Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

PotatoKing

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    136
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    11
  • Praleido laiko forume:

    7h 47m 41s

PotatoKing laimėta diena: Vasario 7 2021

PotatoKing turėjo mėgstamiausią turinį!

Informacija

  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    SuperVIP
  • Papildomas darbas
    Nėra
  • IGN
    OogaBogga

Kontaktai

  • Discord
    oogabogga #1878

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

Šis blokas buvo išjungtas ir jis nėra rodomas kitiems.

PotatoKing's Achievements

Deimantų rinkėjas

Deimantų rinkėjas (3/5)

70

Nario reputacija

  1. Nelogiška, nes: 1. Kai kurie žaidėjai tikrai piktnaudžiaus ir kursis altus bei prisidės į fc neaktyvių žaidėjų. 2. Išnyks privačios kelių asmenų frakcijos. Tai blogai ar gerai — Jums spręsti. 3. Į laisvę išėję nauji žaidėjai nebekurs naujų fc, liks tik keli dideli fc, mažės įdomumas. 4. Žaidėjai išėję į laisvę nemanau, kad norės užsiimti kasdienine raktų paieška kalėjime. Manau galima paįdominti frakcijų ir laisvės gyvenimą kažkaip kitaip (: arba bent jau įdėti kažkokius saugiklius. Manau, pradžiai ir pilies pakaktų.
  2. Tavo nick: Oogabogga Kas tau labiausiai patinka per kalėdas: ėst. Koks tavo blokas prisone: (nebūtina, bet man bus lengviau sužiūrėti :)) B Kiek 2+2: 4
  3. Su Šventėm kaliniai! Gerų Kalėdų ir Naujųjų Jums linki švelniai, Oogabogga ištikrųjų :) Serveryje žaidžiu jau 4 metus.
  4. Tikiuosi, jog ir anti-cheat gal pagaliau bus normalus įdiegtas. Manau senas žemėlapio išplanavimas buvo puikus, o dabar bus galima atnaujinti blokus ir t.t. Dar senas shop'as patiko labiau, tačiau ir dėl NPC nesiskundžiu, vis kažkas nauja
  5. Yra pilna idėjų discord'e kodėl kelių neįgyvendinus? Beje, /res pluginų daryti neverta, nes pats serveris dabar jau turi užtektinai bug'ų. ---- Jei nori, kad projektas gyvuotų reikia atsižvelgti į žaidėjų pageidavimus ir pasiūlymus, taip pat klausyti ką sako administracija, nes jie yra grandis tarp savininko ir paprasto žaidėjo.
  6. Taigi Liliukas gavo ban'ą už mobaura, matai, Frontline fc tai žinai, dabar per savo antrą acc HyeyDad ar kaip ten siautėja Tipinis rage. Nieko naujo.
  7. Patekti įmanoma, tačiau iškast - ne. Nuo C centro išeini į laisvę pro duris ir pasuki į dešinę pusę, paskui ten pats susirasi, jei norėsi.
  8. Hi, o tai kur įrodymai ? Nežinau, kodėl reikia svaidytis kaltinimais neturint jokių įrodymų ar pagrindimų. Sutinku tik su viena, jog Feniksas nedaro jokių update.
  9. 1. Jūsų nickas žaidime?: PotatoKing 2. Kiek jums metų?: 19 3. Papasakokite apie save (6 sakiniai): Esu Andrius — paprastas, draugiškas ir ramus žmogus. Mėgstu laisvalaikiu skaityti man įdomias knygas ir pats kai ką parašinėju, labai domiuosi menu, architektūra ir, aišku, kompiuteriniais žaidimais. Labiausiai patinka žaisti Minecraft ne dėl to, kad jis buvo mano vaikystės žaidimas, tačiau dėl to, kad jame galiu išlaisvinti savo kūrybiškumą, testuoti savo idėjas. Tačiau turiu ir savo kitą pusę — labiau aktyvesnę, nes mėgstu važinėti dviračiu, tyrinėti gamtą su draugais ar vienas, ypač vasarą. Be to, galiu pasigirti, kad puikiai moku piešti peizažus, architektūrą. 4. Kuriame bloke dabar esate?: Laisvė. 5. Kodėl norite tapti forumo moderatoriumi?: Norėčiau prisidėti prie projekto ir jį pagyvinti, nes šis serveris iš naujo man "atgyvino" Minecraft, kuris buvo pabodęs. Taip pat norėčiau, jog tiek forume, tiek serveryje būtų malonu lankytis bei bendrauti su kitais žaidėjais. Manau, aš esu tinkamas šiam darbui, nes esu nešališkas ir galiu susitarti su visais bei palaikyti tvarką forume, užtikrinti sklandų forumo veikimą. 6. Ar žaidžiate serveryje?: Taip. 7. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Serveryje praleidžiu apie 4-5 val. per dieną. O Forume tiesiog patikrinu naujus pranešimus ir atnaujinimus jei jų būna per tą laiką, kol žaidžiu serveryje. 8. Išvardinkit 5 dalykus ko negalima daryti serveryje bei forume: Serveryje: 1. Sukčiauti, naudojant tam skirtas programas ar mod'us. 2. Reklamuoti kitus serverius. 3. Įžeidinėti serverio administraciją, jai grasinti. 4. Pardavinėti/pirkti privilegijas už frankus ar kitokias serverio gėrybes. 5. Piknaudžiauti frakcijos įskiepiu. Forume: 1. Įžeidinėti serverio administraciją, jai grasinti. 2. Rašyti dvigubus ar trigubus pranešimus. 3. Kelti pornografinio ar kitokio nepriimtino turinio į forumą. 4. Reklamuoti kitus serverius. 5. Rašyti pranešimus ne į tam skirtą temą. 9. Jūsų kontaktai (Discord): PotatoKing#1878
  10. Idėja: vykstant /f home grobimui, priešiškos komandos žaidėjas galėtų iškviesti grobiamos komandos žaidėją (jam sutikus) į dvikovą dėl /f home, galbūt taip būtų įdomesni fc karai, negu tiesiog stovėti vienoje vietoje ir grobti. Ir kaip rezultatas pralaimėjęs žaidėjas negalėtų grobti/atgrobti fc x valandų, o laimėjęs gautų pinigų ir užgrobtų fc. Galbūt laimėjęs žaidėjęs galėtų gauti kažkokių taškų, reputacijos už kuriuos galėtų pirkti setus ir t.t Aišku su tokia idėja, reiktų pagalvoti kaip apsaugoti žaidėjus nuo potencialių sukčiautojų. Galbūt pastatyti atskirą mini-areną, kurioje žaidėjai galėtų stebėti dvikovą ir taip užtikrinti, kad niekas nesukčiauja.
  11. Mldc, dėkui dievui bent kažkoks progresas...
×
×
  • Create New...