Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Atrankos į administraciją.

Recommended Posts

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: iqDROP
2. Jūsų amžius?: 15
3. Papasakokite apie save: Mano vardas yra Paulius. Esu iš Panevėžio apskrities. Mėgstu sportuoti, žaisti krepšinį, futbolą, kompiuterinius žaidimus,. Esu draugiškas, mėgstu padėti žmonėms, truputį pikto charakterio, bet moku susitvarkyti jei to reikia,  vasarą šaltesnėmis dienomis didesnę dalį praleidžiu prie kompiuterio, bet kai oras šiltas tai būnu lauke daugiau, nes kambaryje karšta bei nelabai prie kompiuterio yra ką veikti. Viena iš priežasčių kodėl pildau į prižiūrėtojus yra ta, kad atsirastų nuotykiai, kažkas nematyto, įdomaus, iššūkiai. Plačiau apie save: Turiu ir ydų ir dorybių. Pradėsiu nuo ydų:  Būna užeina tingumo jausmas mokytis, bet jis trunka neilgai todėl greitai praeina. Esu truputį išrankus. Sunku savyje rasti ydų kai didžioji dauguma žmonių mėgsta save iškelti aukščiau kitų ir nemato savo ydų tik savo gerybes, bet man šitas dalykas yra 50 ant 50.. Sunku rasti ką blogai darau ir ką gerai darau, bet jei labai pasistengiu galiu rasti. Dorybės: Esu mėgstantis tobulėti, mokausi iš savo klaidų, kai pradedu kažkokį darbą stengiuosi jį pabaigti arba kai turiu užsibrėžęs tikslą, stengiuosi tai padaryti. Daug laiko praleidžiu žaisdamas minecraft, bet kartais ir paįvairinu - CSGO. (Minecraft - 8 metus tarp tų 8 metų Counter Strike 1.6 1-2metus ir CSGO metus).
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Kaip ir minėjau mėgstu padėti žmonėms, bet noriu tapti administracija ne vien dėlto, esu labai patyręs minecraft žaidime taip pat ir labai nusimanau apie čytus ir jų gaudymą. Noriu prisidėti prie administracijos, kad serveryje žaidėjai galėtų pajausti tinkamą atmosferą, viską pasiektų patys (nenaudodami jokių palengvinamų programų), serveryje masiškai apmažėtų čyterių kiekis. Gal kaikurie iš skaitančių mano anketa žino, kad turiu 40eurų ghost client, 10eurų autoclickerį, ~10-25eurų script client, (atsiprašau už flexinimą) čytus naudodavau dėl smagumo, jau juos turiu gal metus, nes prieš metus, o gal truputį daugiau mėgau naudoti cheatus nemeluosiu. Aš iš tiek čytinimo, tiek minecraft patirties moku atskirti prieš žmogų kovodamas ar jis naudoja reach ar autoclickerį. (autoclickerį atskirt sunku, bet tai atskiriu, nevisada), ar kitas neleistinas programas. Moku surasti visus ghost client/autoclickerius (naudojant dvi saugias programas) - "LastActivityView", "Process Hacker 2". (jos yra būtinos norint surasti žmones naudojančius pirktus ghost client/autoclicker) (nemokamus ir be jų įmanoma). Turiu daug patirties čyterių gaudyme kuris labai praverstų, nes dabar serveryje yra labai daug žmonių kurie naudoja neleistinas programas ir norėčiau, kad serveryje žaidžiantys žaidėjai patirtų malonumą žaisti ir vėl galėtų mėgautis McPrison serveriu. Žinau buvo čia nesenai prasidėję dėl mūsų su armuha, kad mes tikrinam ar (kaip kiti sako nuvertinėjam) sargus ir panašiai, bet mes tik norim (norėjau), pasižiūrėti ar visi sargai tikrai sugeba dirbti ir yra persiskaitę taisykles ir bei jiems netrūksta patirties. Jei kažką įžeidžiau tai darydamas - atsiprašau. Vien dėl šios situacijos tapęs prižiūrėtoju norėčiau pasitaisyti.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Dabar forume praleidžiu gan mažai (10-20min), nes nelabai turiu ką veikti, bet gavęs prižiūrėtojaus pareigas manau darbo tikrai atsirastų. Žaidime nuo pradžios žaidžiau labai daug ir grindinau, bet buvau dabar nustojęs, nes norėjau pailsėti. (2savaites iš eilės 5ryto miegot arba išvis neinu, 13-14val atsikeliu), pastarąsias 3dienas nelabai žaidžiau tik gaudėm nusikaltusius sargus. Bet dabar žadu pradėti žaisti rimtai (6-8val / dieną), o gal ir daugiau.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Administracijai nedera nusižengti taisyklėms, būti netolerantiškiems su kitais, keiktis, įžeidinėti kitus žaidėjus, free baninti (užblokuoti be priežasties), naudoti neleistinas programas, free mutinti (užtildyti be priežasties), Administratoriui yra visi lygus, nesvarbu ar jis draugas, ally, factiono narys ar artimas, jei jis nusikalto taisyklėms turi būti nubaustas kaip ir visi kiti.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Taip pripažįstu esu padaręs daug klaidų, bet iš klaidų mokausi ir stengiuosi jų niekada nekartoti. Mane turėtumėte pasirinkti dėl  kelių priežasčių: Žaidžiu jau ilgą laiką minecraft bei prie jo praleidžiu ilgą laiką, esu jaunas tik 15metų ilgai dar iki rimtų egzaminų mokslų, todėl galėsiu dar ilgai būti prie šio projekto ir daug laiko praleisti prižiūrėdamas serverį, aš turiu patirties gaudant čyterius, esu draugiškas, padedu kitiems, visada stengiuosi kaip ir rašant šią anketą praleidau nepilnas 3 valandas, taipogi dar neminėjau, bet šiame serveryje žaidžiau jau 2015, bet tarpais pasikeldavau iki laisvės pažaisdavau mėnesį, nusibosdavo ir išeidavau. po puse metų ar daugiau vėl su kitu nickname grįžtu ir taip 2-3kartus. Bet dabar nusprendžiau žaisti daug ilgiau, nes dauguma mano įdomių serverių yra tiesiog mirę (užsienio serveriai) arba man atsibode ir norisi lietuviškų serverių, prisiminti senus laikus. Manau, kad esu patyręs, bet ne senbuvis. Kaip ir minėjau žadu praleisti ilgą laiką prie minecrafto. Ko nepaminėjau tai man patinka darbas kurį daro administracija.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Zaphyre#2657

