Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Message added by NutLit,

Administracija išrinko: Stelina ir ICream. Susisiekiam dc. NutLit#6666

Atranka į prižiūrėtojus

Recommended Posts

1.    Jūsų slapyvardis žaidime?:MMMMM
2. Jūsų amžius?: 20
3. Papasakokite apie save: Nu ką esu Laurynas iš Kauno šuo metu žinomas dar kaip tepalinis. Esu gan draugiškas žmogus kartais užpisantis. Esu dirbantis žmogus. Pomėgiai Kašis, žvejyba, pabuvimas lauke ar su draugę vakarais prie filmo. Turiu augintiniu Katę vardu pelenė ir šunį Reksą.

Didžiausia problema rašyt anketas nes iš šitos pusės minusiukas yra.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:Kadangi esu buvęs administracijoj čia, tai dar karteli nebūtu blogai pabuvot 
5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Šitu metu nebunu bet kaip žinot gavęs pareigas forume bučiau kada reik kažką atsakyti pažiurėti skundus. Serverija pabučiau nuo 4-8valandu bet galimai ir daugiau
6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Būt korumpuotu, isidirbinėt (dėl šito pasistenksiu), ižeidinėti kitus asmenius, 
7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Kadangi esu buvęs tai būtu lengviau nes apsiprast nereiktu mokyti  irgi žinoma kad nebuvau prastas nes esu gan įgudes 
8. Jūsų kontaktai (Discord):MMMMM#2860

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Tikrai nemeluosiu kad inešiu daug kokiu įdėju, bet stengsimes kažką naujo pasiulyt ko žmonėms truktu ir aišku kuo mažiau palikti sukčiu kurie naudoja palengvinančias programasPadėčiau kaip senais laikais atsakynėdamas i ticketus

Redagavo - MMMMM
  • Labai patinka! 5
  • Liūdna 1
  • Patinka! 1
  • Nepatinka 2
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Maximapilna

2. Jūsų amžius?: 16

3. Papasakokite apie save: Esu Rokas, gyvenu Kaune, man 16 metų. Mėgstu žaisti krepšinį, futbolą. DIirbu kavinės padavėju.

4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Nes man payinka šitas serveris, nors nevisos akimirkos buvo džiugios šiame serveryje tačiau dauguma iš jų yra geros. Todėl noriu prisidėti prie serverio gerinimo.

 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume, galiu prabūti kiek norit, o žaidime, maždaug 2 arba 3 valandas. Galiu būti online ir per pilies grobimus šeštadienio vakarais.

 

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Korupcija, ižeidinėti kitus, negerbti kitų, visi šiame serveryje lygūs.

 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nu šitu klaysimu nieko negaliu pasakyti, nes reikalavimuose parašyta ,, Nepriekaištinga reputacija" kurios aš neturiu, tačiau pastaruoju metu manau esu geras:) . O šeip manau, kad aš esų tinkamas pareigoms, moku spresti problemas, išlikti šalto proto.

 

8. Jūsų kontaktai (Discord): Maximapilna#2839

 

9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Na, gaudyčiau ,,Čyterius" juos bausčiau, duočiau idėjų serveriui, ir jas taikyčiau geriems darbams. Padėčiau žaisėjams serveryje, forume, discorde.

P.s. būnant administracijoje galit susilaukt nemalonių žinučių iš užblokuotų žaidėjų, tad pagalvokit, ar norit to

  • Labai patinka! 1
  • Nepatinka 4
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1.Jūsų slapyvardis žaidime?: arunearune
2. Jūsų amžius?:12
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: nes norėčiau pagerinti projektą

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: apie 1-2h
3. Papasakokite apie save: esu Arūnė mėgstu žiūrėti serialus, ir būti lauke

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: keiktis, būti nedraugiškiems

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: nes labai norėčiau tapti administracijos dalimi, padėčiau serveriui

8. Jūsų kontaktai (Discord): Arūnė?#5956

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: praneščiau apie bugus, cheaterius

  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?:Mister_Republic
2. Jūsų amžius?:12
3. Papasakokite apie save:Esu linksmas. patinka bendrauti su kitais zmonemis 
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:noriu prisideti prie administratoriu komandos padeti su serveriu, ziureti ar nera jokiu bugu ar glitchu kokiu

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:kartais foruma pasiziuriu kas gero tai kokias kelias min bet gal ir pasikelsiu laika forume o zaidime kokias 2.5val

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:buti nedraugiskiems abusinti admin komandas izeidineti kitus

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:cia Jusu pasirinkimas bet prideciau daugiau laiko sitam serveriui

8. Jūsų kontaktai (Discord):Mister_Republic#9958

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:ieskociau kokiu bugu ir juos reportinciau kad butu servas saziningas ir nieks nesiskustu

