Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Message added by NutLit,

Išrinktieji yra Rokenzo, ir foikas. Susisiekite 

Atranka į prižiūrėtojus

Recommended Posts

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?:
2. Jūsų amžius?:
3. Papasakokite apie save:
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:

8. Jūsų kontaktai (Discord):

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:
P.s. būnant administracijoje galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to!


Reikalavimai/Taisyklės:

  • BŪTI AKTYVIAM SERVERYJE IR FORUME, YPATINGAI ŠEŠTADIENIO VAKARAIS (tol kol vyksta pilies grobimai)!
  • Rašyti lietuviškomis raidėmis ir bent minimaliai gramatiškai taisyklingai.
  • Bandomasis 2 savaičių laikotarpis.
  • Laikytis bendrų serverio taisyklių.
  • Nepriekaištinga reputacija serveryje.

 

Atranka vyksta iki 07.16 d.

  • Labai patinka! 2
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Fenixas
2. Jūsų amžius?: 16
3. Papasakokite apie save: Esu moksleivis bet ir dirbantis retkarčiais dėl to randu retkarčiais randu laiko pažaisti prie kompiuterio  apie penkta dažniausiai būnu namie ir daugelį laiko praleidžiu prie kopo mokinuosi a1 kategorijos teises bet retas atvejis kad nuesiu į mokykla nes reik ir pinigų ir dėl to randu daugiau laiko pabūti prie kompo bet ir gyvenu vienas dėl to gali būti nebus keblumų būti prie kompo o šeip esu linkmas žmogėnas ir nemalu kaip sakant šlamšto o ekonomikoj susigaudau ir pan. 
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: nes ir būdamas supervip - B bloko žmogėnas pagalvoju apie visokius naujus dalykus ką būtų galima idėjų ir norisi duoti pasiūlymų bet baisu kad bus kritikos bet čia nieko tokio :)

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: darbo dienomis 5-7h savaitgaliais 8-9h

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: vartoti keiksmažodžius, naudoti žaidimą palengvinančias programas  

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: nes esu mėgstantis prižėti tvarka ir žinantis savo darbo reikšme ir ką jame reik daryti ir padedantis esu visose situacijose kaip ir dabar esu frakcijoj ir visi čia skundžiasi kad tas tas ir anas čia naudoja hack'us ir dėl to nervas ima tiesa pasakius 

8. Jūsų kontaktai (Discord): Fenixas#4428

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: kalbėčiau ir tarčiausi duočiau pasiūlymus ką pridėti į serverį ir stebėčiau žmones kad nenaudotų žaidimą palengvinančių programų
 

 

Redagavo - Fenixas
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1.    Jūsų slapyvardis žaidime?:MMMMM
2. Jūsų amžius?: 20
3. Papasakokite apie save: Nu ką esu Laurynas iš Kauno šuo metu žinomas dar kaip tepalinis. Esu gan draugiškas žmogus kartais užpisantis. Esu dirbantis žmogus. Pomėgiai Kašis, žvejyba, pabuvimas lauke ar su draugę vakarais prie filmo. Turiu augintiniu Katę vardu pelenė ir šunį Reksą.

Didžiausia problema rašyt anketas nes iš šitos pusės minusiukas yra.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:Kadangi esu buvęs administracijoj čia, tai dar karteli nebūtu blogai pabuvot 
5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Šitu metu nebunu bet kaip žinot gavęs pareigas forume bučiau kada reik kažką atsakyti pažiurėti skundus. Serverija pabučiau nuo 4-8valandu bet galimai ir daugiau
6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Būt korumpuotu, isidirbinėt (dėl šito pasistenksiu), ižeidinėti kitus asmenius, 
7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Kadangi esu buvęs tai būtu lengviau nes apsiprast nereiktu mokyti  irgi žinoma kad nebuvau prastas nes esu gan įgudes 
8. Jūsų kontaktai (Discord):MMMMM#2860
9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Tikrai nemeluosiu kad inešiu daug kokiu įdėju, bet stengsimes kažką naujo pasiulyt ko žmonėms truktu ir aišku kuo mažiau palikti sukčiu kurie naudoja palengvinančias programasPadėčiau kaip senais laikais atsakynėdamas i ticketus