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:  Padėčiau kitiems serverio žaidėjams, aktyviai mažinčiau serveryje žaidėjus naudojančius palengvinančias programas, stengčiausi pagerinti nuotaiką,  Jei reikėtų pagalbos iš aukštesnės administracijos, jei aš tai galiu padaryti padaryčiau, padėčiau jiems, visada prisidėčiau prie serverio žaidėjų klestėjimo (naujų žaidėjų atvedimo).tai nepasiteisinimas, bet dabar 03:10[val] turbūt kažką pamiršau paminėti ir turbūt administracijai atsibodo jau skaityti kiek daug aš čia visko prirašiau, bet tikiuosi kuo mažiau gramatikos klaidų, ir gero patekimo į prižiūrėtojus.

10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtoju.

  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 2
  • Nepatinka 6
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: AkelaJunior
2. Jūsų amžius?: 18
3. Papasakokite apie save: Kaip ir kiekvienas prisistatymas prasidedu esu, prisijungsiu prie tos bangos ir pradėsiu, kad esu kilęs iš Ariogalos, vardu Lukas vaikinas, kuris kaip nekeista daug laiko praleidžia žaidime kuris pagal amžiaus cenzą yra sukūrtas jaunai auditorijai. Charakterio bruožai nėra šlykštūs, bendravimas su bet kokiu asmeniu yra įmanomas, nes mes visi lygus , bendradarbiaut moku ir tai nėra problema, nes augau ir vis dar gyvenu su savo šeima, kuri nėra šlykšti ir moko su žmonėm elgtis gražiai, kad ir tas žmogus būtų "valkata" ar "turtuolis" . Punktualumu nesiskūndžiu, pasakė padaryta "ateik ant kelio už 3 min" eilinis dalykas kuris yra girdimas dažnai gyvenime visiem, bet ir tai ne visi sugeba per tas tris minutes ateiti, nors iki kelio pats atstumas užima 30sec ėjimo pėščiomis. Sportuoti irgi netingiu, draugų rate aš "ambalas" , tuo pačiu ir žaidžiu krepšinį nes sudėtis tip top ir galų gale nediskriminuojų žmonių pagal amžių, nes kartais tas vadinamas "dvylikametis" atliks darbą geriau nei kitas brandesnis asmuo . Vien dedikacija šiame serveryje man pasirodė mano stipri, nes per 1 žaidimo dieną sugėbėjau perlipti į A bloką, kurį šiaip pasiekdavau prie seno kalėjimo per kelias dienas nes būdavo smagiau durniuoti ir žaisti su likimu.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Projekte kadangi ilgai ir menkios pareigos pasiekta, o norėta daug, suteikėt dabar šansą visiem dalyvauti rinkimuose, tai ir pats sugalvojau , kad norėčiau sudalyvauti tokiuose, kadangi "čyterius" gaudyti yra visai smagu, vien šis punktas mane įtraukia žinant, kad greitai su jais bus susitvarkoma ir nekils nesklandumų, o pati komanda kiek pastebėjau nėra šiurkšti ir būtų smagu užimti dalį jos kartu su kitais gerais asmenimis. Prioritetas suteikti naujiems žaidėjams komfortą atsinaujintame kalėjimo projekte, kuomet asmuo grįžta po pertraukos arba iš seno kalėjimo, nuo kurio viskas labai skiriasi ir pačiam buvo sunku apsiprasti su ekonomika ir kaip šaibos kyla per "charcoal" . Tvarka ir teisingumas visada laimi, todėl norėtusi būt prie serverio tvarkytojų komandos, kurie įveda teisingumą serveryje visų žaidėjų labui.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Jei gerai "iškrenta kortos" ir neatsiranda darbų , tai laiko tarpas gali užiimti nuo 8 iki 14 valandų, bet optimalus vidurkis per dieną 10 valandų žaidime, o tuo pačiu kadangi prisidedu prie projekto gaudydamas žaidėjus naudojančius "žaidimą palengvinančias programas" kurie suteikia kitiem žaidėjam sunkumų stengiuosi forume kuo daugiau būti. 

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Diskriminuoti asmenų, ko šiame projekte nepastebėjau, bet kituose gausu, atrodo kad žmogus nuo 14-15 metų minecraft projekte turi jau balsą, kuriam kažkas atsišaukia, nes jis nėra "vaikas" Nepiknaudžiauti komandomis, kurias jie gali ir aišku, jei įsibrovei į administracijos gretas atlik darbą, kurį nusiteikei pradžioj atlikti iki pat karjeros galo. Taisyklės galioja visiems, visi ir turi jų laikytis ir nebūti jokių išlygų, kad aš toks aš anoks ir aš tą galiu ir tą.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Pasirinkimas yra jūsų ir negalima šaukti "rinkitės mane būsiu pats geriausias iš visų" , o galų gale tas šaukimas gali būti neigiamas ir klaida bus padaryta, bet kadangi šaukti aš nemėgstu, tik rodyti tyliai , kad aš esu vertas to manau taip ir daryčiau , kad įnašas serveriui nebūtų negatyvus ir tai nebūtų jūsų klaida renkantis mane, nes aš norėčiau. Labai viskas palanku čia man yra , nes ką tik Nutlitui į asmenines žinutes atsiprašant "verkiau" kad nematau kad kažkas darytų savo darbą, o kai sulaukiau atsakymo susigėdau :) , o projekte aš senbūvis, daug buvo mano vartotojų ir matau tikrai asmenį kuris naudoją lengvinančias programas, arba chato ramybę drumščia bet tai būtų mažiausia problema nes yra (CM) kurie kol kas atlieka tvarkingai savo darbą. Kadangi problemų nenorėčiau pats kelti ir šiaip esu ne problemiškas žmogus, vien dėl to sakau , kad aš galėčiau atlikti šias pareigas kaip priklauso.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Phil The Janitor#8974

