Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Administracijos papildymas!

Recommended Posts

logo.png

Kadangi naujo sezono atidarymas artėja, o administracijos beveik neturim, todėl skelbiam atrankas į administracijos vietas! Taip pat gali dalyvauti ir jau seniau buvę administracijoj ar su banais!

- Kandidatuoti gali visi -


Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?:
2. Jūsų amžius?:
3. Norima administracijos pozicija?:
Sargybos direktorius, CM pavaduotojas, bandomasis prižiūrėtojas ar kt.
5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?: 

6. Kodėl turėtume priimti tave?:

7. Jūsų kontaktai (Discord):

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?:


Reikalavimai/Taisyklės:

  • BŪTI AKTYVIAM SERVERYJE IR FORUME, YPATINGAI PENKTADIENIO VAKARAIS (tol kol vyks pilies arba banko grobimai)!
  • Rašyti lietuviškomis raidėmis ir bent minimaliai gramatiškai taisyklingai.
  • Laikytis bendrų serverio taisyklių.

Ką duosime?:

  • Prisijungus prie komandos pateksite į discord administracijos grupes.
  • Draugišką kolektyvą.
  • Išbandysite pirmas naują sezoną!


Galioja iki 07.10

  • Labai patinka! 3
  • HaHa 2
  • Patinka! 2
  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?:WatchCool
2. Jūsų amžius?:15
3. Norima administracijos pozicija?: Sargybos direktorius
5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?: Nes noriu padėti vadovauti ir prižiurėti serverį, nes jame žaidžiu nuo pat vaikystes ir norečiau padėti padaryti geresnį serverį, kad ir kiek laiko ir pastangų tai kainuotų

6. Kodėl turėtume priimti tave?:Dėl to, nes aš šiame serveryje žaidžiu ilga ilga laiką. Taip pat dėl to, nes esu draugiškas ir malonus prieš kitus žmones, mėgstu pajuokauti ir pralinksminti žmones :)

7. Jūsų kontaktai (Discord):WatchCoolYT#5456

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:Aš norėčiau padėti išrinkti geriausią sargybinių komanda kokia yra tik buvusi šiame serveryje ir manau tai padaryčiau gerai, nes pažystu daug žmonių iš serverio ir žinau kurie butų puikūs sargybiniai o kurie ne(Bet nesakau kad spręsiu vien pagal tai). Taip pat norėčiau padėti su statymu serverio naujo sezono atidarymo ir padaryti kaip įmanoma gražiau :)  

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?:Aš esu draugiškas, taip pat žadu būti labai aktyvus serveryje ir manau tikrai galiu vadovauti sargybiniams, nes kaip ir sakiau turiu daug pažystamų serveryje. Taip pat esu mandagus ir manau labai gerai pralinksminu žmones taip pat nesu nei rasistas nei koks iškrypėlis :)

Redagavo - WatchCoolYT
  • Patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose


1. Jūsų slapyvardis žaidime?:Strongas
2. Jūsų amžius?:16
3. Norima administracijos pozicija?:
Bandomasis prižiūrėtojas
5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?:Atidarant šio serverio antram sezonui pamačiau, kad galima būti administracijos dalis tad norėjau padėti žaidėjam, nes kaip seniau būdavo per pilį labai daug žmonių kurie skundžiasi apie hackerius, tad manau aš padėčiau juos sutabdyti. :)

6. Kodėl turėtume priimti tave?:Esu tikrai draugiškas visada atlieku darbus iki galo turiu tikrai didelį aktyvumą.

7. Jūsų kontaktai (Discord):Strongas#7867

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:Atneščiau tikrai aktyvumo, nes seniau buvo administracija nelabai aktyvi velu metu. Padėčiau Pagerinti serverio populiaruma reklamuodamas serverį.

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?: Visų pirma  norėčiau pasisveikinti su komandos nariais, bei skaitytojais šitos anketos.  Esu gabus ir mandagus atliku darbus geriausiais rezultatais ir kuo greitesniu laiku. Mėgstu bendrauti ir kalbėtis. Turiu talentą prajuokinti belenkokią auditoriją ir su visais išspręsti problemas kuo mandagiau. 