Redagavo - MMMMM
  • Labai patinka! 3
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: SimasLTU.
2. Jūsų amžius?: 11.
3. Papasakokite apie save: Esu Simas, man 11 metų, esu gana draugiškas aktyvus McPrison'e, mėgstu išeiti į lauką su draugais, išeiti į kiemą su oriniu ginklu pašaudyti, turiu katę, stengiuosi nesipykti su kitais, bet kartais nepavyksta, lankau muay-thai, bet vasara, tai treniruotės visai vasarai pasibaigė :(
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:
Nes jau visai ilgai norėjau stipresnių pareigų negu sargyba, tai pagalvojau, gal vertėtų išbandyti save, nes niekas netrukdo.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime praleidžiu tikrai nemažai laiko, o forumas būna visą dieną įjungtas, ir kas 10 min užeinu pasižiūrėti, kas ten geresnio atsirado.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Šaipytis iš kitų žaidėjų, keiktis, užsiiminėti nelegaliais veiksmais.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes esu tikrai labai aktyvus serveryje ir draugiškas, dalinu pinigus daug kam.

8. Jūsų kontaktai (Discord): InsaneSimas#3168

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Pirmas dalykas ką padaryčiau, tai būčiau daug kartų aktyvesnis negu kiti administracijos nariai, daug dažniau užmesčiau akį į discord pagalbos ticketus, antras dalykas tai daug atidžiau stebėsiu žmones kurie vaikšto pvp ir turiu galvoje tikrai lapą idėjų, ką pasakyčiau jeigu tapčiau prižiūrėtoju.

Redagavo - Simuksas
  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: edga0807
2. Jūsų amžius?: 17
3. Papasakokite apie save: Mėgstu žaisti prie kompiuterio, kadangi jis yra kaip mano gyvenimas, kartais išeinu į lauka pabūti su draugais. Esu draugiškas, bet retkarčiais dėl tam tikrų priežasčių susinervuoju, bet šiom pareigom būsiu pasiruošęs kaip įmanoma geriau!
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Kadangi sargybinių būti jau pabodo, o čia taip maloniai mane kviečia eiti į prižiurėtojus, užimti vieta, tai reikia pabandyti, o šiaip tai realiai noriu išmeginti kažka naujo negul sargyba ar chat moderatoriu

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Dažniausiai dabar paskutiniu metu per savo alt'ą žaidžiu, tai 4 - 5 val, forume praleidžiu mažiau, nebent yra reikalų forume.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Tyčiotis, įžeidinėti, apgautinėti žaidėjus, administracijai trūgdyti nereikalingais dalykais.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Turiu patirties su žaidėjais, kurie naudoja palengvinančias programas (kitaip sakant Čytus)

8. Jūsų kontaktai (Discord): MrEdgariux#7822

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Padaryčiau tvarka su žaidėjais, kurie naudoja palengvinančias programas, padėčiau žaidėjams, kuriems reikėtu pagalbos (jeigu žinočiau kaip padėti).

Redagavo - MrGamerLTU
  • Labai patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Furbis
2. Jūsų amžius?: 15
3. Papasakokite apie save: Sveiki visi, esu moksleivis, man yra 15 metų, vardas - Vytautas. Kitais mokslo metais mokinsiuosi devintoje klasėje, esu draugiškas, pakankamai užsispyres, greitai mokausi iš klaidų, stengiuosi viską įsiminti, malonus žmogus, kol nesunervina :D , mėgstantis padėti kitiems. Taip pat ir pats stengiuosi išmokti naujų dalykų, įgyti patirties.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Jau labai ilgai apie tai galvojau ir pagaliau atsirado proga ir noras užpildyti šią anketą. Taip pat ir norėčiau prisidėti prie projekto plėtimo bei užtikrinti jame tvarką.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime - priklauso nuo nuotaikos, ir dienos užimtumo, bet galėčiau prabūti apytiksliai 7-8h per dieną. Forume - mažiau, gal 2-3h per dieną