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Pirmas dalykas ką daryčiau tai lėkčiau į VIP kasyklas ir išrinkčiau visus žmogėnus kurie ten tik po restarto į žemę žiūri kaip žvejybos prietaisai kurie rodo, kas yra po vandeniu, o toliau jau palaipsniui visus rinkti , padėti žaidėjams su jiems kilusiais klausimais kurių jie negali arba nemoka užduoti "discord" platformoje. Būtų noras pateikti pasiūlymus kurie pakeistų truputį "gameplay'u" truputį, o ne kardinaliai, kad nebūtų išsiderinimo kalėjime ir nebūtų kvailyščių, kurias sunku galų gale ištaisyti, nes jau dažniausiai būna per vėlu, po vadinamo "updeito" atsinaujinimo kuomet sprendimas būna priimtas nepalankiomis sąlygomis ir žmonėms pavyksta iš to kažkaip išlošti.

10. Norėtumėte tapti?: Pačiu pačiausiu, prižiūrėtoju.

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

 

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: 69 
2. Jūsų amžius?: 16
3. Papasakokite apie save: Mano vardas Aivaras. Gyvenu netoli Šiaulių. Aš gan dažnai mėgstu panervuoti kitus žmones, tačiau dažniausiai tai darau iš dėmesio stokos. Mano pomėgiai yra: žaisti krepšinį, stalo tenisą, būti su draugais ir žaisti prie kompiuterio. Minecraft'ą žaidžiu apie 7-8 metus. Daugiausiai pražaidęs esu šitame serveryje, apie 5 metus.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Šiame serveryje žaidžiu jau tikrai nemažą laiką. Buvo tekę dirbti chat moderatoriumi ir alfą-sargybiniu, tačiau prižiūrėtoju dar niekada nesu buvęs. Noriu siekti aukštesnių pareigų bei išbandyti prižiūrėtojaus pareigas.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime sudėjus per 2 paskyras apie 8 valandas, forume tik pora kartų užsuku per dieną, bet jei tapčiau prižiūrėtoju, lankyčiausi dažniau.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:  Būti korumpuotam, free baninti, įžeidinėti/keiktis, skleisti melaginga informaciją.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:  Aš esu draugiškas, malonus, patikimas ir daug patirties šiame serveryje turintis žaidėjas. Apie serverį išmanau tikrai daug, todėl kitiems žaidėjams drąsiai galiu padėti jiems iškilusiais klausimais. Taipogi esu aktyvus, tad kalinių parašytus skundus nuolatos tikrinsiu.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Aivaras#7702

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Aktyvų nusiskundimų patikrinimą bei naujom įdėjom.

10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtoju.
P.s. būnant administracijoj galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to!

(kadangi atskleidzeu savo alta, +rep saunam ant anketos)

  • Labai patinka! 3
  • Patinka! 1
  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: SpAcE
2. Jūsų amžius?: 20
3. Papasakokite apie save: Esu Laimis, kaip ir minėjau man 20,  esu iš Vilniaus. Praeitą mėnesį baigiau kariuomenę, dabar tiesiog atostogauju. Laisvalaikiu kažką suku prie pc. Domiuosi gun-related dalykais, pats pradedu po truputį užsiiminėti airsoftu, po truputį renku žmones kurie taipogi iš Vilniaus ir norėtų užsiimti tuo. O šiaip iš charakterio tai draugiškas, atidus, mėgstantis tvarką ir šiaip lygybes žiūrintis  jei kalbant iš serverio pusės paprastas žmogelis.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Kai buvo dar praeitas savininkas, turėjau ir alfa-sargą, chat-modą ir prižiūrėtoją. Sužinojęs , kad keičiasi serverio savininkas tiesiog susidomėjau kaip ir kuo pasikeis dabar serveris praktiškai nuo pamatų. Skaitant kiek laiko praėjo nuo pasikeitimo  ganėtinai daug progreso atsirado, aišku dar akivaizdžiai matosi, kad reikia ties tuo dirbti ir dirbti daug, bet tiesiog įdomu kaip viskas išsiris pabaigoj :)  

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Porą valandų serveryje. Forumas kažkaip visada įjungtas, tai kartas nuo karto pasirefreshinu tik kad matyt ar kažkas naujo yra. 

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:  Gal kiek asmeniškai labiausiai žiūrėčiau į korupciją, ar kad administracija nepiknaudžiautų savo turimom pareigom. Toliau aišku tos bendros bendravimo taisyklės turėtų būti akcentuojamos. Ir paskutinis jaučiu dalykas nederantis administracijai būtų nesusidirbimas tiek su serverio žaidėjais, tiek su kitais administracijos nariais.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:  Manau, kad patirtis. Žaidęs šiame serveryje praktiškai nuo pradžios. Buvęs prižiūrėtojas, kuris ganėtinai stipriai susitvarkė su savo pareigom.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Laimis#2725

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Tai elemantarus  tvarkos prižiūrėjimas serveryje, jei pavyks tai gal ir to gyvumo dar atnešt. Aišku išryškinčiau atsiradusias/nesutvarkytas problemas serveryje, kurios yra paprastos, bet kažkodėl nesutvarkomos.

10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtoju.

Redagavo - SpAcE
  • Labai patinka! 4
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: hardcorepoon
2. Jūsų amžius?: 17
3. Papasakokite apie save: Šis klausimas visada būna sunkiausias, nes apibūdinti save keliais sakiniais yra labai sunku, o autobiografijos rašyti tikrai nežadu. Trumpai kalbant, drįsčiau vadinti save serverio veteranu, kai kuriems dar esu žinomas kaip AnimFok. Kalbant apie save, tai labai aktyviai sportuoju, užsiimu muzika, planuose turiu ir programavimą. Lendant prie asmenybės, tai esu bendraujantis, prie bajeriukų, sunkiai įsižeidžiu.    
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Norėčiau tapti administracijos dalimi dėl to, nes šiame serveryje realiai žaidžiu nuo 2012-2013 metų (su trumpomis ir ilgomis pertraukomis) , bet niekada neturėjau progos prisidėti prie jo tobulėjimo ir vystymosi.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime įvairiai, nuo 1 iki 4 valandų, kartais ir daugiau. Forumą dažniausiai būnu palikęs atidarytą ir reguliariai parefreshinu.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Mano nuomone, išsikėlimas savo ego virš debesų. Na ir žinoma visi kiti common sense dalykai kaip netinkamo žodyno vartojimas, nepagarba ir t.t.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Yra sena patarlė ,,niekada negali žinoti nepabandęs". Patirties tokiose pareigose daug tikrai neturiu, bet su tinkama motyvacija viską galima išmokti.
8. Jūsų kontaktai (Discord): Kewo#4715

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Per tiek metų šitame serveryje mačiau įvairiausio plauko žmonių, todėl žinau kas jiems patinka, o kas ne, dėl to bandyčiau kurti kuo įdomesnes idėjas.


