Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Message added by NutLit,

Išrinkti royalas bei Mindexas!

Atranka į builderius

Recommended Posts

Anketos forma į builderius:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Trusikz
2. Jūsų amžius?: 16 metų.
3. Papasakokite apie save: Jaunas vaikinukas, kuriam gyvenimas visas dar prieš akis, ieškantis įdomių veiklų, tai serveryje yra išbandyta tiek CM, tiek sargybą, ir sieks toliau savo tikslo, ir bandys įgivendinti daugiau svajonių.
4. Kodėl norite tapti builderių dalimi?: Nes statau gan solidžiai, ir norėčiau užimti aukštas pareigas serveryje.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume nedaug, bet jeigu patekčiau, tai kitam monitoriuje būtu atidarytas forumas, o per kitą žaidžiamas minecraftas, tarp minecraft'o praleidžių kiek tik galiu sau leisti, tai būną nuo 2 iki 10 valandų.

6. Kas tavo manymų nedera builderiams?: Statyti lytinius organus, trollinti žaidėjus, apstatant ir panašiai.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Na manau yra visi verti bandyti, kiekvienas turi skirtingą talentą, tai tiesiog noriu save matyti statyme ir viskas.

8. Jūsų kontaktai (Discord): DWE3K#0557

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Statant objektus, pasiūlant įdomiasnias veiklas, ar jų prizus.

10. Statinių pavyzdžiai: Imgur: The magic of the Internet - Daug pavyzdžių neturiu, bet turbūt tiek užteks.

  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į builderius:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: SimasLTU.
2. Jūsų amžius?: 11.
3. Papasakokite apie save: Esu Simas, man 11 metų, mėgstu sportuoti, maudytis, žaisti McPrison'e, tikrai neblogai statau, turiu katę, lankau muay-thai ir sporto klubą į kurį retai vaikštau, dar dažnai išeinu su draugais į lauką, mėgstu pašaudyti su oriniu ginklu.
4. Kodėl norite tapti builderių dalimi?: Nes norėčiau tikrai išbandyti ir reikia išbandyti stipresnių pareigų, negu sargyba ar pokalbių moderatoriai.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime, kadangi vasara tai reikia ir pakvėpuoti grynu oru, tai aktyvumas šiek tiek mažesnis, bet vistiek tikrai geras, o forumas tai būna visą dieną įjungtas.

6. Kas tavo manymų nedera builderiams?: Gadinti serverį, nes tikrai matosi, kad labai daug pastangų įdėta tokį gerą serverį pastatyti, tada tikrai nedera nepagarbus bendravimas su žaidėjais ir šiaip serverio taisyklių pažeidinėjimas ir t.t.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes tikrai moku neblogai statyti, esu gana draugiškas, stengiuosi nesivelti į pykčius, kartais nepavyksta, bet stengiuosi, stengiuosi nekreipti dėmesio į tokius, kurie labai mėgsta sudaryti konfliktą, ar šiaip pradėti pažeidinėti projekto taisykles.

8. Jūsų kontaktai (Discord): InsaneSimas#3168

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Tikrai atrasčiau vietų ant kurių galėsiu daugiau dizaino pridėti, padidinčiau aktyvumą labai stipriai, kiekvieną dieną apskraidyčiau kalėjimą apžiūrėti ar nėra statymo klaidų, jeigu yra aišku sutvarkyčiau be problemų, bei tikrai mandagiai bendrausiu su žaidėjais, ypač stengsiuosi kuo geriau, greičiau, mandagiau padėti, kai žaidėjas prašo pagalbos, arba praneša kokią statymo klaidą. (pvz. Kokią skylę kurios tikrai neturėtų būti.) O jeigu nebūčiau įsitikinęs ar ten statymo klaida, tiesiog praneščiau vyresniai administracijai ir paklausčiau ar ten reikia tvarkyti ar ne.

10. Statinių pavyzdžiai: https://imgur.com/DBdCmDt https://imgur.com/a/fpxzmMW

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Labai tikimės, kad kandidatai galėsit visus statinius parodyti gyvai per ekrano vaizdą ar net patį world save:)

  • Patinka! 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

nketos forma į builderius:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Maximapilna
2. Jūsų amžius?: 16
3. Papasakokite apie save: esu Rokas man 16 metu megstu žaisti kieme krepšini ir visokius žaidimus esu draugiškas ir galintis padėti žmogus
4. Kodėl norite tapti builderių dalimi?: Nes norėčiau parodyti savo statynius.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: forume kad ir visa diena bet žaidime neilgai valandą dvi.

6. Kas tavo manymų nedera builderiams?: žeminti serveri statyti " Vyru lytinius organus" įžeidinėti ir t.t. bei nepažeidinėti taisykliu

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes tikrai moku neblogai statyti, esu draugiškas megstu statyti bei žaisti visokius minecraft žaidimus kuriuose reikia greit statyt kaip ' speed builders" arba build batlle.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Maximapilna#2839

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:Galėčiau statyti spawnus gerinti serverio nuotaika, ir šeip rasčiau eksprontu kaip galiu padėti.
10. Statinių pavyzdžiai: aš čia statau kaip ir spaewna crative serveryje aišku nesenei pradėjau bet nieko tokio: https://maximapilna.imgur.com/all/?third_party=1

Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į builderius:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Mindexas
2. Jūsų amžius?: 17
3. Papasakokite apie save: Mano vardas Mindaugas. Man yra 17 metų. Laisvalaikiu mėgstu programuoti, žaisti PC žaidimus. Domiuosi F1, PC technologijom. Mėgstu padėti kitiems, spręsti problemas ir atsakyti į žaidėjams kilusius klausimus. Gebu išlikti ramus įvairiose situacijose. Nebijau prašyti pagalbos. Taippat moku dirbti komandiškai. Esu aktyvus, stengiuosi nepalikti darbo be rimtos priežasties. Esu ryžtingas.
4. Kodėl norite tapti builderių dalimi?: Pastebėjau, jog yra laisva vieta, be to, kalėjimui būtų pats metas įnešti kažko naujo kalbant apie jo aplinką. Noriu tobulinti šio projekto žemėlapį, brandinti esamus pamatus, tuo pačiu pats įgydamas svarbios patirties. 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forumą būnu dažnai atsidaręs backgrounde tikrindamas ar nėra naujo turinio grubiai kas 1h. Žaidime praleidžiu įvairiai, nuo 4h iki 10h (kartais daugiau, kartais mažiau (priklauso ar tai savaitgalis, ar šventinė diena ir pnš.))

6. Kas tavo manymų nedera builderiams?: Builderiai privalo, kaip ir visi, laikytis bendrų taisyklių. Jie taippat negali griefinti, išnaudoti savo pozicijos norint įgyti naudos ir atlikti kitų veiksmų, kurie būtų nesąžiningi taisyklių ir/ar kitų žaidėjų atžvilgiu. 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Turiu patirties, esu susipažinęs su vidine McPrison sistema, kaip turi veikti šis kalėjimas. Nebijau prašyti pagalbos, gebu dirbti komandiškai, klausyti ir išgirsti nuomones, pasiūlymus ir kitus komentarus apie save, savo darbą ir/ar kt.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Mindexas#0001

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Pasiūlyčiau savo idėjas serverio tobulinimui, kad jis klestėtų.

10. Statinių pavyzdžiai: Mano statiniai šiai atrankai - 2 C bloko centro variacijos https://www.youtube.com/watch?v=f1WXlW8OQJg

  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 3
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...