Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Atrankos į administraciją.

Recommended Posts

1. Jūsų slapyvardis žaidime?:  Surelis
2. Jūsų amžius?:  16
3. Papasakokite apie save: 
Mano vardas Lukas mėgstu video žaidimus tikriausiai perdaug. Mėgstu fps/adventure žaidimo stilius mėgstu buildinti minecraft'e kitur nelabai taip pogi kartais uzsijaminejiu kitais kaip map kurimu ir t.t mėgstu žaidimuose grindinti esu kinda draugiškas. social life realei nlb turiu lol. Mėgstu surelius 
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:  Noriu padėti šiam projektui išlaikyti community švaru be cheateriu

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:  nuo 2 iki 8 valandu gal ir daugiau bet čia nuo nuotaikos priklauso (kartais)

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: nesekioti žmoniu kuriuos itari nes tai tiesiog yra gera ideja cheateris gali susiprasti kad yra stebimas ir pradeti valyti viska ka turi pc

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Esu buves viename iš rust projektu owneriu/moderatoriumi prabuvau nuo pat projekto pradzios iki pat kai jau pats pajutau kad nebenoriu buti projekte dat kaip buti priziuretojiu ir tvarkytis su problemomis žinau

8. Jūsų kontaktai (Discord): Surelis#7308

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:  patarčiau kai reiktu padėtčiau kai reiktu esu gan neblogas builderis tai gal padėčiau kažka apnaujinti 

10. Norėtumėte tapti?:  builderis/priziuretojas

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?:ponasakiniuotis1
2. Jūsų amžius?:15
3. Papasakokite apie save: esu dragiskas megstu pvp lankau futbola
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: noru padeti servui

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: apie 7-8 valandu

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: nelauziti taisykliu nedalinti daiktu kitiems

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: nes as esu labai geras progromuotojas

8. Jūsų kontaktai (Discord): lukasninja#6158

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: gerinciau serveri padeciau kuo galeciau

10. Norėtumėte tapti?: geriausiu adminu
P.s. būnant administracijoj galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to!

  • HaHa 1
  • Nepatinka 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: DraugiskasAs
2. Jūsų amžius?: 14
3. Papasakokite apie save: Esu žmogus kuris praleidžia daug laiko prie kompiuterio daugiausia prie žaidimo minecraft, padedu žmonės kuriems atsitinka bėdu, arba kažko trūksta.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Kadangi mėgstu padėti žaidėjams, paaiškinti jiems kaip žaisti, ir panašiai, neveltui mano žaidimo slapyvardis: DraugiskasAs.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Praleidžiu apie 3-5 Valandas žaidime, jeigu neišvykstu ir t.t.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Administracijai nedera Vartoti necenžūrinius žodžius, niokoti  serverio 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Jeigu patekčiau. Kadangi bučiau kaip ir Band. Administratorius, būčiau kaip ir jūsų pasiuntinukas, ką lieptumėt tą ir padaryčiau turėdamas laiko.

 Bei atsakyčiau į žaidėju klausimus.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Zearfy#4206

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Atsakyčiau į žaidėju klausimus ir pnš.

10. Norėtumėte tapti?: Taip Norėčiau tapti Support ir išbandyti ar sugebėčiau atlikti darbą tinkamai.

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?:Ziogas

2. Jūsų amžius?:15

3. Papasakokite apie save: Tikriausiai nesiskiriu nuo kitų savo amžiaus žmoniu mokaus, sportuoju ir t.t

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:Priklausant nuo dienos bet jeigu patekčiau i administraciją serveriui skirčiau mažiausiai 4-5valandas į dieną

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:Keiktis,nepagarbiai elgtis su serverio žaidejais, free baninti/mutinti

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:Dėl problemos su cheateriais anticheat nesusitvarko o kiti administratoriai tikriausiai taip pat negali skirti tam labai daug laiko tad stengčiausi kiek galima labiau padėti serveriui tvarkytis su šia problema

8. Jūsų kontaktai (Discord):Zakristijonas#1301

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:Stengcčausi kuo daugiau laiko praleisti serveryje ir padėti jam tvarkytis su zaidejais lauzanciais jo taisykles

10. Norėtumėte tapti?:Prižiūrėtoju

 

