Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Rokenzzo

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    708
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    8
  • Praleido laiko forume:

    5D 16h 25m 37s

Rokenzzo veikla

  1. Anketa: 1. Jūsų vardas žaidime: Rokenzo 2. Trumpas kalėdinis palinkėjimas serverio žaidėjams ir administracijai: jaukių švenčių draugai!
  2. Taip, visos turėtos paslaugos prieš gwipe bus pratęstos.
  3. Anketos forma: 1.Jūsų nick žaidime : Rokenzo 2. Ar esate bent jau Elito ranko?: Bazaras 3. Ar uždėjote +rep mygtuką [BŪTINA]? : Aha 4.Jūsų skaičius (1-10) : 7
  4. Manau geriausias ir optimaliausias sprendimas būtų padaryti iki 00:00 valandos, nes tos 2 valandos labai greit prabėgs ir net nebus įdomumo pasikapot.
  5. Džiugu stebėti kaip serveris yra tobulinamas, prie jo dirbama ir stengiamasi padaryti kuo įdomesnis. Didžiausios sėkmės bei kantrybės dirbant prie serverio.
  6. Džiugu, kad prie projekto yra intensyviai ir kruopščiai dirbama.
  7. Ačiū už praleistą laiką dirbant prie serverio, jo gerinimo, bet visi sutiks, kad pardavimas buvo geriausia išeitis. Sėkmės gyvenime.
  8. Sveikas, šaunu, jog prie serverio bus pradedama dirbti, jį tobulinti ir kelti į top'us. GL
  9. gerai tu naras nebenardyk i sikna tam icreamui
  10. Jūsų nick žaidime: Rokenzo Jūsų užsakymas: 35 setai
  11. 1.Jūsų nick žaidime: Rokenzo 2.Ką norite nusipirkti ar kokios paslaugos jums reikia: Max setai, kardai, lankai. 3.Kiek ruošetės sumokėti už prekę ar paslaugą: Jūsų prekė - jūsų kaina. 3.Jūsų papildoma informacija (patikslinti prekės savybes): -
  12. Rokenzzo

    Superku

    1.Jūsų nick žaidime: Rokenzo 2.Ką norite nusipirkti ar kokios paslaugos jums reikia: Superku unb3 bei prot4 knygas 3.Kiek ruošetės sumokėti už prekę ar paslaugą: Jūsų prekės - jūsų kainos. 3.Jūsų papildoma informacija (patikslinti prekės savybes): -
  13. Rokenzzo

    Parduota

    Parduota Užrakinkit temą
  14. Anketa: Jūsų nick žaidime: Rokelis Kiek Jums metų (nemeluokite)?: 16 Trumpai papasakokite apie save: Esu Rokas. Man yra 16-liką metų. Gimiau ir gyvenu Kaune. Einu į 10-tą klasę. Esu draugiškas, linksmas, padedantis. Dažniausiai savo laisvalaikį praleidžiu lauke su draugais arba žaidžiant kompiuterinius žaidimus. Neskant šių dalyku aš irgi sportuoju, einu į sporto klubą. Sportu užsiemu jau daugiau nei 3 metai. Prieinant prie mano charakterio savybių tai esu draugiškas, linksmas. Dažnai mėgstu pabendrauti su žmonėm bei pasijuokti. Ar turite patirties Chat Moderatoriaus pareigose?: Taip. Kodėl norite tapti Chat Moderatorių Direktoriumi?: Turiu daug patirties ties cm darbu ir noriu save išbandyti šiose pareigose. Kodėl turėtumėme pasirinkti būtent Jus?: Turiu daug patirties cm pareigose. Kiek laiko per dieną žaidžiate serveryje?: Nuo 1 iki 3 valandų. Kiek laiko iš viso žaidžiate šiame serveryje?: Nuo 2018 pradžios. Ar esate kažkuo nusikaltę kada nors šiame serveryje (jei taip, tai kaip)?: Ne. Ką darytumėte, jei naujokas vieną kartą parašytų kito serverio reklamą ir ją užblokuotų Anti-reklamavimo sistema (realiai žalos jokios nebūtų, tik jūs matytumėte tą žinutę)?: Perspėčiau, jog reklamuoti yra draudžiama. Jeigu po įspėjimo situacija pasikartoja žaidėją užtildau 60-čiai minučių už "reklama" ir įkeliu į forumą. Ką darysite, jei sužinosite kad Chat Moderatorius perka paslaugas už serverio daiktus/pinigus?: Žaidėjas būtu pašalintas iš chat moderatoriaus pareigų, įtrauktas į juodajį sąrašą bei užblokuotas. Ką darysite, jeigu pamatėte žaidėją, kuris įžeidinėja serverio administraciją, ją niekina? Pasidaryčiau įrodymus ir užtildyčiau 60-čiai minučių už "Administracijos negerbimas".
  15. Jūsų vartotojo Vardas: Rokelis Kokį skaičių renkatės: 10
  16. Anketa: Jūsų tikrasis vardas: Rokas Jūsų slapyvardis žaidime: Rokelis Jūsų gimtadienio data: Liepos 7
  17. Gražiai čia hebra daužot. Taip ir toliau šhaiką.
  18. Pilnai pritariu, nes tikrai reikia geresnių prizų.
×
×
  • Create New...