  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

prieš 4 valandas (-ų), NutLit sakė:

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?:Cmd
2. Jūsų amžius?:17
3. Papasakokite apie save:Sveiki, mano vardas Paulius man yra 17 metų, laisvalaikiu sportuoju, užsiėmu lengvąją atletika bei gatvės gimnastika. Esu draugiškas bei pasiruošęs visad padėti kuom tik galiu.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:Administracijos dalimi noriu tapti, nes visad svajojau būti daugiau nei paprastu žaidėju ir turėti pareigas.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:Forume kaip bebūtų gaila laiko daug nepraleidžiu ateinu tik pasiskaityti naujienų, tačiau gavus pareigas ir esant būtinybei forume galėčiau laiko praleisti ir daug daugiau. O žaidime darbo dienomis nuo 2 iki 4 valandų, savaitgaliais nuo 4 iki 9valandų.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:Administracijai nedera aukštinti savęs prieš kitus, nesilaikyti bendrų serverio taisyklių, užgaulioti kitus negražiais žodžiais ar kaip kitaip, nedera naudoti žaidimą palengvinančių programų, bei būti korumpuotam.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?:Mane turėtumėte pasirinkti, nes esu atsakingas, pastabus, mėgstu padėti kitiems, bei atsiradus reikalui galiu būt labai griežtas.

8. Jūsų kontaktai (Discord):Cmd#0197

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:Prie serverio gerinimo prisidėčiau tuom, kad stengčiausi sumedžioti kiekvieną žaidėją nesilaikantį bendrų serverio taisyklių ir naudojantį programas palengvinančias žaidimą, bei padėčiau visiems kuom tik galėčiau.

Ačiū kas skaitėt<3

  • Labai patinka! 3
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Anketos forma į administraciją:
1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Alfreso.
2. Jūsų amžius?: 18.
3. Papasakokite apie save: Esu vardu Nedas, kaip ir minėjau praeitame klausime, man 18 metų. Šiais mokslo metais pradėjau eiti į 12 klasę, esu abiturientas. Minecraft pradėjau žaisti dar nuo 1.5.2. versijos, na o tikslaus prisijungimo į mcprison serverį laiko pasakyti negaliu, kadangi žaidžiu jame senai, tik su ilgomis pertraukomis. Esu paslaugus, kruopštus ir atsakingas, visada į savo darbą ir pareigas žiūriu rimtai bei stengiuosi kuo geriau jas atlikti. Moku priimti kritiką, jos nebijau, kadangi kartais ji yra reikalinga, gal net ir būtina. Greitai įsisavinu informaciją, gebu dirbti komandoje.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Tai yra mano senas tikslas, kurio sieku gan ilgą laiką. Tai nėra pirmas kartas pildant į prižiūrėtojo pareigas. Visada norėjau tapti serverio komandos dalimi ir prisidėti prie jos kaip galėdamas taip atsidėkojant už visą šito žaidimo patirtį gautą žaidžiant šiame serveryje. Jaučiu norą kaip galėdamas padėti kitiems serverio žaidėjams, taip pat prisidėti prie serverio ateities, dalintis savo mintimis ir idėjomis, kurios gal būt būtų naudingos projektui. Matau labai puikią progą išbandyti save tokiose pareigose naujo sezono pradžioje, turiu noro ir motyvacijos dirbti ir tobulėti tokiame darbe, tad būtų smagu realizuoti tą norą ir motyvaciją.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Kalbant apie forumą, šiuo momentu man, kaip paprastam žaidėjui, jis nėra labai aktualus, todėl forume laiko praleidžiu mažiau. Forume apsilankau po 1-3 kartus į dieną, pasižiūriu naujai sukurtas temas ir panašiai. Kalbant apie serverį, jame praleidžiu žymiai daugiau laiko, kadangi dirbu ir keliuosi blokus, veiklos tikrai netrūksta.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Na, visų pirma, administracijai nederėtų pažeidinėti serverio taisyklių. Administracija turi būti pavyzdys visiems serverio žaidėjams, todėl bet koks žaidimą palengvinančių programų naudojimas būnant administracijoje turėtų būti smerktinas. Administracijai taip pat nederėtų piktnaudžiauti savo privilegijomis. Esant prižiūrėtoju, neabejoju, jog yra gaunama daugiau privilegijų. Su jomis reikia elgtis atsakingai, jas naudoti tik darbo tikslais, o ne savo, asmeniniais. Administracija taip pat neturėtų būti šališka, su visais serverio žaidėjais turėtų elgtis pagarbiai nežiūrint į tai koks tas žaidėjas yra. Mano nuomone net ir tada kai žaidėjas pats nepagarbiai elgiasi, jam neturėtų būti atsukama nugara, o suteikta pagalba.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Esu ganėtinai aktyvus, todėl nemažą savo žaidimo laiko dalį galėčiau skirti serverio priežiūrai ir taip prisidėti prie švaraus žaidimo užtikrinimo. Ne kartą esu užėmęs tokias pareigas kaip chat moderatorius ar sargybinis, todėl turiu minimalios patirties būnant pareigose bei dirbant komandoje.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Nedas#1100

