertinimo kriterijus?:  Tikrai, kad ne. Manau gyvename tokiame amžiuje, kad amžius yra tik skaičius ir manau neturėtų būti atsižvelgta į tai. Manau dėl to, kad dauguma jaunų žmonių turi kur kas daugiau idėjų, patarimų bei pasiūlymų ir yra labiau motyvuoti.
  • Už ką Sargybinis gali būti išmetamas nesurinkus atitinkamo kiekio įspėjimų?: 
    ·•  Kenkimas serveriui;
    ·•  Palengvinančių programų naudojimas;
    ·•  Už grubius taisyklių pažeidimus;
    ·•  Sargybinių direktoriaus nurodymų nevykdymas.
Redagavo - HoPPy
Reikalavimas taisyklėse.
  • Labai patinka! 2
  • Patinka! 2
  • Nepatinka 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

ANKETOS ŠABLONAS

  • Jūsų vardas žaidime:  Dusmanas
  • Prisistatymas apie save (amžius, hobiai, charakterio savybės): Sveiki Mano vardas Artiomas darbo dienomis dirbu taksistu pakruoji ir siaip aplinkui o kai turiu laisvo laiko laiko zaidziu mcprison serveryje mano charakteris yra rimtas niekada nebunu issiblaskes miegstu siekti aukstumu ir nepasiduoti mano hobis taipat yra zaisti futbola su draugais kieme, tai pat esu komunikabilus niekada nepasiduodu turiu gera humoro jausma. 
  • Patirtis serveryje (pasiektos pareigos, pražaistas laikas, nuobaudos ir kt.):  Serveryje zaidziu nuo 2013 metu esu gan senas zaidejas po kolkas nesu nieko pasiekes turejas nuobauda uz xray ir killaura bet poto nueme nes sumaise nickus
    • Patirtis būnant sargybiniu:  neturiu
  • Idėjos, kurios gali paįvairinti sargybą:  rangai 

 

SITUACIJOS

  • Ar Sargybinis gali kartu būti ir Chat-Moderatorius?:  Negalima tai draudzia taisyklese 
  • Kokius papildomus dalykus gauna sargybos rangai (Sargybinis, Alfa-Sargybinis) lyginant su Praktikantu?:  praktikantas neturi saunamo tazerio o sargybinis turi sargybinis neturi ip ban ir negali ziuret pilies o alfa sargybinis turi.
  • Kokių veiksmų turite imtis, jeigu jums specialiai papeikimus rašo jūsų sargybos komandos narys? (nuvertinėja) Turiu pilna teise ismesti is sargybinio pareigu
  • Kokių veiksmų privalote imtis, jeigu žaidėjas palieka - sargybos frakciją serveryje ir/ar serverio Discord?:  Pasidometi kodel paliko jeigu tycinis tai ismesti zaidime is sargybos
  • Ką darysite, jeigu žaidėjas nepražais 60min ir jums nepraneš?:  Ispesiu
  • Ar renkantis Sargybinį į komandą amžius gali būti pagrindinis vertinimo kriterijus?:  taip gali but nes jeigu mazai metu visiskai nemasto
  • Už ką Sargybinis gali būti išmetamas nesurinkus atitinkamo kiekio įspėjimų?:  Uz buginima min
Redagavo - dusman
Reikalavimas taisyklėse.
  • Labai patinka! 2
  • Nepatinka 11
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...