  • Patinka! 1
  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Nepanikuok
2. Jūsų amžius?: 20
3. Papasakokite apie save: Šitas klausimas visose anketose sunkiausias, nes nežinau ką žmogus nori iš tikro apie mane sužinot. Esu draugiškas, atsakingas, rūpestingas, komunikabilus, punktualus, griežtas, sąžiningas, mėgstu tvarka. Zodiako ženklas skorpionas, tad esu gan sudėtingas žmogus, manau išsiskiriantis kažkuo nuo kitų.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Šiuo metu esu Chat Moderatorius, manau puikiai susitvarkau su dabartinėm pareigom. Norisi kilt karjėros laiptais. Norėčiau būt didesnė dalele serveryje, ne tik Chat Moderatorius. Būdamas Chat Moderatorius bandau padėt žaidėjams, bet dažniausiai turiu siųst juos pas Prižiurėtojus ar Administracija, nes niekuo padėt negaliu.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Kiek laiko būnu prie kompiuterio tiek laiko ir forume, visada pas mane jis pajungtas. Serveryje tai dažniausiai iki penkių valandų per diena.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:  Pats svarbiausias manau tai pačiam laikytis visų taisyklių, jų nelaužyt, ,,flexint'' jog esu adminstracija ir galiu daryt ką noriu, įžeidinėt, nepadėt žmonėm.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:  Turiu pakankamai metu ( su metais ir supratingumas kitoks, kokios sunkios, bei atsakingos pareigos ). esu sąžiningas, bei atsakingas.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Nepanikuok#5090

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:  Dabar apie serverio klaidas pranešu forume, būdamas prižiurėtojas tas problemas spresčiau pats.

10. Norėtumėte tapti?: Prižiurėtojas. 



  • Labai patinka! 1
  • Wow 1
  • Patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: nugs1951
2. Jūsų amžius?: 16
3. Papasakokite apie save: Esu Lukas, man yra 16 metų, gimiau ir augau Vilniuje, daug laiko praleidžiu prie kompiuterio, daugiausiai žaidžiu Minecraft, Lolą, bei GTAV. Esu draugiškas, mandagus, linkęs padėti, bei kantrus. Patinka padėti žmonėms, tiek sargaujant tiek iš serverio pusės. Turiu daug draugų, keletas jų žaidžia šiame serveryje, mėgstu sportą, ypač futbolą, laisvu laiku išeinu į kiemą ir su draugais, pora valandų, jį pažaidžiu. Serveryje neesu nusižengęs, šiuo metu dirbu sargybiniu, darbas labai patinka, tačiau kažkur širdyje jaučiu, kad vistiek labiau norisi į prižiūrėtojus. Ilgą laiką žaidžiau FiveM, ten dirbau labai daug kuo, tekę būti ir admin'u, tačiau atsibodo ir perėjau į Minecraft, šį serverį, kol kas šis projektas man labai patinka ir palikti šio jo neketinu.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Esu sargybinis ir kadangi matau helpop žinutes, kartais tenka matyti kaip žmonėms reikia pagalbos. Neretai tenka susidurti ir su McPrison.LT serverio taisyklių laužytojais, dažniausiai su žmonėmis kurie "čytina", norėčiau prisijungti prie jūsų ir padėti šiuos žaidėjus pagauti, o tiems kuriems reikia pagalbos, ją suteikti.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume neilgai apie 30 minučių per dieną, žinoma tapus administracijos dalimi aktyvumas pakiltų, o serveryje nuo 2 iki 8 valandų.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Laužyti šio serverio taisykles, keiktis, įžeidinėti žaidėjus, piktybiškai nepadėti žmonėms, turėti prastą reputaciją kituose serveriuose.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nesakau, kad esu kažkoks ypatingas, esu sargybinis, manau su pareigomis susidoroju pakankamai gerai, mėgstu padėti žaidėjams, esu aktyvus, šiam serveriui skiriu labai didelę savo dienos dalį, nekenčiu "čyterių", bei patinka prižiūrėtojo darbas. Esu draugiškas, bet galiu būti labai rimtas rimtose situacijose. Turiu šiek tiek patirties prižiūrėtojo pareigose, iš kitų projektų.

8. Jūsų kontaktai (Discord): MrNugs#0001

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Būčiau aktyvus, padėčiau žaidėjams su jų iškilusiais klausimais, padėčiau galvoti idėjas kaip galima pagerinti serverį, prižiūrėčiau tvarką serveryje, ginčiau serverio žaidėjus nuo taisyklių laužytojų.

10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtoju.
P.s. būnant administracijoj galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to!

  • Patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: liudvix
2. Jūsų amžius?: 16
3. Papasakokite apie save: Na, mano vardas yra Liudvikas, amžiu kaip ir žinote nes viršuje parašiau. Esu iš Klaipėdos, turiu aišku visokių įdomių veiklų. Mėgstamiausios būtų tai aišku būti mieste kažkur su draugais, šiaip pabazarint arba sedėti namie prie kompo ir taipogi žaisti su draugais. Žaidžiu prisoną jau nuo 2016 metų, pagaliau per tuos 4 metus pasikeitė ir savininkas ir pats projektas su savo naujovėmis, tad smagu sugrįžti vėl į šviežią projektą ir žaisti iš naujo
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Norėčiau būti naudingas tiek administracijai tiek žaidėjam, kadangi Discord'e matau kiekviena dieną naujus žaidėjus klausiančius įvairius klausimus, todėl būtų gerai tapti Discord Support'eriu, ir padėti tiem žaidėjam išspręsti jų klausimus

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Kas valanda žiūriu kas naujo forume, o žaidime dažniausiai būnų nuo 1-2 valandų. Jeigu esu laisvas visa dieną, tai praleidžiu serveryje daugiau nei minimalias 2-3 valandas

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Admin Galių abuse'inimas, keiksmai, žiūrėjimas atmestinai bei pesimistiškai į viską, negebėjimas bendradarbiauti su komandos nariais bei savanaudiškumas

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Esu gan aktyvus Discord platformoje, kadangi aš ją naudoju visa laiką ir tikrai nusimanyčiau savo darbą dirbant Discord'o support'eriu ir pagelbėčiau kitiems komandos nariams atsakinėjant į klausimus, kadangi tai būtų mano darbas, o jie galėtu nepriekaištingai dirbti savo darbą

8. Jūsų kontaktai (Discord): Валентин LiudviS#9333

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Kadangi atsakinėčiau į žaidėjų klausimus, tai tikrai pamažinčiau rūpimiausius žaidėjų klausymus bei galėčiau plačiau papasakoti jiems Ticket(Bilietėlyje) arba asmeniškai(DM)

10. Norėtumėte tapti?: Serverio Discord Support'eriu

  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 2
  • Nepatinka 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Biordas.
2. Jūsų amžius?: Man 17 metų.
3. Papasakokite apie save:
 Taigi, esu Vilnietis, taip pat turiu ir laisvalaikio užsiėmimų, pavyždžiui: bendravimas su draugais virtualiai arba gyvai, žaidimų žaidimas, tačiau, paskutiniu metu norisi klasikinių žaidimų, todėl žaidžiu tik Minecraft ir būtent šiame serveryje. Charakterio bruožai yra įprasti, niekuo neišsiskiriantys nuo kitų žmonių t.y punktualumas, pareigingumas, užsispyrimas, noras tobulinti savo gebėjimus, komunikabilumas, bei draugiškumas. Lengvai randu bendrą kalbą su įvairaus charakterio žmonėmis, nesiveliu į konfliktus, nes tai mano manymu yra beprasmiška, virtualioje erdvėje kiekvienas žmogus yra drąsus ir iškalbingas, todėl vadovaujamasis šia logika, konfliktinius asmenys ignoruoju, jeigu nepavyksta sutarti su juo draugiškai.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:  Siekiu naujovių ir  rezultatų kiekvienoje srityje, todėl šis žaidimo serveris yra neiššimtis. Taip pat noriu palaikyti švarų serverį, kadangi  grįžau po gana ilgos pertraukos ir pastebėjau, jog įvyko administracijos pakeitimai, taip pat jos aktyvumas, ko pasėkoje serveris yra teršiamas  šiukšlėmis, kaip čyteriai.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:  Forumui, kaip ir žaidimui skirčiau  daug laiko.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:Mano manymu, komanda  ir taip yra vieninga ir draugiška, neesu jūsų bendruomenėje, tačiau pastebėjau, jog ji yra operatyvi. 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:  Norėčiau save išbandyti šitoje srityje  ir pasijausti kažkas daugiau, nei paprastas žaidėjas serveryje. :) 

8. Jūsų kontaktai (Discord): Mano discord'as  - Tu 2rnelis#1337.

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Jeigu būsiu priimtas į šią bendruomenę ir pastebėjęs kokių nors nesklandumų, būtinai pranešiu. Taip pat ir sugalvojęs naujovių, administracija bus informuota apie tai.