 

VISIEMS LINKIU NUOŠIRDŽIOS SEKMĖS! :)

  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: FlIlIIlIlIIlIIll (Galbūt naujam sezone pasikeisiu).
2. Jūsų amžius?: 16 metų.
3. Norima administracijos pozicija?:  Sargybinių drk arba band. prižiūrėtojas (Tiktų betkuris iš šių).

5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?: Šiame serveryje žaidžiu jau tikrai nemažą laiką. Buvo tekę dirbti chat moderatoriumi ir alfą-sargybiniu, tačiau prižiūrėtoju arba sargybinių drk dar niekada nesu buvęs. Noriu siekti aukštesnių pareigų bei išbandyti šias pareigas.

6. Kodėl turėtume priimti tave?: Aš esu draugiškas, malonus, patikimas ir daug patirties šiame serveryje turintis žaidėjas. Apie serverį išmanau tikrai daug, todėl kitiems žaidėjams drąsiai galiu padėti jiems iškilusiais klausimais. Taipogi esu aktyvus, tad kalinių parašytus skundus nuolatos tikrinsiu.

7. Jūsų kontaktai (Discord): Aivaras#7702

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Aktyviai tikrinčiau parašytus nusiskundimų bei pasiūlyčiau naujas įdėjas.

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?:  Mano vardas Aivaras. Gyvenu netoli Šiaulių. Aš gan dažnai mėgstu panervuoti kitus žmones, tačiau dažniausiai tai darau iš dėmesio stokos. Mano pomėgiai yra: žaisti krepšinį, stalo tenisą, būti su draugais ir žaisti prie kompiuterio. Minecraft'ą žaidžiu apie 7 metus. Daugiausiai pražaidęs esu šitame serveryje, galbūt net 4-5 metus.

  • Labai patinka! 4
  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

 

 

1. Jūsų slapyvardis žaidime?:Sportcookie. 

2. Jūsų amžius?:17

3. Norima administracijos pozicija?: CM pavaduotojas. 

5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?:Nes norėčiau tapti šio projekto dalimi, bei visados galvojau prisidėti prie šio projekto administracijos, bet visada kažkas tam sutrugdydavo. Ir noriu išbandyti save kitoje srityje. Visados yra smagu išbandyti kažką naujo ko dar nesi bandęs. 

6. Kodėl turėtume priimti tave?:Esu draugiškas, žmogus kuris supranta humora ir pats mėgstantis papokštauti. Gebantis komunikuoti žmogus.Jai kyla problema stengiuosi ją išspręsti arba kitu atveju paprašau kitų pagalbos. Taip pat esu aktyvus ir serveryje žaidžiu nuo 2015 metų. Ir norėčiau prisidėti prie serverio gerinimo. 

7. Jūsų kontaktai (Discord):Sportcookie#2224

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:Padėčiau išspręsti iškilusias problemas serverio žaidėjams bei kitais klausimais. Baninčiau prasižengusius žaidėjus (žinoma, jei ši privilegija bus duota). 

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?:Esu 17-kos, gyvenu Marjampolėje, mokausi mokykloje žaidžiu stalo tenisą, krepšinį, futbolą. Laisvalaikį leidžiu prie kompiuterio žaidžiu tokius žaidimus kaip: Minecraft, csgo, league of legends, nba2k20. Daugiausiai laiko praleidžiu prie Minecraft. Jį žaidžiu jau apie 7-8metus. Daug laiko praleidžiu lauke su draugais.Šiame projekte esu praleidęs labai daug laiko bei noriu prie jo šiaip ar taip prisidėti. 

 

Sėkmės kitiems dalyvaujantiems! :D

Redagavo - SportinisSausainis
  • Labai patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: _Kirk
2. Jūsų amžius?: 18
3. Norima administracijos pozicija?: 
. Sargybinių direktorius
5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?:  Noriu išbandyti save ir patirti naują darbą.