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Draudžiama pažiedinėti visas serverio taisykles, chat taisykles, trugdyti kitiems administracijos nariams, trugdyti sargybinių darbui.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes esu malonus, aktyvus, padedantis bei pastabus. Taip pat ir turiu patirties patikrų daryme dėl žaidimą palengvinančių programų.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Furbiaks#8867

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Visų pirma stengčiausi prižiūrėti serverio žaidėjus, kad nenaudotų žaidimą palengvinančių programų, tokių kaip cheat clientai bei xray ir t.t. Taip pat siūlyčiau aukštuomenei savo idėjas, kurias galbūt ir pavyktų įgyvendinti.

Redagavo - Furbis
  • Labai patinka! 3
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: P0nasT
2. Jūsų amžius?: 15 ( artimu metu 16 )
3. Papasakokite apie save: Esu draugiškas, mandagus, gramatiškai rašantis vaikinas, šiaip esu gan nuolaidus ir plaukiu pasroviui, bet tačiau tai nereiškia jog esu viskam nusileidžiantis ar kitiems leidžiantis lipti man per galvą, esu gan tvirtų nervų ir kantrybės nestokojantis žmogus ( viskam yra ribos ), taipogi esu  užsispyręs, nenuolaidžiauju niekam kas nusižengia taisyklėms ar peržengia ribą NIEKAM. Esu iš Panevėžio, vardas Titas ;)  Pats lankau karatė jau šešti metai, esu moksleivis darbo dienom kai nėra atostogų prisijungiu kada galiu, tai būna dažniausiai į antra dienos pusę, vakarą.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Man patinka padėti žmonėms, nes tai mane verčia jaustis laimingu, tai sušildo mano širdį kai kažkas man padėkoja už mano darbą. Noriu padėti žmonėms jaustis gerai ir patogiai.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime per dieną praleidžiu 6-10  valandų ( savaitgaliais ir atostogų metu ), forume praleidžiu mažokai laiko gal 15-30 min. per dieną, bet mėgstu panaršyti ir pasidomėti kas vyksta.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Mano manymu administracijai nedera nepagarbus elgesys pvz.;( nemandagus bendravimas, keiksmai, įžeidinėjimai, vertimas kitus jaustis menkesniais negu pats esi, būvimas savanaudžiu ir neišklausymas kitų nuomonės ir jausmų prieš kalbant ) su kitais darbuotojais ir žmonėmis.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Aš tikrai neišsiskiriu daug kuom nuo kitų, galų gale mūsų visų tikslas yra vienodas: geros aplinkos kūrimas kitiems, bet tikrai manau jog mane verta pasirinkti, nes dirbu atsakingai ir nepriekaištingai, ir gavęs darbą niekados jo neapleidžiu ir užbaigiu iki galo.

8. Jūsų kontaktai (Discord):P0nasT#0617

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Stengčiausi sukurti jaukią ir šilta aplinką žaidėjams, bausčiau nusižengusius žaidėjus kurie naudoja palengvinančias programas ar atliekančius kitokius nederamus veiksmus.
P.s. būnant administracijoje galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to!

Redagavo - CursedFrienDas
  • Labai patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?:
Mano slapyvardis yra Trusikz.
2. Jūsų amžius?: Man yra 16 metų.
3. Papasakokite apie save: Na esu jaunas vaikinukas, nedaug ką patyręs, vardu Kajus. Laisvalaikiu pasijungiu kompiuterinius žaidimus, mėgstu bendrauti, bei kartais ir papokštauti, ar padaryti konkursėlius ir padėti naujokams, esu tikrai stiprių nervų, nereaguojų į nepatenkintus ir šmeižiančius žaidėjus.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Na tai yra gana aukšta pareiga, norėčiau save išbandyti šitoje pareigoje, bei patirti išukius dėl nepatenkintu ban'ų gavusiu žaidėju.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume per daugiausiai nesilankau, bet jeigu užimčiau pareigą šitą, tai kitame monitoriaus lange būtų atidarytas forumas, bei žaidime tikrai esu gan aktyvus žaidėjas.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Rodyti nepagarbų elgesį, pažeidinėti serverio taisykles, naudotis administracijos galimybėmis saviems tikslams [T.y GameMode ir panašiai]