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Visų pirmiausia tai prisidėčiau savo užimamomis pareigomis kaip prižiūrėtojas, kiekvienas užblokuotas žaidimą palengvinančias programas naudojantis žaidėjas gerina serverį, lygiai taip pat kaip ir žaidėjui suteikta pagalba. Ateityje dalinčiausi savo idėjomis, kurios gal būt taip pat galėtų teigiamai atsiliepti serverio gerinimui.

  • Labai patinka! 3
  • Patinka! 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Vagis
2. Jūsų amžius?: 13
3. Papasakokite apie save: Mano vardas Modestas, mokausi aštuntoje klasėje bei esu iš Kauno. Laisvalaikiu mėgstu fotografuoti bei praleisti laiką su draugais. Su žmonėmis ar žaidėjais bendrauju pagarbiai bei draugiškai, esu draugiškas, rūpestingas ir sąžiningas. Bet mane dauguma serveryje žino kaip Chat moderatorių su _M0lekule_, o su Vagis tai tam kuriam nesiseka sargybiniai ir neišbūnu ilgiau nei 7 dienos.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?:
Noriu padėti žaidėjams ties serverio klausimais ar iškilusiomis problemomis.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume tai beveik visą laiką jis pajungtas ant ekrano, o žaidime tai įvairiai per dieną tai maždaug nuo 30 minučių iki kelių valandų.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Mano manymu administracijai nedera įžeidinėti žaidėjus ar kolegas, netinkamai nubausti žaidėjus, pažeidinėti pagrindinių serverio taisyklių, apgaudinėti ar naudoti palengvinančias žaidimą programas.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Neturėtumėte manęs būtent pasirinkti visi esam skirtingai vienodi tai manau, kad gerai atlikčiau darbą ar padėčiau kolegoms ar serverio žaidėjams ir kaip ir nežinau daugiau kodėl turėtumėte mane pasirinkti, o ne kitus.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Modestazzs#2179

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Kaip ir nežinau, bet einant laikui tikrai sumąstysiu kuom galiu prisidėti prie serverio gerinimo.

  • Labai patinka! 1
  • Nepatinka 1
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Funas
2. Jūsų amžius?: 17 metų.
3. Papasakokite apie save: Orestas, 17 metų. Tas kas neatsiliepia blogu žodžiu apie mane - tikrai atsiliepia geru, esu tikrai draugiškas, paslaugus, bei nuoširdus žmogus, serveryje žinomas kaip "Funas" jau nuo 2014-ųjų metų, esu gan aktyvus žmogus tiek realiame gyvenime, tiek žaidime, užsiimu sportu, dėl įvairių traumų ir operacijų teko palikt krepšinį ir dabar užsiimu kitomis veiklomis - programuoju, bėgioju, bei einu į sporto salę. 

4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Jau esu buvęs šiokia tokia administracijos dalimi - kur ir susigadinau savo "reputaciją" prieš administracijos narius, ypač NutLit, tačiau naujas sezonas, nauji metai ir t.t - naujas šviežias lapas, jeigu nusipelniau unban'o discord platformoje, neabejoju, jog galima ir užmegzti naujus ryšius arba juos sustiprinti su administracija iš naujo. Esu aktyvus žmogus, tad serverio prižiūrėjimas būtų viena iš mano veiklų bežaidžiant serveryje, šiuo atveju kasinėjantis.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forume praleidžiu tikriausiai daugiau laiko nei serveryje, tačiau tiek forume, tiek žaidime praleidžiu bent po 3 valandas.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Veidmainiškumas, blogas pavyzdys(keiksmažodžiai ir t.t.), abejoju ar yra 1.19 palengvinančių žaidimo programų, bet taip pat ir jų nederėtų naudot, bei žinoma netinkamai baust žaidėjų(jeigu prižiūrėtojai turi tokią galią).

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Siekiu naujo šviežaus lapo, antro šanso patikėt manimi, prižadu nenuvilt jeigu pasirinksit mane, esu lygus kaip ir visi kiti, kvepuojam vienodą orą.

8. Jūsų kontaktai (Discord): fun#4344

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Prižiūrėčiau jį nuo žaidėjų palengvinančių programas, nubausčiau reklamuotojus, palaikyčiau gerą atmosferą serveryje.

 

Sėkmės kandidatams!

-fun

  • Labai patinka! 2
  • HaHa 3
Link to comment
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Svečias
Ši tema yra užrakinta.


×
×
  • Create New...