6. Kodėl turėtume priimti tave?: Esu mandagus, draugiškas aktyvus gan greitai viską išmokstu jei kažką reikia išmokti ir šiaip esu malonus.

7. Jūsų kontaktai (Discord):Tadukas#4074

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Jei kiltų kokios idėjos tai manau aš su jumis jomis pasidalyčiau.

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?: Na kaip ir jau viską apie save pasakiau tai tokia mano istorija.

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Arnelyzas
2. Jūsų amžius?: 16
3. Norima administracijos pozicija?:  Prižiūrėtojas/bandomasis prižiūrėtojas
5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?: Noriu pagelbėti šio serverio administracijos komandai. Šį serverį žinau gan ilgą laiką ir tikrai žaidžiau su dideliu noru kažką kurti naujo ar išmėginti. Į serverio kolektyvą įnešiu daug pozityvumo, nes esu pats linksmas ir aktyvus, organizuotas žmogelis.

6. Kodėl turėtume priimti tave?: Esu aktyvus, sąžiningas, suprantantis savo pareigas asmuo, moku išklausyti komandos nuomonę, patarimus ar kt. Turiu galima sakyti didelį raštingumo lygį tad galėčiau rašyti ar kurti post'us serverio puslapyje ar forume. 

7. Jūsų kontaktai (Discord): Arnelyzas#2289

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Esu kupinas idėjų ir naujų minčių, vis kažką sugalvoju ar išmąstau ir jomis pasidalinu manau matėte  mano mažą  kūrybos dalį testuotojų grupėje.

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?: Aš esu Arnas. Laisvalaikiu užsiimu renginių organizavimu, režisūra mokyklose ar įstaigose.  Pats esu žmogus prie humoro mėgstantis pasijuokti, nemėgstu veltis į pykčius ar kitus reikalus kurie sukelia nederamą elgesį.

Redagavo - Arnelyzass
Arnelyzas
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: McBurgeris (Toks bus kai pradėsiu žaisti naujame sezone)
2. Jūsų amžius?: 14
3. Norima administracijos pozicija?: ChatMOD Direktoriaus Pavaduotojas
5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?:  Man šis serveris yra tikrai labai prie širdies kurį žaidžiu gan ilgą laiką, nors manęs su šiuo slapyvardžiu ir nelabai esu žinomas, bet jūsų serveris yra man pats pirmas Lietuvoje kurį pradėjau žaisti.

6. Kodėl turėtume priimti tave?: Esu punktualus ir tikrai draugiškas žmogus, prižadėčiau ilgą ir tikrai ištikimą bendradarbiavimą su jūsų serveriu, padedantis visiems žaidėjams, nes nejaučiu tam jokio sunkumo ir jeigu turiu pakankamai laiko tikrai jiems padėčiau, seniau esu buvęs " Chat Moderatoriumi " kurio darbas man labai patiko ir manau tikrai esu įsitikinęs, kad susitvarkyčiau su šiuo darbu.

7. Jūsų kontaktai (Discord): McBurgeris#7491

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Esu susidaręs tam tikrą nuomonę apie šį serverį ir tikrai turiu keletą planų kuriuos norėčiau įgyvendinti šiame serveryje turint šias pareigas. Nenorėčiau jų visų išduoti kurios yra užsižymėtos užrašų knygelėje, bet keletą pasakysiu : 1. Žinoma aš tikrai nesugebėčiau serveryje prisidėti labai daug, bet manau tikrai paraginčiau draugus atvykti į  šį serverį ir jie galėtų kviesti kitus savo draugus, Už poros dienų vyksiu į stovyklą tai jeigu bus bendraamžiu žaidžiančių "Minecraft" tikrai paraginsiu prisijungti prie šio serverio. Esu kurybiškas ir galėčiau patarti serveriui apie iškiltais klausimais. Reikalui esant galėčiau sukurti gražią reklamą, nes manau turiu tam talentą. Nenoriu labai išsiplėsti, kad nebūtų sunku tikrinti šią anketą.