tada bandyti apgauti kitus žaidėjus, bei nepadėti žaidėjams kai labiausiai reikia.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Na tikrai per daugiausiai neišsiskiriu nuo kitų žaidėjų, bet turiu stipria ir svarbia savybę, kurios dauguma šiais laikais neturi tai stiprūs nervai, nepradedu "Sweatinti" dėl žaidėjų nepasitenkinima manimi, tada turiu patirties apie palengvintas programas, neslėpsiu pats naudodavau, ir žinau dauguma cheat client'ų, tad nebus man sunku susidoroti, net kai kurie gali būti streamproof'inti ir panašiai.

8. Jūsų kontaktai (Discord): DWE3K#0557

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Pameginčiau pasiūlyti kokių nors įdėjų serveriui, kad sukelti daugiau populiacijos, tikrinčiau įtartinus asmenys, ar nenaudoja palengvintų programų.

  • Labai patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: The3minde
2. Jūsų amžius?: 17
3. Papasakokite apie save: Mano vardas Mindaugas. Man yra 17 metų. Laisvalaikiu mėgstu programuot, žaist su PC. Domiuosi F1, PC technologijom. Mėgstu padėti kitiems, spręsti problemas ir atsakyti į žaidėjams kilusius klausimus. Gebu išlikti ramus įvairiose situacijose, į jas reguoju nešališkai. Nebijau prašyti pagalbos. Taippat moku dirbti komandiškai. Esu aktyvus, stengiuosi nepalikti darbo be rimtos priežasties. Esu ryžtingas.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Jau turiu patirties šiame darbe, esu aktyvus. Kaip jau minėjau - mėgstu padėti kitiems, saugoti serverį bei jo bendruomėnę nuo šiukšlininkų/teršėjų. Stengiuosi dėti pastangas ir pilnai atlikti darbą nuo A iki Ž.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forumą būnu dažnai atsidaręs backgrounde tikrindamas ar nėra naujo turinio grubiai kas 30min-1h. Žaidime praleidžiu įvairiai, nuo 4h iki 10h (kartais daugiau, kartais mažiau (priklauso ar tai savaitgalis, ar šventinė diena ir pnš.))

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Administracijai nedera būti šališkam, įžeidinėti, sukčiauti, bei išnaudoti klaidas jų nepranešus (paskutinį pasimokiau sunkiuoju būdu). Tai tik keletas iš pagrindinių dalykų, kas nedera administracijos komandos nariui.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Turiu patirties, nepalieku nepabaigtų darbų, gebu atlikti savo pareigas, bei esu susipažinęs, būtent kaip šiame serveryje turi dirbti administratorius, vidinėmis sistemomis. Tačiau, dėl mano praeities, turite pilną teisę pasirinkti kitą asmenį. Žmonių kurie peržvelgs/perskaitys šią anketą, manau supras, kad gryžau pasikeitęs, supratęs savo klaidas ir iš jų pasimokęs.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Mindexas#0001

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Pasiūlyčiau įdėjų, vesčiau renginius, išklausyčiau tiek kitų administratorių, tiek serverio bendruomenės norų, prašymų bei kitų problemų.
P.s. būnant administracijoje galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to!


