Jump to content

Adolf_Hitler

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    59
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Adolf_Hitler veikla

  1. Jei neklystu End crystal gali 1 sprogimu nužudyti žmogu, jei žmogus neužsidenges savo žmogeliuko kojų, bet jei stovi už kokio bloko end crystalo damage tampa beveik 0 jei žmogus su full prot setu. + nemanau kad jie labai bus reikalingi prisone, nes neleis padėti pilyse.
  2. Tavo nick: WhatOrWhy Kas tau labiausiai patinka per kalėdas: Kalėdinė nuotaika Koks tavo blokas prisone: kolkas B Kiek 2+2: https://www.youtube.com/watch?v=BVI5s6CyoUY&ab_channel=LOGICALLYYOURS (jk 4 :D)
  3. Koks Jūsų vardas žaidime?: WhatOrWhy Koks Jūsų pasiūlymas?: Pridėti panašų dalyką kaip pilies grobimą. Į jį galmėtų eiti kiekvieną dieną, bet kokiu paros laiku ( mano manymu galbūt geriausia būtų nuo 8:00 iki 22:00, kad naktį nieks negalėtų užgrobti ir ilgai laikyti bokšto), jis veiktų taip pat kaip ir pilis, bet išlaikius jį tam tikrą laiką pvz 5h kiekvienas fc narys į savo banką gauna po 2k ar daugiau $$$. (Prizų taip pat gali būti įvairių). Fc išlaikius bokštą nuo vieno pilies grobimo iki kito, gautų koki nors boost kitam pilies grobimui. Kuo šis pasiūlymas bus naudingas?: Pagyvins serverio pvp, nereiks galbūt vakarais hostint event, o šis dalykas pakeis juos.
×
×
  • Create New...