10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtoju
 

  • Patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: emilasp
2. Jūsų amžius?: 17
3. Papasakokite apie save: Mano vardas Ernestas, kaip ir buvo paminėta aukščiau man šiuo metu yra 17 metų, kitais mokslo metais eisiu į 11 klasę Laisvalaikiu, kaip ir dauguma kiti kurie pildo anketas, mėgstu žaisti kompiuteriu. Be kompiuterio dar domiuosi ir mėgstu žaisti krepšinį (Mėgstamiausia komanda - Kauno "Žalgiris"). Kalbant apie mano charakterį, esu žmogus, kuris negali palikti darbo neatlikto iki smulkiausios smulkmenos. Esu gana draugiškas, supratingas. Serveryje pradėjau žaisti 2016 metais, būtent tada, kai užsidarė vienas iš mėgstamiausiu mano serverių. Taigi reikėjo pradėti ieškotis alternatyvų ir radau šį serverį. 
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Noriu prisijungti prie administracijos dėl to, kad patinka padėti žaidėjams ir atsakyti į jų kilusius klausimus bei esu pasiruošęs išklausyti visas žaidėjų bėdas, pasitarti su kitais administracijos nariais ir priimti optimaliausia sprendimą/atsakymą ir jį paskelbti žmogui. Dar viena priežastis, kodėl noriu tapti administracijos dalimi, matau kad šiuo metu į žaidėjų klausimus atsakinėja tik vienas žmogus, todėl manau laukimo laikotarpis taip pat yra ganėtinai ilgas. 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime nuo 1-3 valandų, forume daug ko nenuveiksi tai ~1 valanda.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Nedera pasipūtimas, gavus pareigas ir savęs iškėlimas virš bambos. Taip pat manau administracijos nariui nedera savanaudiškumas, nedera visiškas atsiribojimas nuo kitų administracijos narių. Jeigu esi administracijoje, turi bendrauti su savo kolektyvu ir priimti tam tikrus sunkius sprendimus su jais. 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Šis klausimas yra beveik visose anketose, kur tik pildysi, rasi šį klausimą. Neverčiu rinktis manęs, galbūt administracija matys geresnių kandidatų nei aš.  Šiuo metu esu motyvuotas užimti pareigas šiame serveryje. Neatmesiu fakto, kad motyvacija yra vos ne svarbiausias motyvas užimant kokias nors pareigas. 

8. Jūsų kontaktai (Discord): Ernis#9454

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Tai visų pirma, manau reiktu daug geresnio dialogo su žaidėjais.  Šiuo metu šio dialogo nematau labai didelio. Žaidėjams kyla vis daugiau klausimų, o į tuos klausimus atsako vos vienas žmogus. Todėl manau prisidėjęs prie serverio, pagerinsiu komunikaciją. Tuomet žaidėjams būtu greičiau atsakyti klausimai. Visų antra, jeigu bus suteiktos galimybės, bandysiu keisti discord serverį, kažkaip jį padaryti patrauklesnį žaidėjams, sukurti D.U.K kanalą discord'o kanale, kuriame būtu dauguma atsakymų į klausimus. Aišku be discord, dar bandysiu siūlyti idėjas, kurios galėtu tikti šiam serveriui. Visų trečia, manau reiktu informuoti žaidėjus, kada jų idėjos priimtos ar ne. Kas savaitę manau nepakenktu informuoti žaidėjus, kas vyksta administracijos kolektyve, kokie sprendimai yra šiuo metu priimti, kas laukia serverio ateityje (žinau, kad prognozuoti serverio ateitį yra sunku, bet įmanoma).

10. Norėtumėte tapti?: Discord pagalbos operatorius (Discord support)

  • Labai patinka! 2
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Neduxas
2. Jūsų amžius?: 15
3. Papasakokite apie save: Esu vardu Nedas, kaip jau minėjau man 15 metų, mėgstu žaisti kompiuterius žaidimus ir futbolą, esu draugiškas, stengiuosi savo darbą atlikti kaip tik įmanoma geriau, dažnai esu geros nuotaikos, mane sunku sunervuoti, minecraft'ą žaidžiu nuo gan seniai, taip pat ir šiame serveryje bijau pameluoti bet manau žaidžiu nuo 2016 metų, tik šis forumas antra paskyra net senos neprisimenu. Taip pat stengiuosi įgauti gerą reputacija, tik dabar esu neutralus ir neturiu jokios. Taip pat serveryje esu buvęs pora kartu sargybinis, buvo smagu, išėjau pats nes buvo problemu su kompiuteriu. Nežinau ar pasakoti kažka daugiau, tai manau užteks tiek.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Serveryje žaidžiu manau ilgai, suprantu kaip viskas čia vyksta, taip pat dar nebuvau niekada adminstracijos dalis tad bandau savo laimę, taip pat norėčiau būti prižiūrėtojas, bet kadangi dar mano amžius toks, tad manau kolkas pabūsių discord'o support'as, ir tikiuosi pavyks kilti pareigomis

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume dažnai, kas 30 min ateinu pažiūrėti, o žaidime 3-6 valandas, tik šia savaite daug išvykęs buvau tad nebuvau ilgai, bet dabar jau viskas ir būsių aktyvus

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Elgtis maloniai bei mandagiai su visais serverio žaidėjais, nesikeikti, nenaudoti neleistinų programų, visada stengtis prižiurėti serverio kokybe bei discord'ą