Reikalavimai/Taisyklės:

  • BŪTI AKTYVIAM SERVERYJE IR FORUME, YPATINGAI ŠEŠTADIENIO VAKARAIS (tol kol vyksta pilies grobimai)!
  • Rašyti lietuviškomis raidėmis ir bent minimaliai gramatiškai taisyklingai.
  • Bandomasis 2 savaičių laikotarpis.
  • Laikytis bendrų serverio taisyklių.
  • Nepriekaištinga reputacija serveryje.
Redagavo - Mindexas
  • Labai patinka! 3
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: FOikas
2. Jūsų amžius?: 18m.
3. Papasakokite apie save: Sveiki, aš vardu Erikas. Šiais metais baigiau 12-tą klasę ir dabar laukiu egzaminų rezultatų. Mėgstamiausias mokomasis dalykas man yra istorija, todėl karts nuo karto mėgstu pasidomėti kas vyksta pasaulyje bei politika, nors anksčiau, kai buvau 9-11kl. tai dariau žymiai dažniau. Domiuosi technologijomis žiūrint podcast’ą “Lew Later” bei montuoju vaizdo reklamas arba vaizdo įrašus “Youtube” platformai. Esu žmogus kuris mokosi iš savo klaidų, gebu prisiimti atsakomybę už savo veiksmus, pasižymiu kantrybe bei esu problem-solver’is.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:
Administracijos dalimi noriu tapti todėl, nes siekiu turėti daugiau atsakomybių serveryje, noriu padėti serverio žaidėjams su visais jiems kylančiais klausimais ar kylančiomis problemomis. Žinau, kad turiu tai ko reikia būti McPrison serverio prižiūrėtoju bei tikiu šiuo serveriu ir nuoširdžiai noriu, jog šis serveris klestėtų, tad noriu prie to klestėjimo prisidėti prisijungiant į serverio administracijos gretas.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Per dieną serveryje bei forume sakyčiau, kad praleidžiu kokias 3-5val., nors priklauso nuo dienos ir mano užimtumo.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Administracijai nedera užsiiminėti korupcija, skatinti žaidėjus pažeisti serverio taisykles, naudoti ar padenginėti žaidėjus kurie naudoja neleistinas žaidimą palengvinančias programas bei piknaudžiauti savo turimomis pareigomis naudojant jas savanaudiškiems tikslams.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Todėl, nes sprendimus priimu viską atsakingai bei kantriai apgalvojęs, neskubu žmonių teisti, mokausi iš savo padarytų klaidų, gebu išklausyti kitus bei suprasti situaciją iš skirtingų žmonių perspektyvų ir priimti tai situacijai atitinkamą sprendimą.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Qunas#3440

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Užtikrinčiau, jog serveryje žaidėjai žaistų pagal taisykles, nenaudotų serveryje neleistinų programų kurios palengvintų žaidimą sukčiams ir pablogintų žaidimo kokybę žaidėjams kurie žaidžia sąžiningai. Teikčiau pagalbą serverio žaidėjams, jog jiems susidūrus su kokia nors problema nepranyktų įdomumas žaisti, tad prisidėčiau tiek prie serverio žaidimo kokybės, tiek tuo, jog stengčiausi išlaikyti žaidėjus serveryje.

Redagavo - FOikas
  • Labai patinka! 4
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Maximapilna
2. Jūsų amžius?: 16
3. Papasakokite apie save: Aš prieš kokią savaitę buvau nepagarbus, tačiau viskas jau išspręsta. Dabar esu mandagus, pagarbus, draugiškas kitiems žaidėjams, mėgstu mcprison'ą ir manau galečiau padėti tobulinti šitą nuostabų serverį ( turėdamas mintyje nuostabu ištikrųjų buvo tikrai gerą serverį ) Mėgstu žiurėti Youtube ir klausytis muzikos.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Nes manau, kad administracijai reikia kokio nors žmogaus kuris nebūtų visą laiką vanish režime ir šeip manau, kad būtu gal ir nevisai smagu būti kaip tu sakiai " gauti nemalones žinutes iš užblokuotų žaidėju" tačiau ne tame esmė. Aš administracijos dalimi noriu tapti tam, kad galėčiau padėti kitiems žaidėjams.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume galiu praleisti, kad ir visą dieną, tačiau žaidime... gal kokias 2-3 valandas tai tikrai.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Būti nepagarbiam, ižeidinėti, jeigu tave pavadino kokiu nors dalyku neįsižeisti ir toliau kalbėti mandagiai. Administracija negali mėginti įkalbėti žaidėją elgtis taip kaip jis nenori,.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Na, kaip ir į praktikantus rašiau kad tai jau ne aš sprendžiu ir aš negaliu rašyti kodėl jūs turit mane priimti, o jus turit spręsti nes per pastarąsias savaites daug įvyko, ir gerų dalykų ir blogų. Bet jeigu klausiat manęs tai manau, kad aš tikrai pasitaisiau ir galiu kontroliuoti savo emocijas, priimti teisingus sprendimus ir šaltu protu dirbti savo darbą.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Maximapilna#2839

