Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

McPrison

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    403
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    69

McPrison laimėta diena: Gruodžio 4 2021

McPrison turėjo mėgstamiausią turinį!

Informacija

  • Lytis
    Neatskleidžiama
  • Papildomas darbas
    Nėra

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

6.653 profilio peržiūros

McPrison's Achievements

Nederito radėjas

Nederito radėjas (5/5)

614

Nario reputacija

  1. KONKURSAS PATVIRTINTAS! Konkursas tikras ir yra patvirtintas administracijos.
  2. Jūsų tikrasis vardas: Žygis Jūsų slapyvardis žaidime: elZygio Jūsų gimtadienio data: vasario 9
  3. McPrison

    neleidžia į srv prisijungt

    Jungtis su 1.16.5 bandei?
  4. Už nepagarbų bendravimą abu gaunat ban'ą forume, ateityje jeigu jau kyla klausimai, tai rašykit be keiksmažodžių ir civilizuotai.
  5. Nesityčiok, nes būsi užblokuotas, tuo labiau tai yra asmeninės žaidimo žinutės, o ne globalaus chato, elkimės draugiškai ir palaikykime tokią atmosferą.
  6. McPrison

    ULTRA UŽ 10k $ Konkursas!!!

    1. Jūsų nick žaidime: elZygio 2: Pasirinkite skaičių nuo 1 iki 100: 99 3. Ar paspaudei "Up vote"?: + 4: Ar pervedei 10k? (Įkelkite neapkarpyta ss): +
  7. McPrison

    ULTRA UŽ 10k $ Konkursas!!!

    Konkursas patvirtintas.
  8. Kadangi serveryje naudojam lietuviškas raides ir kitus specialius simbolius, todėl galbūt daugelis žaidėjų nepagalvoja, kad galėtų susitvarkyti hieroglifus esančius žaidime ir taip gauti geresnę žaidimo kokybę. Pasikeist nustatymus labai lengva, tiesiog einame į Nustatymai/"Options" -> Kalba/"Language" -> ,,Unicode'' šriftas: įjungta/"Force unicode: ON". Esant išjungtam "Unicode": Esant įjungtam "Unicode": Taip pat galima nusistatyti pagal save esantį "GVS" dydį, kurio dėka žaidimas tampa patogesnis individualiai nuo jūsų kompiuterio. Nustatymai -> Vaizdo nustatymai -> "GVS" dydis: 1-2-3-4-automatinis. Tikrai rekomenduoju susitvarkyt kiekvienam šiuos nustatymus, kadangi norime perteikti kuo geresnę kokybę žaidėjui. © 2012 - 2020 McPrison.lt Kopijuoti be atskiro leidimo griežtai draudžiama.
  9. McPrison

    Nemokamas VIP

    28☢️
  10. McPrison

    Laisvės spawnas

    Idėja turi būti konkreti, tavo mintis visiškai nieko neduodanti ir tai net neskaitoma idėja, nes nėra jokio konkretumo, čia tas pats, kas pasakyt, jog "perstatykit kalėjimą, nes dabar nieko gero", jei jau siūlai idėja, tai tame turi atsispindėti ir mintys, tarkim kokius objektus pakeist, kokius dalykus pastatyt, kuriuos nugriaut, kodėl taip padaryt ir panašiai, o dabar gaunasi bereikšmis pranešimas, gauni už tai įspėjimą.
  11. NUSISKUNDIMŲ ANKETOS FORMA/TAISYKLĖS Pagal šią anketos formą galite užpildyti nusiskundimą administracijos nariui, jūsų manymu, neteisingus atlikus savo pareigas ar pažeidžiant serverio taisykles. Jūsų vardas žaidime: Galimai nusižengusio administratoriaus vardas žaidime: Įtariamas nusižengimas: Įrodymai: Papildoma informacija: Nusiskundimai be įrodymų bus iškart atmesti, pateikti įrodymus privaloma. Nusiskundimas privalo būti parašytas, ne vėliau kaip 24 valandos, nuo nusižengimo; Temos pavadinime privalo būti nurodytas administracijos nario vardas; Draudžiama redaguoti vaizdo įrašus, t. y. pridėti efektų, tekstų ar bet kaip kitaip juos modifikuoti; Paskutinį kartą atnaujinta/redaguota: 2021-12-17
  12. McPrison

    Forum Premium event!

    Įteiktas prizas.
  13. McPrison

    McPrison CLOWNAS '' Premium''

    Sveikas, pažeidei mūsų serverio taisykles, 2. Įžeidinėjimas, žeminimas, pravardžiavimas, grasinimas, tyčinis nepatogios atmosferos kėlimas ir panašios veiklos yra draudžiamos. 5. Negalima dalinti kitų asmenų bet kokios privačios informacijos be jų leidimo. Turint leidimą, prieš informacijos viešinimą turite pranešti vienam iš Administracijos narių ir sulaukti sutikimo. Tokių dalykų netoleruojam, gauni 5 įspėjimo taškus, tuo labiau, jog tame atsispindi tyčiojimasis, ateityje už tokius dalykus bus blokavimas visur.
×
×
  • Create New...