Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Atranka į pokalbių moderatorių direktorius(CMD)!

Recommended Posts

Anketos forma Pokalbių moderatoriui(CMD serveryje):
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Alfreso
2. Jūsų amžius?: 16 metų.
3. Kuriame bloke dabar esate?: Dabar esu elito bloke.
4. Kodėl norite tapti pokalbių moderatoriumi?: Norėčiau tapti projekto dalimi ir į patį projektą įnešti savęs. Norėčiau surinkti aktyvią ir gerą chat moderatorių komandą, kuri kiek galima daugiau išlaikytų tvarką bendrajame chate. Tai man būtų nauja patirtis, kurią aš labai norėčiau išbandyti, nes dar niekada neteko būti projekto dalimi nuo pat mano žaidimo šiame serveryje pradžios.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Sunku pasakyti, nes kiek vieną dieną skirtingai. Galėčiau pasakyt, kad galėčiau skirti iki 3 valandų aktyvumą žaidime, forume gal šiek tiek mažiau, bet tai nereiškia, kad esu apleidęs savo lankymąsi forume. Manau, kad mano aktyvumas forume daugiausiai susidėtų iš chat moderatorių skilties prižiūrėjimo.

6. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti pokalbiuose: Keiktis, įžeidinėti, floodinti, spaminti, įžeidinėti projekto administraciją ir chat moderatorius, negerbti kitų žaidėjų, negerbti projekto.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes manau, kad esu tinkamas kandidatas šioms pareigoms. Serveryje esu chat moderatorius jau ilgiau nei mėnesį ir puikiai išmanau šį darbą, žinau visas taisykles. Moku sutarti su žmonėmis, esu sukalbamas. Taip pat esu aktyvus, gavus pareigas atsirastų dar daugiau motyvacijos žaisti, todėl su aktyvumu problemų neturėčiau. Turiu švarią banų istoriją, nesu pagarsėjęs kaip čyteris ar taisyklių pažeidinėtojas.

8. Jūsų kontaktai (Discord): nedasas#6785

 

Redagavo - Alfresas
  • Labai patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma Pokalbių moderatoriui(CMD serveryje):
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: SilvesterYok
2. Jūsų amžius?: 17
3. Kuriame bloke dabar esate?:Laisvas
4. Kodėl norite tapti pokalbių moderatoriumi?: Noriu kažką serveryje nuveikti, pakeisti , kad visiem būtų maloniau žaisti, ir kad būtų švarus chatas.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:  į forumą dažnai užeinu bet neturiu ką jame veikti, o žaidime įvariai 1-10h

6. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti pokalbiuose: Visu pirma reklamuoti kitus serverius, įžeidinėti., keiktis, spaminti. ir viešinti asmeninius žaidėjų dalykus.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Esu atsakingas, pasiruošes naujiems išukiams, esu daug turėjas moderatorių pareigų kituose serveriuose ir esu patyręs, dėlto man ši vieta būtų visai nieko.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Waters#0369

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?:Strongas
2. Jūsų amžius?:16
3. Kuriame bloke dabar esate?:A
4. Kodėl norite tapti pokalbių moderatoriumi?:Norėčiau pažiurėti į serverį iš truputį aukščiau nes kai esi chatmoderatorius tai gauni tik debesėliu pamatyti. (biški kvailai bet vistiek)

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:Šiuo metu biški sumažėjas aktyvumas dėl mokslų. Bet manau pareigoms turėčiau laiko. Serverį praleidžiu bent 6val

6. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti pokalbiuose:Negalima naudoti necenzurinės leksikos, negalima viešinti kitų žaidėjų informacijos, reklamuoti kitų projektų, neįžeidinėti, ir daug kitokių variantų.
7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:Esu draugiškas puikiai moku dirbti komandoje, bei sugebėčiau jei vadovauti. Manau nebūtų problemų su manimi prižiurint chat moderatorius.
8. Jūsų kontaktai (Discord):.Strongas#7867

  • Labai patinka! 1
  • HaHa 1
  • Patinka! 1
  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma Pokalbių moderatoriui(CMD serveryje):
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Tigriukas1337
2. Jūsų amžius?: 19
3. Kuriame bloke dabar esate?: LAISVAS
4. Kodėl norite tapti pokalbių moderatoriumi?: Atsibodo matyti nuolatos floodinamus chatus, bei kitus daromus "Nusikaltimus" ir noriu tai pakeisti.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Buvau pasidaręs trumpą pertrauką bet planuoju sugryžti bent 2-3h per parą.

6. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti pokalbiuose: Draudžiama keiktis, įžeidinėti administraciją, kitus serverio žaidėjus, kenkti projektui darant reklamas, kviečiant į savo discord grupes. serverius, grasinti nujungti internetą (DDOS, DOS ir kiti būdai), pardavinėti savo paskyras, pirkti/parduoti paslaugas už frankus ar kitus serverio daiktus. bei žinoma yra negalima tyčiotis iš kitų serverio žaidėjų

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nepildžiau į prižiurėtojus nes maniau kad susirinks normalus būrys ir padarys tvarka. Klydau tai manau bent chate galėsiu palaikyti tvarką bent kelioms valandoms per dieną. Manau, jog esu geras kadnidatas.

8. Jūsų kontaktai (Discord):  ተሸናፊ#4966

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1.  TokiGaidosa

2. Man yra 14 metu

3. Dabar esu C2

4.  Noriu tapti todel kad maziau zmoniu izeidinetu kitus ir kad maziau keiktusis nes tikrai labai zmoniu yra kurie laikosi taisykliu.

5. Zaidime apie 4-5 valandas gal ir daugiau o forume apie 1 valanda.

6. Flood,inti Spam"inti Izeidineti serverio administracija ar kitus zaidujus 

7. Todel nes bunu aktyvus ir labai stebiu chatus kitu zmoniu

8. Gabrielius#0044

  • HaHa 4
  • Wow 1
  • Nepatinka 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma Pokalbių moderatoriui(CMD serveryje):
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Nepanikuok
2. Jūsų amžius?: 20
3. Kuriame bloke dabar esate?: Laisvas
4. Kodėl norite tapti pokalbių moderatoriumi?: Buvau nuo pat pradžių Chat Moderatorius, išėjau savo noru. Pildžiau į serverio prižiurėtojus, patekau į TOP ketvertuką, bet sekmė tada nusisuko. Dabar pildau į Chat Moderatorių Direktorių. Noriu serveryje būti daug didesnė dalis nei paprastas žaidėjas, noriu įvesti naujas tvarkas, reformas, noriu perringti,perrtvarkyti esamus Chat Moderatorius.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Aktyvumas geras tikrai. Būnų tiek žaidime tiek forume.

6. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti pokalbiuose: Pokalbiose draudžiama nelegali veikla, t.y - pirkti/parduoti frankus, daiktus, paskyras, paslaugas už realius pinigus. Draudžiama keiktis, įžeidinėti,kitaip užgauliot žaidėjus. 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:  Esu atsakingas, atkaklus, komunikabilus, griežtas, punktualus, sąžiningas, teisingas. Esu labai užsispyres, pasakiau - padariau. Praeitas Chat Moderatorių Direktorius buvo išmestas už ,, korupcija ''. Būdamas CMD - Chat Moderatorių Direktoriumi prižadu jokios ,, korupcijos '' iš mano pusės, tik užtikrintas ir geras darbas, draugiškas naujas kolektyvas, bei naujos reformos serveryje. 

8. Jūsų kontaktai (Discord): Nepanikuok#5090

  • Labai patinka! 2
  • Wow 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma Pokalbių moderatoriui(CMD serveryje):
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: CultistPvP
2. Jūsų amžius?: 16
3. Kuriame bloke dabar esate?: B
4. Kodėl norite tapti pokalbių moderatoriumi?: Nepatinka žiūrėti kaip keikiasi vaikai ir nevaikai, bei būna tokių kurie spamina nuolatos. 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: 3-5h darbo dienomis savaitgaliais nuo 5h iki 10h.

6. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti pokalbiuose: Nevartoti negražių žodžių :)

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes užtikrinu savo darbo kokybę.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Gerai Gyvenu O_o#1258

  • HaHa 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: MilerisKNG
2. Jūsų amžius?: 19
3. Kuriame bloke dabar esate?: Laisvas
4. Kodėl norite tapti pokalbių moderatoriumi?: Kadangi esu aktyvus serve, norėčiau sutvarkyti esamą CM padėtį, priimti žmones tuos, kurie yra aktyvūs ir žino taisykles. Padėti žmonėms, kurie prašo pagalbos per /helpop ir šiek tiek pagyvinti aplinka.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume užeinu vis pasižiūrėti naujų temų ir panašiai,  o žaidime 6-8 valanda kol kas. 

6. Išvardinkite dalykus kurių negalima daryti pokalbiuose: Žinoma, kad keiktis, įžeidinėti, pirkti už frankus daiktus, grasinti ddos, floodint, spammint ir laikytis kitų taisyklių forumo. 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Pirmiausia, esu aktyvus,  sąžiningas, niekada nesu nieko apgavęs,  priimdami mane gausite max darbo įdarbi ties chat moderatoriais , nes žinau visas taisykles ir jų laikyčiausi be išimčių. 

8. Jūsų kontaktai (Discord): Mileris#2087

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...