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Pirmiausia tai Discord'e esu labai aktyvus, dažnai sėdžiu prie kompiuterio ir Discord'as pajungtas visada, ir mėgstu visadą discord'a patikrinkt kas 10-15min nes daug bendraujų su draugais bei tikrinčiau ir Mcprison serverio discord'ą, taip pat esu aktyvus ir forume, ir stengiuosi būti ir žaidime. Ilgai žaidžiu šiame serveryje ir dar nebuvau už nieką baustas, ir tikrai niekada nežadu cheatinti

8. Jūsų kontaktai (Discord): Tinkis Vinkis#7402

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Aktyviai dirbčiau savo darbą, greitai bei aiškiai atsakynėčiau į žaidėjų klausimus, gaudyčiau nusikaltusius žaidėjus, stengčiausi padėti viskuom kuom galiu

10. Norėtumėte tapti?: Discord'o support'as

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: AlErnesto
2. Jūsų amžius?: 20.
3. Papasakokite apie save: Nepasokot reikia o bendrauti su žmogumi, tada tikrai sužinosit koks jis yra, nes aš čia nebutu dalyku galiu prirašyt. Kam to reikia.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Patinka toks darbas.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume daug, žaidime 1-3val, nemažiau nei viena val tai tikrai.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Manau kad tyčiotis, nesilaikyti taisykliu, nelegaliai uždirbineti iš žaidėju pinigus. Keiktis, negerbti kitus žaidėjus ir administracija.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Todel kad šitoje sritije turiu nemažai patirties.

8. Jūsų kontaktai (Discord): AlErnesto#2234

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Tai visu pirma manau kad reiktu pati serveri gerai prižiūrėti kad jis geretu. Žaidėju konfliktus bandyti spresti ir bandyti daryti taip kad ju mažiau būtų nes mano manymu turi būti didele draugiška žaidėju bendruomenė, nuo to priklauso serverio reputacija. Siulyčiau savo idėjas kaip galima būtų pagerinti pati serveri.

10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtojas.

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Mano slapyvardis žaidime yra ItsNoaher.
2. Jūsų amžius?: Man yra šešiolika metų.
3. Papasakokite apie save: Taigi, pagaliau atsirado proga ir man kažką pasiekti šiame projekte. Visa laiką laukiau progos, kur aš galėčiau pretenduoti šiame projekte. Nemeluosiu buvau mėginęs pretenduoti į „Sargybinius“, man tai pavyko ir pasiekiau „Praktikanto“ laipsnį. Tačiau dėl tam tikrų žmonių, kurie neduoda galimybės pasireikšti ir mokytis, mane greitai nuverte nuo pareigų. Nuverte mane todėl, kad ten tam darbe reikėjo patirties, kad būtum jau dirbęs, o aš tokios neturėjau ir buvo tai lengviausia padaryti. Ten visas darbas buvo sudėtas ne vien iš taisyklių, bet ir reikėjo praktikos ir pastangų, kad suprastum kaip būti tikru sargybinių šiame serveryje. Manau sukate galvą ir galvojate kas čia per žmogus bando pretenduoti į tokias pareigas kaip „Prižiūrėtojas“ ir panašiai. Būtent į šį klausymą aš ir atsakysiu. Esu vardu Nojus, žaidime žinomas kaip ItsNoaher. Kaip ir minėjau man šiuo metu yra šešiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Žemaitijos krašte, netoli Telšių. Laisvalaikiu mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus, bendrauti su draugais ar pražystamais. Taip pat laisvalaikiu išeinu į lauką praleisti laiką su draugais, taip ogi esu sportuojantis žmogus. Aš lankau sporto salę, kuri vadinasi „VS-EXPRESS“ , taip ogi praleidžiu valandas prie skersinių/turnikų. Mano charakteris yra gan paprastas. Esu toks žmogus, su kuriuo yra gan lengva ir nesudėtinga bendrauti, kadangi visuomet randu apie ką pakalbėti, aptarti. Taip pat esu komunikabilus, darbštus ir iš dalies kūrybingas, mėgstu atlikti užsibrėžtus tikslus turėdamas koki nors sugalvotą planą. Tiesa, manyje yra ir keletas minusų. Retkarčiais atsiranda tokių situacijų, kurių metu į tam tikrus dalykus žvelgiu nerimtai, atmestinai, negebu susikaupti bei priimti teisingiausius sprendimus, tačiau yra ir šviesioji viso to pusė. Stengiuosi viso to vengti ir tobulėti kaip žmogus – kaip asmenybė.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:  Noriu tapti administracijos dalimi todėl, nes matau, kad turiu pakankamai patirties ir gabumu šioms pareigoms. Manau šiose, tokio tipo pareigose, esu daugiau patyręs už didelę pretenduojančių žaidėjų dalį, kadangi administratoriumi yra tekę būti ir kituose projektuose. Iš dalies turiu ilgalaikę devynerių metų patirtį, praleisdamas laiką „Minecraft“ žaidime. Tikiu, kad esu daugiau pasiruošęs dirbti ir žinau ką darau, už didžiąją pretenduojančių žaidėjų dalį. Papasakojant kaip tvarkyčiausi su pareigomis, tad atsakymas yra paprastas.  Su pareigomis aš prižiūrėčiau serverio veiklą ir papuolus tam tikriems klausymams aš padėčiau žaidėjams ar net patiems administracijos nariams. Niekada nepalieku bėdos, kuri būtų neišspręsta, nes tai mano manymų yra nekokybiškas darbas. Taip ogi, esu užtikrintas, kad aš su tokiu darbo krūvių susitvarkysiu be iškeliamų problemų. 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Į diena forume aš praleidžiu iš ties daug laiko, nes kiekvieną žaidimo valandą einu tikrinti forumą, kas naujo yra įkelta. O pakalbant apie mano aktyvumą žaidime, jis irgi yra neblogas, nes žaidime praleidžiu nuo trijų iki šešių valandų. Kartais žaidime praleidžiu ir didesnę dalį, nes kiekviena diena yra skirtinga ir kiekvienas užimtumo laikas yra įskaičiuotas. 

