Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

HoPPy

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    414
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    29

HoPPy laimėta diena: Lapkričio 4 2023

HoPPy turėjo mėgstamiausią turinį!

1 Follower

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

3.750 profilio peržiūros

HoPPy's Achievements

Nederito radėjas

Nederito radėjas (5/5)

218

Nario reputacija

  1. Šioje temoje bus paaiškinta viskas ką reikia žinoti apie serverio narkotikus. Narkotikai Narkotikų informacija: Narkotikus įsigyti galite panaudojus komandą „/dr buy" arba nusipirkti iš serverio žaidėjų. Narkotikai yra griežtai draudžiami kalėjime. A. Kalėjimo sargybinis privalo konfiskuoti Jūsų visus turimus narkotikus, jei pamatys, kad turite. Žolės auginimas galimas tik „Nusikaltęs"/„Laisvės" pasauliuose. A. Pažeidus šią taisyklę būsite baudžiamas 21d užblokavimu nuo serverio + ferma bus sunaikinama. Narkotikų tipai: Alus: Alaus poveikis Jums veiks 20 sekundžių. Galėsite padaryti 20% daugiau žalos nei įprastai. Jums bus sulietas vaizdas. Žolė: Norint surūkyti žolės Jums reikės žibtuvelio ir 1 vnt. popieriaus. Žolės poveikis Jums veiks 30 sekundžių. Suteikią gyvybių regeneraciją. Padidiną alkį (5 sekundėm), pasibaigus žolės poveikiui. Žolės tipai: „Prastos kokybės žolė" : Šios žolės tipas išgaunamas nuskynus užaugusį žolės medelį. Pavertus šios žolės tipą į seklas, gausite 1 sėklą. Rekomenduojama šios tipo žole iškepti. . „Vidutinės kokybės žolė" : Šios žolės tipas išgaunamas nuskynus užaugusį žolės medelį. Pavertus šios žolės tipą į seklas, gausite 2 sėklas. Rekomenduojama šios tipo žole naudoti kaip sėklas. „Aukštos kokybės žolė" : Šios žolės tipas išgaunamas nuskynus užaugusį žolės medelį. Pavertus šios žolės tipą į seklas, gausite 2 sėklas. Rekomenduojama šios tipo žole naudoti kaip sėklas. „Žolė": Šios žolės tipas išgaunamas tik tada kaip žolė yra iškepiama. Pavertus šios žolės tipą į seklas, gausite 2 sėklas. Rekomenduojama šios tipo žole naudoti kaip sėklas/parduoti pas „Čigoną". Žolės auginimas: Privalote turėti bent 1 žolės sėkla. Pasodinti galite tik dirvožemyje. Dirvožemis turi būti drėgnas. Norint, kad žolė augtų, "Chunk'as" privalo būti užkrautas. Žolės augimas apytiksliai vyksta 5 valandas A. 1 proc. auga - 3 min. (100 proc. kol pilnai užauga) Norint patikrinti žolės augimo statusą privalote paspausti „Shift + dešnyjį pelės mygtuką" ant žolės medelio. Taboras Taboro informacia: Taboras randasi kanalizacijoje po kalėjimu. Taboras veikia nuo „10:00" iki „22:00" lietuvos laiku. Tabore yra NPC vardu „Čigonas" kuris supirks Jūsų žole. Alus nėra superkamas. Tabore yra superkama žolė aukščiausiomis kainomis. Žolės pardavimo kainos: „Prastos kokybės žolė" - $10 frankų/vnt. „Vidutinės kokybės žolė" - $20 frankų/vnt. „Aukštos kokybės žolė" - $30 frankų/vnt. „Žolė"- $40 frankų/vnt. Šiam kartui tiek, ačiū, kad skaitėte, manau Jums pagelbėjau kiek nors. Jei patiko, nepamiršk paspausti Radus klaidą, ar turint įdėjų ką dar galima būtų pridėti spausti čia
  2. Koks Jūsų vardas žaidime?: HoPPy Ką norite nusipirkti?: BM kamera. Kokia jūsų siūloma kaina?: Su pardavėju bus nutarta. Papildoma informacija:
  3. Na, o ne būtų papraščiau tiesiog frakcijom susitarti kovojimo vieta ir pralaimėjusi komandai tiesiog paduotų ta sumą iš kurios ėjo?
  4. @El_Frodo@parazitas Manau suprantate, kad čia yra dvi skirtingos XP fermos tik identiški dizainai? 1) XP ferma 2) XP ferma
  5. Koks Jūsų vardas žaidime?: HoPPy Ką norite parduoti?: 5 Spawnerių skeletonų XP ferma. Kokia jūsų siūloma kaina?: $500,000 Papildoma informacija:
  6. 1.Jūsų nick žaidime: HoPPy 2.Ką norite parduoti ar pasiūlyti žaidėjams: Dvi skeletonų xp fermas po 5 spawnerius. 3.Kainoraštis: 400k-450k per ferma. 4.Jūsų papildoma informacija (patikslinti prekės savybes):
  7. HoPPy

    Muzika.

