Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Furbis

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    65
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    9
  • Praleido laiko forume:

    7h 24m 43s

Furbis veikla

  1. Jetius, jetius... čia tipo mes tokie kieti? Net ašarėlė nuriedėjo... gaila Jūsų...
  2. 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Furbis 2. Jūsų amžius?: 15 3. Papasakokite apie save: Sveiki visi, aš esu Vytautas, gyvenu Klaipėdoje, mokausi devintoje klasėje. Esu draugiškas, pakankamai užsispyręs, malonus žmogus, mėgstantis padėti kitiems. Labai mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus, žiūrėti filmus, serialus. Esu gan ramaus budo, stengiuosi su žmonėmis sutarti kuo geriau, laikausi serverio taisyklių, nepiktnaudžiauju taisyklių spragomis taip pat mėgstu bendrauti su žmonėmis, atsakinėti į jų keliamus klausimus bei pagelbėti, paaiškinti kai kažko nesupranta, ar kažkas yra neaišku. 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Jau labai ilgai apie tai svajoju ir pagaliau atsirado proga užpildyti šią anketą, norėčiau pamažinti tų mėgėjų naudoti žaidimą palengvinančias programas skaičių, pasiūlyti naujų idėjų serveriui. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime, priklauso nuo nuotaikos, ir dienos užimtumo, bet galėčiau prabūti 3-4h per dieną. Forumą atsidarau, kai tik grįštu iš mokyklos ir stebiu visas naujienas. 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Administracijai nedera pažeidinėti serverio taisykles, naudoti žaidimą palengvinančias programas, apgaudinėti žaidėjus, įžeidinėti žaidėjus, savanaudiškai naudoti komandas. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Esu aktyvus, atsakingas, malonus, padedantis kitiems bei pastabus. Tad noriu kilti aukštyn pareigomis, ir siekti aukštumų šiame serveryje. 8. Jūsų kontaktai (Discord): Furbis#8867 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Visų pirma prisidėsiu prie bendros serverio tvarkos, visada stengsiuosi padėti kiekvienam žaidėjui, gaudysiu tuos, kurie naudoja nelegalias programas ir, be abejonės, juos bausiu, ką ir turėtų daryti kiekvienas administratorius. Taipogi rengsiu šiokių tokių eventų, kad serverio žaidėjai ne nuobodžiautų.
  3. Anketos forma į administraciją: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Furbis 2. Jūsų amžius?: 15 3. Papasakokite apie save: Sveiki visi, aš esu Vytautas, gyvenu Klaipėdoje, sekančiais mokslo metais mokysiuosi devintoje klasėje. Esu draugiškas, pakankamai užsispyręs, malonus žmogus, mėgstantis padėti kitiems. Labai mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus, žiūrėti filmus, serialus. Esu gan ramaus budo, stengiuosi su žmonėmis sutarti kuo geriau, laikausi serverio taisyklių, nepiktnaudžiauju taisyklių spragomis taip pat mėgstu bendrauti su žmonėmis, atsakinėti į jų keliamus klausimus bei pagelbėti, paaiškinti kai kažko nesupranta, ar kažkas yra neaišku. 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: „Gyvenime ateina momentas, kuomet turi žengti žingsnį pirmyn, jog atrastum naujų iššūkių“ Prieš pildant šią anketą į Chat moderatorių direktoriaus pareigas serveryje – turėjau labai ilgus apmąstymus ir pasvarstymus. Norėčiau atrinkti gerą chat moderatorių komandą, pamažinti tų mėgėjų naudoti žaidimą palengvinančias programas skaičių, pasiūlyti naujų idėjų serveriui. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime praleidžiu 4-6 valandas per dieną (pastarosiomis dienom buvo sumažėjęs aktyvumas dėl kelių iškilusių problemų), forumas jau kelias dienas nuolatos yra atidarytas ir vis refreshinu ir tikrinu naujienas. 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Administracijai nedera pažeidinėti serverio taisykles, naudoti žaidimą palengvinančias programas, apgaudinėti žaidėjus, įžeidinėti žaidėjus, savanaudiškai naudoti komandas. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Jau ilgą laiką esu chat moderatorius, pakankamai gerai išmanau šį darbą, esu aktyvus, malonus, padedantis kitiems bei pastabus. Tad noriu kilti aukštyn pareigomis, ir siekti aukštumų šiame serveryje. 8. Jūsų kontaktai (Discord): Furbis#8867 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Visų pirma stengčiausi stebėti esamų chat moderatorių darbą, atrinkti tikrai gerus chat moderatorius. Antra - prisidėsiu prie bendros serverio tvarkos, visada stengsiuosi padėti kiekvienam žaidėjui, gaudysiu tuos, kurie naudoja nelegalias programas ir, be abejonės, juos bausiu, ką ir turėtų daryti kiekvienas administratorius. Taipogi rengsiu daugybe eventų, kad serverio žaidėjai ne tik minutes suktu, bet ir veiklos turėtų. Esu ateičiai sugalvojęs ir konkursėliu keletą, tapus administratoriumi juos įgyvendinčiau.
  4. 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Furbis 2. Jūsų amžius?: 15 3. Papasakokite apie save: Sveiki visi, esu moksleivis, man yra 15 metų, vardas - Vytautas. Kitais mokslo metais mokinsiuosi devintoje klasėje, esu draugiškas, pakankamai užsispyres, greitai mokausi iš klaidų, stengiuosi viską įsiminti, malonus žmogus, kol nesunervina , mėgstantis padėti kitiems. Taip pat ir pats stengiuosi išmokti naujų dalykų, įgyti patirties. 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Jau labai ilgai apie tai galvojau ir pagaliau atsirado proga ir noras užpildyti šią anketą. Taip pat ir norėčiau prisidėti prie projekto plėtimo bei užtikrinti jame tvarką. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime - priklauso nuo nuotaikos, ir dienos užimtumo, bet galėčiau prabūti apytiksliai 7-8h per dieną. Forume - mažiau, gal 2-3h per dieną 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Draudžiama pažiedinėti visas serverio taisykles, chat taisykles, trugdyti kitiems administracijos nariams, trugdyti sargybinių darbui. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes esu malonus, aktyvus, padedantis bei pastabus. Taip pat ir turiu patirties patikrų daryme dėl žaidimą palengvinančių programų. 8. Jūsų kontaktai (Discord): Furbiaks#8867 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Visų pirma stengčiausi prižiūrėti serverio žaidėjus, kad nenaudotų žaidimą palengvinančių programų, tokių kaip cheat clientai bei xray ir t.t. Taip pat siūlyčiau aukštuomenei savo idėjas, kurias galbūt ir pavyktų įgyvendinti.
  5. Tavo nick: JustVytka Kas tau labiausiai patinka per kalėdas: Būti su draugais, kartu žiūrėti filmus, linksmintis Koks tavo blokas prisone: B Kiek 2+2: 4
×
×
  • Create New...