10. Norėtumėte tapti?: Tikrai taip. :) 

 

Ačiū už sugaištą laiką skaitant anketą. Tikiuosi pastangos kruopščiai atsakyti į šiuos klausimus, bus įvertintos teigiamai.

  • HaHa 1
  • Nepatinka 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Vilkas

2. Jūsų amžius?:17
3. Papasakokite apie save:Mano vardas Arminas esu draugiškas, bendraujantis, užsiemu sportu 4 metus, reupuojiu, taip pat esu atlikes porą renginių. savo diena praleidžiu pagal aplinkybės ir nuotaika, kitais metais laikysiuos teisės tad stengiuos taupytis ir išsilaikyti, ilgai laukta svajonė. Esu savim pasitikintis, ištvermingas, kuropštus, patinka atlikti darbus komandoje.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:butu manlonu prisidėti prie serverio, buti jo dalimi, išbandyt save, labiau bendraut su žaidėjais.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:forume laiko praleidžiu gan mažai, o serveryje apie 3,4 valandas.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:nebuti pasipūtusiam, nenaudoti programu kurios palengvintu žaidima, ižeidineti, laužyt taisyklės.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:Kadangi stengsiuos idėti visas savo pastangas, but pavizdingas, ir but naudingas serveriui.

8. Jūsų kontaktai (Discord):Vilkas#5164

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:Gaudyti žaidėjus kurie pažeidinėja taisykles, padėti serverio žaidėjams.

10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtojas.

  • Labai patinka! 1
  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: SashaBelov
2. Jūsų amžius?: 20 metuliuku. 
3. Papasakokite apie save: Esu vaikinukas iš Marijampolės (Kapsuko), moku gražiai bendrauti, lengvai bendraujantis. Neseniai baigęs NPKT, tad esu labai pareigingas, turintis disciplina žmogus, tad manau vykdyti pavestas užduotis nebūtų problema. Laisvalaikiu dirbu kaip kiekvienas normalus suaugęs žmogus, esu atsakingas. 
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Matau jog šitas projektas tikrai atsigavo, iškarto prisijunges į šį serverį pajutau norą žaisti, mačiau jog buvo prieš atidarymą atranka į priž., nepildžiau nes galvojau jog nebus įdomu žaisti, bet labai klydau ir tikrai spaudžiu Tau Žygi dešinė ranka už šią investicija. Gryztam prie klausimo, pastebėjau jog nelabai spėja prižiūrėtojai susitvarkyt su žaidėjų srautu, ir norėčiau bent kažkaip atsidėkoti už šį projektą, prižiūrėti tvarka serveryje. 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume praleidžiu tiek kiek užtrunka įkelti čyterį, ir seip pažiūrėti pasiūlymus, tai tikrai nedaug, bet manau su reikalu galima būtų ir ilgiau prisijungti užtikrinti tvarka. Žaidime būnu dažnai, dažniausia vakarais kadangi kaip ir rašiau jog kaip ir kiekvienas suaugęs žmogus turiu darbą, bet tikrai ne maža dienos dalį nuo 3-8h.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Būti nemandagiam, nežinoti savo pareigų, nevykdyti jų, nekreipti dėmesio į žaidėjų prašymus suteikti pagalbą, naudotis pareigomis savo tikslams. 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Į šį klausimą negaliu atsakyti kodėl būtent mane, aš manau daug žaidėjų yra verti šių pareigų, čia jūsų paskutinis nuosprendis turėtų būti, bet, jeigu klausiat, moku atskirti cyterius kadangi ne pirmi metai žaidžiu minecraft ir žinau visus įmanomus kenkėjus ir kaip juos atpažinti, esu subrendęs tai nebus problemų su bendravimu ir pareigų vykdymu, jas vykdyciau atsakingai, kaip ir priklauso nes ir pačiam smagiau žaisti serveryje kuris yra prižiūrimas maximaliai kiek. Įmanoma. Kaip ir sakiau čia jūsų paskutinis nuosprendis. 

8. Jūsų kontaktai (Discord): Sasha Belov#1343

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Užtikrindamas tvarka, ir padedamas mūsų serverio žaidėjams tobulėti serveryje, kadangi nemėgstu cyteriu, kurie nemoka žaisti sąžiningai tikrai stengiausi 100% juos sustabdyti. 

10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtoju.
P.s. būnant administracijoj galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to!

Redagavo - Sasha
01:31
  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 3
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...