    Nežinau, man asmeniškai viskas SUPER ir išties šauniai suderinta. Tačiau, kad ir kaip viskas būtų gerai, yra viena maža klaidėlę, tai - nutilus muzikai "2:19", kažkokia atkarpa iš muzikos ant - "2:22" vėl pradeda groti:
  8. HoPPy

    realybė

    Ucch, 1 - black list'as prieš metus viršaus laiko buvau įtrauktas į juodąjį sąraša už "Čytinimą" nors tai ne buvo čytinimas, ar kažkas tokio ir buvo specealiai padaryta, kad mane nusodintų nes tuo momentu buvo parašyti papeikimai KINGO draugeliam - (skailanas, styvas789). 2 - black list'as prieš puse metų, buvau įtrauktas į juodąjį sąraša už - "Čytinimą per kita paskyra", nors tada somehow buvo sutape IP adressai ir dėl to buvau įtrauktas. Prieikim prie - "Čytindavo bei scamindavo" Aš kaip ir minėjau buvau nusodintas ir buvau užblokuotas prieš metus ir net to posto dabar nėra nes galimai rizikavo, kad būtų pats nubaustas už tai, bet anyway. O, nemanai, kad jeigu būčiau scameris, ar čyteris aš būčiau forume ? https://mcprison.lt/forumas/search/?&q=HoPPy&type=forums_topic&nodes=70,33,55
  9. erdvikamera Talpa: 30-40 double chest Kameros būvimo vieta: C blokas Kaina: $2,000,000, galima derėtis superkamera Talpa: 30-40 double chest Kameros būvimo vieta: C blokas Kaina: $2,000,000, galima derėtis akamera8 - PARDUOTA Talpa: 50-60 double chest Kameros būvimo vieta: A blokas Kaina: $3,000,000, galima derėtis bm11 - PARDUOTA Talpa: 50-60 double chest Kameros būvimo vieta: Juodoji rinka Kaina: $200,000, galima derėtis 9 claim frakcija - PARDUOTA https://imgur.com/a/JhlofVI Frakcija yra 100% saugi, nuo bugerių bei apsoliučiai niekas neturi /sethome. Už frakciją norėtume gauti mažiausiai - $400,000 Susidomine, rašykit man į discord'ą - HoPPy#0255
  10. HoPPy

    Konkursas "Padėk Naujokui"

    *Laimėtojai* Laba, išties gaila, kad tik tiek žmonių dalyvavo konkurse bet anyway, dėkoju visiem dalyviam kurie prisidėjo prie serverio gerovės ir nepagailėjo savo laiko ir padėjo naujokam (kaliniam) kuriem tos pagalbos išties reikia. I. vieta: Juodosios rinkos kamera, laimi - DeadNuzz (13 padėjimų) (Dėl prizo susisiekite su manimi) II. vieta: 60,000 frankų, laimi - XMafijozasX (12 padėjimų) (Dėl prizo susisiekite su manimi) @DeadNuzz tema galite užrakinti.
  11. *Laimėtojai* WOW ! Nesitikėjau, kad taip greitai tiek asmenų susirinks bet smagu paskelbti nugalėtojus ir laukite ateityje daugiau tokių konkursų, nes jų tikrai bus ! I. vieta: Juodosios rinkos kamera, laimi - atari00 (prizas įteiktas) II. vieta: 50,000 frankų, laimi - NuriaOsita (prizas įteiktas) @DeadNuzz tema galite užrakinti.
  12. Konkursas "Pasirink skaičių ir laimėk" Informacija Norint dalyvauti šiame konkurse privalote pasirinkit skaičių(1-20) ir užpildyti anketos šabloną kurį rasite paėjus biškį žemiau. Draudžiama konkurse dalyvauti per skirtingas paskyras(altus) Negalite pasirinkti tokio pačio skaičio, kokį jau buvo pasirinkęs kitas asmuo. Forumo reputacijos davimas nebūtinas, tai jūsų pasirinkimas. Konkurso pabaiga numatoma- 2019-05-06 20:00 Konkursas "Pasirink skaičių ir laimėk" prizų fondas I. vieta: Juodosios rinkos kamera II. vieta: 50,000 frankų Dalyvių sąrašas Vartotojo Vardas SaulesDievas Zefyras atari00 LaurisLTU Ponas_Bynas iPinkPanda jonhavar Blagadariu mzila Rokelis Meskis NuriaOsita Deadnuzz Rum juju_forss Wolf_Boy XMafijozasX Galaxy NutellaTimon TikrasKepejas Skaičius 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Anketos šablonas Jūsų vartotojo Vardas: Kokį skaičių renkatės:
  13. Konkursas "Padėk Naujokui" Sveiki ! Pastaruoju metu pamatęs, kad laisvėja esantys žaidėjai nepadeda naujokam tad sumaščiau, kad reikia pradėti aktyvinti šia sritį ir ta proga atiduoti neblogų prizų. Apačioje rasite visą informaciją, kuria turėsite žinoti prieš dalyvaujant konkurse. Tad norėčiau palinkėti visiem didžiausios sėkmės. Informacija Galite padėti žaidėjam tik tiem kurie yra C, B, A, ELITAS grupėse. Anketa bus užskaitoma tik tokiu atveju jei anketa atitiks visus iškeltus reikalavimus. Naujokui galite padėti: (Davus įrankį, sutvarkius įrankį) Žaidėjui padėjus (sutvarkius įrankį, davus įrankį) privalote pasidaryti įrodymus, kad tikrai padėjote. Forumo reputacijos davimas nebūtinas, tai jūsų pasirinkimas. Konkurso pabaiga numatoma- 2019-05-10 20:00 Konkursas "Padėk Naujokui" prizų fondas I. vieta: Juodosios rinkos kamera II. vieta: 60,000 frankų Dalyvių sąrašas Vartotojo Vardas Sportcookie DeadNuzz XMafijozasX lasisa Kiek naujokų padėjo 4 13 12 10 Anketos šablonas Jūsų vartotojo Vardas: Kiek naujokų padėjote: Įrodymai (nuotraukos, vaizdo įrašai):
×
×
  • Create New...