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Mano manymu administracijai nedera yra keiktis ar įžeidinėti kitus žaidėjus. Taip ogi negalima užmiršti ir taisyklių nesilaikymo bei asmenybės iškėlimo.  Kiekvienas administratoriaus neapgalvotas veiksmas yra tikras išbandymas, nes nežinosi ant kokio žaidėjo papulsi ir kaip jis į tai reaguos. Manau, kad jeigu administratorius yra pavargęs ir nebesikontroliuoja savaip, jam reikia būtiniausiai pailsėti nuo žaidimo ir prisijungti kitą dieną, nes kiekvienas veiksmas kaip ir minėjau yra išbandymas. 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Pakalbant kodėl turėtumėte pasirinkti mane, o ne kitus kandidatuos, tad atsakymas yra paprastas. Kiekvienas žmogus ir kandidatas į šias pareigas turi savo privalumų ir minusų, todėl tai labai sudėtingas klausimas, nes reikia kiekvieną kandidatą kruopščiai analizuoti ir suprasti jo klaidas/minusus/pliusus. Asmeniškai aš, turiu gan neblogą reputaciją serveryje, apie mane gerai atsiliepią bendradarbiai, pažįstami ir galbūt patys komandos nariai. Kalbant apie aktyvumą serveryje, jis yra manau neblogas, tiek forume, tiek ir pačiame žaidime. Taipogi daro didelį pliusą man, mano charakterio bruožai, nes aš kaip ir minėjau esu paslaugus, griežtas ir bendraujantis, o bendravimas yra vienas iš svarbiausių aspektų šiose pareigose.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Mano kontaktiniai duomenys, kitaip vadinama „Discord“ paskyra, vadinama yra taip - ! tonyS`#6867. 

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Prie serverio gerinimu aš prisidėčiau įvairiai. Mano didysis gerinimas šio projekto būtų toks, kad padėčiau žaidime kiekvienam žaidėjui bei atlikčiau savo darbą tinkamai. Taip ogi aš prie serverio gerinimo pridėčiau ir savo išgalvotu idėjų, kurios manau suaktyvintu serverį ir sumažintų žaidėjų skaičių, kurie naudoja palengvinančias programas. 

10. Norėtumėte tapti?: Aš norėčiau tapti projekto Prižiūrėtojų, bet taip ogi iš dalies ir pasirašyčiau/sutikčiau būti „Discord“ grupės „Support“ dalimi. 

P.s. būnant administracijoj galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to!

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?:YouTubeTryHardMC
2. Jūsų amžius?:16
3. Papasakokite apie save:Sveiki  , na kagi pradėkime ,esu paprastas vaikinas neieškantis žodžio kišenėje.Esu draugiškas ,komunikabilus turiu daug gerų savybių ,bet čia jų visų neišvardysiu.Mėgstu laisvalaikį leisti lauke žaisdamas krepšinį.Namuose laisvalaikį praleidžiu prie kompiuterio.Stengiuosi įgyvendinti savo tikslus ne visada pavyksta ,bet svarbiausia stengtis.Na tai tiek nežinau ką daugiau čia rašyti.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:Esu sargybinis ,tad chyteriu matau į valias ,tad norėčiau padėti juos tvardyti ,bei prisijunkti prie šios komandos

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:Žaidime praleidžiu kaip minimum 2h maximum 5h-6h ,na o forume praleidžiu tikrai mažiau ,bet šios pareigos mane pastūmės forume būti daug daugiau laiko

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:Na administracijai nederėtų nebausti savo draugų (Kaip būdavo Seniau)(Išskyrinėti),nederėtų su žaidėjais chatinti nepadoriai,bandyti gaudyti nepatinkančius žmonės ir juos bandyti užblokuoti,bandyti nuversti kolegas iš pareigų ir t.t

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:Įdomus klausimas ,kodėl mane? nesakau,kad turėtumėte rinktis mane pilna puikių žaidėjų anketų ,bet jeigu išsirinktumėte mane turėtumėte draugiška kolegą.Mane ,nes esu komunikabilus ,mėgstu bendrauti su žaidėjais atsakynėti į jų klausimus ir pan

8. Jūsų kontaktai (Discord):Taksistas Nedas#7395

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:Visų pirma mažinčiau chyterių skaičių ir atkreipčiau į žaidėjų prašymus ,juos blokuoti.

