Jokokasass 30 Share Paskelbta Vasario 21, 2021 Sveiki kreipiuosi į @McPrison kodėl aš gavau bana Discorde??? ar del to, kad ant bajerio parašiau ''oligarchai valdo'' kaip išsijunge serveris? Ar kažką negero buvau padares? Noriu sužnoti. Jeigu taip, tai tada to neberašysiu. Mano dc Jokokasasss#9076 2 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Jokokasass 30 Author Share Paskelbta Vasario 22, 2021 Tai @McPrison neignoruokite ir atsakykite į mano kelis klausimus, už ka banas, kiek laiko ir ar būsiu atblokuotas? Parašiau ''oligarchai valdo'' po serverio išsijungimo (Te norėjau pajuokauti), po serverio išsijungimo žmones yra net spamine ''oligarchai valdo''' ir tada Administracija suprato kaip juokutį, o kaip aš tai iškart banas??? wtf. Nors duokit mute, man tiesiog yra aktuolu atnaujinimai ir Support. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Matuksis 355 Share Paskelbta Vasario 22, 2021 nebeverk tu, gavai bana vadinasi buvo už ka. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...