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Neleisčiau žaisti žmonėms kurie naudoja palengvinančias programas ar naudoja kitus dalykus kurie yra uždrausti šiame serveryje, noriu, kad žaidėjams butu įdomu žaisti, o ne tiesiog žaisti rankupintis ir t.t. aš galiu ne tik atlikti pareigas bet ir džiuginti žaidėjus savo mažais ir negedįngais " prikolais" ir t.t pralingsimti ir paversti žaidimą ne tik kaleimu bet ir kažką įpatingo. 

Redagavo - maximafull
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: r1das
2. Jūsų amžius?: 16
3. Papasakokite apie save: Fainas, nuoširdus vaikinas gyvenantis Jonavoje,  būsimas 11 - tokas.  Prie kompo praleidžiu savo didžiąją dalį laiko, bet ir nueinu į sporto salę.  Nuo pat vaikystės domėjausi karo istorija, ginklais, kariuomenes technika, laisvalaikiais pašaudau iš airsofto, todėl po 12 klasės baigimo ruošiuosi stoti į karo akademija. Karts nuo karto mėgstu muzikos pasiklausyti, dažniausiai klausausi žanrų tokių kaip - ,,phonk'' , ,,horrorcore'', ,,hardstyle''.  Ir žinoma, kaip tikras lietuvis domiuosi ir mėgėjiškai žaidžiu krepšinį.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Tiesa sakant labai noriu vėl sugrišti į administracija, nes tuo metu buvo geriausi laikai, kai gaudai čyterius, padedi žaidėjams, smagiai praleidi laiką.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume apie 1.5h, žaidime apie 2-3h.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Labiausiai nedera išaukštinti savo ego, vien dėl to, kad esi administracijoje.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Esu patikimas ir sąžiningas. Taip pat buvau prieš 2 metus prižiūrėtoju, tad tikrai turiu patirties šitoje rolėje.

8. Jūsų kontaktai (Discord): r1das#9172

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Idėjomis kurie pagerintu serverį, tai pat dideliu aktyvumu.

Redagavo - iCreams
  • Labai patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Agnytea
2. Jūsų amžius?: ± 18 m.
3. Papasakokite apie save: Sveiki, mano vardas yra Agnė, esu iš Kauno. Laisvalaikiu mėgstu žiūrėti filmus ir serialus, klausytis muzikos bei žaisti kompiuterinius žaidimus.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Administracijos dalimi noriu tapti, nes noriu padėti McPrison serverio administracijai ir žaidėjams, noriu prisidėti prie to, kad serveryje būtų laikomasi taisyklių. 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume praleidžiu per dieną po 10-15 min. ir daugiau, bet jeigu turėčiau pareigas jis visuomet būtų įjungtas mano interneto naršyklėje, o serveryje praleidžiu po 7-8 val. per dieną ir daugiau. 

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Mano manymu, administracijai nedera, keiktis, įžeidinėti, naudoti neleistinas programas, užsiminėti korupcija ir kyšininkavimu, ignoruoti žaidėjus, kai jiems reikia pagalbos, piktnaudžiauti savo turimomis pareigomis. 
7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Mane turėtume pasirinkti, nes esu atsakinga, komunikabili, sąžininga, patikima ir kantri žaidėja, norinti padėti kitiems. Aš esu ambicinga ir ryžtinga, siekiu savo užsibrėžtų tikslų ir siekių, gebu dirbti komandoje, priimti sprendimus, stengiuosi būti diplomatiška ir vengti konfliktų. Taip pat esu viena iš aktyviausių žaidėjų, būna žaidžiu iki vėlumos, todėl be problemų galėčiau stebėti pilių grobimus net ir tuo atveju, jeigu jie užtruktų iki vėlyvo vakaro ar net nakties. 