10. Norėtumėte tapti?:Jeigu pavyktų pradžioje norėčiau būti Bandomuoju Prižiūrėtoju

  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Hit
2. Jūsų amžius?: 15 metų.
3. Papasakokite apie save: Esu vardu Modestas, man 15 metų, realybėje užsiimu technikos remontavimu, dirbu prie jos. Daug laiko praleidžiu prie kompiuterio, tačiau nemažai laiko skiriu ir technikos remontavimui, žvejybai. Esu komunikabilus, aktyvus, bendraujantis, sukalbamas žmogus, niekad neapgaudinėju žaidėjų, pasitikiu savimi, niekad neskubu, iki galo viską atlieku ir nepuolu prie kitų dalykų, nepabaigęs kitų.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Visada norėjau tapti kažkuo rimtesniu, ne iš pasikėlimo pusės, o iš papildomos veiklos. Visada noriu turėti veiklos, kuri mane domina, tad PRIŽIŪRĖTOJO pareigos yra tas, kas man ir patinka. Šiame serveryje daug praleidžiu, ir neskubu niekur, stebiu žaidėjus ir bandau padėti kiekvienam, dažnai pastebiu nelegalias programas naudojančius žaidėjus, ir nieko jiems pats negaliu padaryti, tad noriu turėti privilegiją - bausti neišprusėlius, kurie nesupranta, jog tai daryti kvaila ir neįdomu. Apie nelegalias programas šiek tiek išmanau, ir nelegalių programų naudotojus tikrai sugebėčiau atskirti nuo švaraus žaidėjo. Pagrindinės priežastis, dėl kurios noriu tapti prižiūrėtojumi - išklausyti žaidėjus, sujungti jų mintis į vieną ir padaryti unikalų dalyką, dar pridėjus ir komandos mintis, bausti nelegalių programų naudotojus ir palaikyti serveryje aktyvumą bei tvarką.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Tiesiai, šviesiai, atvirai, forume užsiregistravau tik šiandien, tačiau, praleisiu visą dieną, kol sėdėsiu prie kompiuterio, stebėsiu naujienas ir žiūrėsiu, kas ką nori pranešti apie serverį. Žaidime taipogi, stengsiuosi praleisti kuo daugiau dienos laiko, o tai yra bendrai apie 7-8 valandas, žinoma, jog vasara yra sunkus metas žaisti prie kompiuterio, tačiau stengsiuosi padėti kuo daugiau.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Labiausiai nedera - pasikėlimas, yra žmonių, kurie pasikelia aukščiau, nei reikia, ir taip sugadina didžiąją dalį savęs, nedera taipogi ir nesąmonių darymas, neįsiskaitymas, beprasmis baudimas bei daug kitų dalykų, tačiau pasikėlimas yra svarbiausia, ko nereikia daryti turint kažkiek aukštesnes pareigas nei kiti.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Esu vienas iš kandidatų, kuris supranta, jog reikės praleisti nemažą laiko tarpą prie šių privilegijų ir stengtis iš visos širdies dėl serverio gerovės. Praleidžiu nemažai laiko prie kompiuterio, atsakinėju į klausimus aktyviai, bendrauju komunikabiliai, viską darau tvarkingai. Taipogi, suprantu apie forumo bei serverio tvarkymą, galiu kurti įvairiausias temas, kurios atrodytų vaizdžiai, kūrybingai. Sugebu dirbti su IPS, IPB forumo varikliukais, gaudausi šioje srityje. Serverio kūrime daug nenusimanau, tačiau, priežiūroje bei pagalbos atžvilgiu, serveryje vaidensiuosi aktyviai ir ilgai. Turiu gerą charakterio bruožą, nesinervinu, neįžeidinėju ir nesikeikiu, visus vertinu vienodai, lygiai. Šios priežastys parodo, kuom esu galbūt geresnis už kitus.

8. Jūsų kontaktai (Discord): modiin.#8402

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Palaikyčiau serveryje tvarką, būčiau aktyvus, stebėčiau kiekvieną serverio žaidėją vienodai, galėčiau vaizdžiai ir kūrybiškai pateikti forumo temas, žaidėjus bausčiau tik tada, kai esu pilnai įsitikinęs, jog jis turi kažką, kas yra nelegalu (visas procesas vyktu, kai nufilmuoju žaidėją, pertikrinu vaizdo įrašą keletą kartu, ir tik tada galvoju, naudoja, ar nenaudoja, ar daro, ar nedaro).
10. Norėtumėte tapti?: Labiausiai domina PRIŽIŪRĖTOJO pareigos.

Redagavo - Hit
peace.
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Hypnotist
2. Jūsų amžius?: 18
3. Papasakokite apie save: Esu draugiškas ir padedantis, nėra su manimi sunku susikalbėti, visada suteikiu pagalbą, esu geranoriškas. Nemėgstu veltis į konfliktus. Šiame projekte žaidžiu jau 3 metus su pertraukomis.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Noriu prisidėti prie šio projekto gerovės, užsiimti ties tuom kas geriausia serverio žaidėjams. Taipogi noriu prisidėti prie tvarkos.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Serveryje per diena praleidžiu apie 6 valandas tuo, tarpu forume nuo 30minučių iki 1h. Kadangi neesu pagalbos narys, žinoma būnant pagalbos nariu reikėtu lankytis daug daugiau.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Administracija privalo laikytis visų serverio taisyklių, tai nedera jų nepaisyti - įžeidinėti, keikstis, floodinti ir t.t.. Neadekvatu būtų rodyti blogą pavyzdį kitiems žaidėjams. Administracijos nariui nederėtų piknaudžiauti gautomis pareigomis, o teisingai jas naudoti.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Esu aktyvus žaidėjas, neturiu netinkamų/blogų tikslų, nejaučiu prievartos padedant serverio žaidėjams. Kadangi mano aktyvumas nėra labai jau prastas, aktyviai stebėčiau serverio pažeidėjus ir prireikus juos blokuočiau. Visada atkreipčiau dėmesį į žaidėjų nusiskundimus ar pageidavimus.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Hypnotist#4120

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Daug ką paminėjau 7 klausime, tai nesikartojant: gerinčiau serverio aktyvumą, palaikyčiau sąžiningą žaidimą stebėdamas projekto žaidėjus.

10. Norėtumėte tapti?: Serverio prižiūrėtojas.

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: SpicyVirus
2. Jūsų amžius?: 20 
3. Papasakokite apie save:  Esu iš Kauno, draugiškas, punktualus, smalsus, darbštus, mėgstantis vis atrasti kažką naujo gyvenime, savamokslis IT specialistas, užsiimu marketingu, puslapių dizainu, puslapių kūrimu, programavimu, taip pat turiu savo mažą virtualią firmą JAV rinkoje. Dėl skirtingų laiko juostų , didžioji mano gyvenimo dalis prabėga naktį prie kompiuterio, o dienas praleidžiu lovoje.  Taipogi gyvenime spėju užsiimti ir sportu, turiu ne vieną medalį iš kultūrizmo, mma, tačiau visa tai palikau praeityje dėl traumų, šiuo metu reguleriai užsuku į sporto salę pasportuoti (aš irgi vaikystėje galvojau, kad MMA ir kultūrizmas nesiderina, tačiau nustebau kai treneris įrodė, kad viskas gyvenime įmanoma).
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Esu kupinas įdėjų, noro padėti šiam projektui plėstis, taip pat paskutinį kartą tokias kaip ir pareigas žaidime, juo labiau Minecraft'e, turėjau gal būt 2016 metais, tad būtų labai smagu vėl prisiminti senus laikus.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:  Kaip ir minėjau mano veikla susijusi su užsienio laiko juostom, todėl dažniausiai prisijungęs būnu nuo pietų iki pat ryto, šiuo metu vidurkis praleistas žaidime nuo naujojo sezono 11~valandų/ dieną. Forume galima sakyti praleidžiu labai panašiai laiko vis atnaujindamas patikrinti kas naujo, kaip ir minėjau esu smalsus.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Manau svarbiausia administracijai yra rodyti pavyzdį kitiems ir neįsijausti į turimas pareigas į visą tai įeina neleistinų programų naudojimas, kenkimas serveriui, pagalbos nesuteikimas žaidėjams juos ignoruojant.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Kaip ir minėjau esu kupinas įdėju bei gebu programuoti, tad gal būt šiuos du komponentus suklijavus būtų galima prisidėti ne tik prie serverio priežiūros, bet ir prie jo tobulinimo. 

