Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

NightTime

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    79
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    11

NightTime laimėta diena: Sausio 9 2020

NightTime turėjo mėgstamiausią turinį!

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

Šis blokas buvo išjungtas ir jis nėra rodomas kitiems.

NightTime's Achievements

Deimantų rinkėjas

Deimantų rinkėjas (3/5)

151

Nario reputacija

  1. NightTime

    Tai kas naujo public'ita?

    Ooooooo, sv sv! Laukėm sugrįžtant!!! Ne tiek daug jau ir pasikeitė... Galaktikos vis dar nėra (dėja, turbūt negrįš, bet vistiek dar laukiam), žaidėjai maždaug tie patys (aišku, kai kurie mldc leavino, bet grįžo keletas seniau žaidžiusių mldc žaidėjų). Didžiausias pasikeitimas, kaip jau visi minėjo, turbūt Global Wipe’as. Ai, ir dar tik 3 sargai yra, tai joa.
  2. Sveiki, Man kartais būna sunku išsirinkti kokią privilegiją pirkti (žinau, aš keistuolis). Vip, ar SuperVip? Išvis, koks skirtumas? Na, neturėjau ką veikti, taigi sukūriau Google Sheets kuriuose surašyta ką kiekviena privilegija duoda. Su šiuo dokumentu turėtu būti labai lengva privilegijas palyginti, pamatyti skirtumus tarp jų. Tikiuosi, kad kažkam tai pravers! https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LEVNAx0d7P2zD3qOyBf7wjaCXJ3e-GZjMVKAB-F710s/edit?usp=sharing (Šis Google Sheet yra anonimiškas - dokumentą galite žiurėti neprisijungus prie savo Google paskyros, bet net jei esate prisijungęs, Jūsų vardo, pavardės, elektroninio pašto, ir kitų duomenų nerodys nei man, nei kitiems.) Prašau kritikuoti šiuos Sheet'us, parašykite visas pastebėtas klaideles (kad ir labai smulkias), misinformaciją, ką galiu pridėti arba pagerinti. Dėkui! Be to, nežinau ar įkėliau šį pranešimą į teisingą sub-forumą Edit: Reikėjo į Gidus (Kaip išsirinkti paslaugą?) Planuoju pridėti visų privilegijų /kit, ir kokie daiktai iš jų gaunami. Change log'as:
  3. O dieve djpalio kokias čia nesamones keli. Išprotėjai? Gi sveikini žaidėjus... čia nusikaltimas! Reikėjo juos iškeikti gi! Kaip tu čia... „Sveikini žaidėjus - atgal gausi gražius žodžius.” -McPrison žaidėjų filosofija On-topic: Sveikinu ir tave djpalio. Truputi pavėlavau, bet koks skirtumas. Čia bus tavo rugsėjo palinkėjimai tebunie šis menuo tau sekas irgi! (ir visi mėnesiai po šito) Ir toliau siek savo gyvenime to, ko nori. Linkiu išpildyti visus savo norus, ir atrasti save!
  4. NightTime

    realybė

    Pašalinta.
  5. NightTime

    Vėlykinis Anivios Konkursas.

    1. Jūsų vartotojo vardas žaidime : Coffee 2. Skaičius nuo 4 3. Ar užmetėte +rep? : Nea, bet tikrai būčiau uždėjęs, jeigu galėčiau. 4. Jeigu vedėte 100 frankų įrodymai, kad pervedėte : https://imgur.com/55WUcJl
×
×
  • Create New...