8. Jūsų kontaktai (Discord): 𝔸𝕘𝕟𝕖̇#3218
9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Aš prie serverio gerinimo prisidėčiau taip, kad pasirūpinčiau, jog žaidėjai nenaudotų palengvinančių programų, nesukčiautų, nesinaudotų serverio ar žaidimo klaidomis, padėčiau administracijai atsakinėti į bilietus, pateikčiau pasiūlymų ir idėjų, kaip būtų galima atnaujinti serverį, rengčiau konkursus.

Redagavo - Agnytea
  • Labai patinka! 4
  • HaHa 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Nedis

2. Jūsų amžius?: 16

3. Papasakokite apie save: Sveiki, esu Nedas iš Klaipėdos. Laisvalaikiu sportuoju, būnu su draugais ir žinoma daugiausiai laiko praleidžiu prie kompiuterio. Bandau save apsupti šiltais, išsilavinusiais, bei mažą ego turinčias žmonėmis. Pats esu komunikabilus, turiu savo nuomonę, bei esu supratingas. Manau turiu vieną savybę ko galbūt neturi kiti - moku patylėti tada, kada to reikia. Man nėra sunku pripažinti padarius klaidą, iš jos pasimokyti, ir už ją atsiprašyti. Taipogi šiltai priimu kritiką, kadangi dėl jos žmogus gali judėti į priekį ir progresuoti. Komandinis darbas man sekasi labai gerai. Turiu idėjų kaip būtų galima padidinti žaidėjų skaičių, bei dar labiau sudominti dabartinius žaidėjus.

4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Todėl, nes esu buvęs administratoriumi ne vieną kartą, ir kai padedi žaidėjui išspręsti problemą, ar kai atsakai į jo klausimą ir žaidėjas už tai padėkoja aš jaučiuosi nuostabiai, ir tai tik pakelia mano motyvaciją. Taipogi būdamas administratoriumi tau automatiškai atsiranda labai daug pareigų, o pareigos, bei atsakomybės sustiprintu mane kaip žmogų.

 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Ankščiau projektą žaisdavau aktyviau. Dabar per dieną praleidžiu 2-3 valandas, bet žinoma gavus prižiūrėtojo pareigas aktyvumas pakiltu dar kelioms valandomis. Forumo paskyra susikūriau prieš porą dienų, bet patį forumą check'inu kiekvieną dieną.

 

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Nedera keiktis, nemandagiai bendrauti, būtina išlikti geranorošku, taipogi būtina išlikti šaltų nervų, bei negalima prarasti kantrybės, privaloma išlikti etiškam, bei žmogiškam. Taipogi reikia rečiau kalbėti apie savo ąsmeninę nuomonę, nes ji dažnai gali įžeisti kitą.

 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes esu punktualus, komunikabilus, mėgstu padėti, moku išklausyt, bei rasti bendrą kompromisą. Turiu mažą ego, esu šiuolaikiškas, manau greitai pritapčiau prie šio projekto komandos, bei manau greitai atrastumėm bendrą kalbą ir žinoma manimi galėsite pasitikėti.

 

8. Jūsų kontaktai (Discord): Nedis#0164

 

9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Išlikčiau visada tolerantiškas, bei geranoriškas, siūlyčiau komandai daug įvairiausių event'ų, taipgi ieškočiau metodų kaip pakelti player count'ą.  ( Į šį projektą jau pakviečiau 3 draugus ). Taipogi pradėčiau ieškoti stream'erių kurie galėtų pareklamuoti projektą, bei įvesti į jį naujų veidų.

 

Dėkoju už dėmesį ir linkiu visiems kandidatams kuo didžiausios sėkmės ❤️

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...