8. Jūsų kontaktai (Discord): Wicked Faith#5614

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Su savo įdėjų bagažu, bei turimais programavimo sugebėjimais, serverio prižiūrėjimu.

10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtoju, tačiau taip pat būtų smagu išbandyti ir discord'o support rolę.
 

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: ARMUHA
2. Jūsų amžius?: 18 metų.
3. Papasakokite apie save: Apie save pasakoti nelabai mėgstu, nes dažniausiai nežinau ką apie save papasakoti 😁, esu draugiškas, visada padedantis ir mėgstantis bendrauti žmogus, dažniausiai su žmonėmis bendrauju, taip kaip jie bendrauja su manim, nemėgstu žmonių, kurie yra labai pasikėlę ar laiko savo aukščiau už kitus.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Pildau šią anketą norėdamas tapti serverio dalimi, bei žmogumi, kuris galėtų padėti serverio žaidėjamas, paaktyvinti serverio veiklą, kad žaidėjams būtų žaisti nenuobodu, taip pat noriu padaryti serverį, kuriame būtų kuo mažiau žmonių naudojančių čytus ar palengvinančias programas.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime praleidžiu 4h+, o forume visada ateinu pracheckint naujausias temas/pranešimus.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Nesilaikyti serverio taisyklių turint aukštesnias pareigas, įžeidinėti ar nepagarbiai bendrauti su kitais serverio žaidėjais, be reikalo ar saviems blogams tikslams naudoti ADMIN komandas, bandyti piktybiškai pakenkti savo priešams ar žaidėjams kurių nemėgsti.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Gaudamas pareigas esu visai kitoks žmogus, į pareigas žiūrau rimtai, turiu šiek tiek patirties su ADMIN komandomis, taip pat turiu daug patirties šiame žaidime, lengvai atpažįstu žaidėjus, kurie naudoja čytus, šiame serveryje žaidžiu nuo 2012-2013 metų.

8. Jūsų kontaktai (Discord): ARMUHA#1674

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Serveryje stengčiausi praleisti kuo daugiau savo laisvo laiko, prižiūrėčiau tvarką, kad kenkėjai nepakenktų serveriui, taip pat stebėčiau serverio žaidėjus, kad serveryje būtų kuo mažiau žaidėjų naudojančių čytus ar palengvinančias programas.

10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtoju.

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: MilerisKNG
2. Jūsų amžius?:  19.
3. Papasakokite apie save: Esu iš Utenos, tačiau dabar gyvenu Kaune.  Ką tik baigiau mokyklą ir stosiu į programų studijas.  Žaidžiu daug žaidimų, nes stengiuosi pasiekti maximumą, tačiau dabar 
atsidarius Prisono serveriui gan patiko čia žaisti, todėl pasilikau, nes ne pirmas kartas, kada keliu laisvą.  Vasarą lauke nelabai leidžiu laiko, nes per karšta būna.  Mėgstu mokytis iš savo klaidų. 
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Atrodo gan draugiškas kolektyvas, ypač Lilith. O šiaip norėčiau ateiti naktimis stebėti žmones su vanishu ir padėti serveriui apsisaugoti nuo naktinių cheaterių. Taip pat padėti administracijai plėsti žinias ir padėti projektui. 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume ateinu paskaityti kažką įdomaus arba įkelti cheaterių. Tai sakyčiau apie valandą gerą.  Žaidime šiuo metu daug žaidžiu, sakyčiau vidurkis net siekia iki 14 valandu per parą. Tai sakyčiau geras 13 valandų tikrai, tačiau reikės mažint, iki 5 bent, dėl studijų ir mokymosi C# kalbą.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Pirmiausia, žinoma, tai nedera pažeidinėti taisyklių. Administracijai nedera leisti cheatinti draugams ir jų nebausti, taip pat apeidinėt taisykles. Na, manau dar adminas neturėtų rodyti blogo pavyzdžio žaidėjams ir išreikus pagalbos turėtų padėti ir atsakyti į jų užduodamus klausimus, net jei ir tie klausimai yra kvaili.  Na, o svarbiausia tai gerbti nuostabią prižiūrėtoją Lilith ir savininką elZygio. 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Na, Iš tikrųjų tai yra tikrai stiprių kandidatų į prižiūrėtoją, tokie kaip hoppy, tačiau gavęs baną supratau, kad neverta cheatinti ir tai buvo lyg "wake up call", todėl ištryniau cheatus ir nusprendžiau gaudyti žaidėjus, kurie naudoja palengvinančias programas.  Šiuo metu, kaip ir minėjau,  esu labai aktyvus ir žaidžiu minecraftą nuo Prisono įkūrimo, esu išbandęs daugybę cheatų, todėl žinau kaip dauguma veikia jų ir turiu daug patirties ties tai.  Taip pat turiu ir idėjų serveriui gerinti. O šiaip tai nebūtų pasaulio pabaiga, jei neišrinktų, čia tiesiog pildau, kad paįvairint veiklą Prisone ir būti kažkuom naudingas, nes tikrai yra gerų anketų.       

8. Jūsų kontaktai (Discord): Visi jau turit, bet atsargai: M1LeR[haha]#0796

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Na, kaip ir jau išvardinau bepildydamas anketą, tačiau pasikartosiu, kad padėsiu serveriui sumažinti palengvinančias programas naudojančių žaidėjų, arba bent jau iš jų užsidirbti. Taip pat pasidalinsiu savo patirtimi ir papasakosiu ką gero galima padaryti serverio labui ir žinoma būsiu aktyvus.

10. Norėtumėte tapti?: Prižiūrėtoju. 
P.s. būnant administracijoj galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to! Pripratęs prie heito ir jau visai jis man patinka. 

  • HaHa 2
  • Patinka! 1
  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...