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?: Kaip ir minėjau esu tikrai draugiškas žmogus, bučiau linksmas ir manau pakelčiau nuotaiką serverio nariams :) Draugų grupėje esu kaip "Prikolistas" Labiau mėgstu lietuvišką muziką ir ji nėra šiuolaikinio stiliaus, bet todėl man nekelia jokių rūpesčių, turiu ne milijoną draugų, bet kelis ir tikrus draugus. Esu atsakingas ir kruopštus darbą atlieku laiku ir mano mokslo rezultatai nėra labai blogi. Aišku nesu ir pirmūnas, bet mokslo reikaluose esu gan pažengęs. 

  • HaHa 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: frodo1005
2. Jūsų amžius?: 20
3. Norima administracijos pozicija?: 
bandomasis prižiūrėtojas
5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?:  Kad būtų įdomiau žaisti, prižiūrėti serverį nuo čytų ir kitų kenkėjų.

6. Kodėl turėtume priimti tave?:  Gerai atpažįstu čytus, kas mano manymu, prižiūrėtojams yra svarbiausia, esu aktyvus.

7. Jūsų kontaktai (Discord): Ugnius#0287

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Padėčiau žaidėjams, gaudyčiau čytus, siūlyčiau idėjas projektui tobulinti.

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?: -

Redagavo - El_Frodo
  • Labai patinka! 1
  • HaHa 2
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?:Mano slapyvardis žaidime,YouTubeTryHardMC
2. Jūsų amžius?:Šiuo metu man yra 15metų
3. Norima administracijos pozicija?: Sargybos direktorius, CM pavaduotojas, bandomasis prižiūrėtojas ar kt.Būtų smagu išbandyti save Band.Prižiūrėtojo pareigose 
5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?: Norėčiau prisijungti prie naujos komandos ir padėti jai tobulėti ,bei siekti aukštumų  ir tapti ta komanda apie kurią svajoja visi

6. Kodėl turėtume priimti tave?:Mane turėtumėte priimti ,nes esu gan senas žaidėjas žinau visą šio serverio virtuvę ,žinau dauguma senų žaidėjų,esu draugiškas,sąžiningas ,komunikabilus(Mėgstantis Bendrauti)Mėgstu dirbti grupėse.

7. Jūsų kontaktai (Discord):Nedas#7395

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:Serveris bus naujas ,tad prisidėti galėsiu viskuo kuom tik reikės,nuo chyterių gaudymo iki pagalbos su forumu

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?:Esu paprastas žmogutis kuris mėgsta daug plėpėti :) 

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: SimasLTU
2. Jūsų amžius?: 9,5
3. Norima administracijos pozicija?: bandomasis prižiūrėtojas
5. Kodėl norite tapti prisijungti prie mūsų?: Nes man šis projektas labai patinka ir nenustoju žaisti čia bet vyksta wipe jeigu man draugas nemelavo todėl labai noriu sužinoti kas gero atsiras kitame wipe.

6. Kodėl turėtume priimti tave?: Nes niekada gyvenime ne esu buvęs administratoriumi, chat mod ir t.t todėl norėčiau labai tapti nors administratoriumi.

7. Jūsų kontaktai (Discord): Assassin#4902

8. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Prižiūrėčiau tiek čyterius tiek žaidimo pokalbio teršėjus tiek nusikaltėlius.

9. Kita mums įdomi informacija apie tave?: Tai esu Simas, man 9,5 metai, gyvenu Rokiškio rajone, turiu mcprisone daug haterių, bet ir daug žmonių kurie mane mėgsta, kuriais aš kiekvieną dieną kai buvo atidarytas mcprison bendravau, susirašinėjau ir kai buvau sargybinis nufilmavau video kaip sargavau, tai jei tapsiu prižiūrėtoju tai irgi nufilmuosiu video.

 

Redagavo - simaszind
  • Nepatinka 3
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...