Jump to content

Chaineris

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    780
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    3

Chaineris veikla

  1. Chaineris

    Jaile

    į kelnes pataikei mldc dbr nesimatys kaip jis prisimyžo šiaip gaila tavęs nematyti, cj jau visi drabužiai nudegė tai nuogs lakstai po kalėjimą.
  2. 4 idėja mldc (vapsie po mila duot). Šiaip kitos visai neblogos. Esu už.
  3. 1. Jūsu vardas žaidime: RainboWheep 2. Ka norite nusipirkti?: Deimantinį kirvį (eff 5 unb 3) 3. Daikto kiekis?: 1
  4. Chaineris

    PIMPAČKIUKAI 2015

    liabai patiko, peržiurėjau iki galo ir dar daug kartų žiurėjau. Tiesiog labai įdomios serijos ir kaip tik galima žiurėti nuo 12 metų. Jaunesniems žiurėti nepatariama.
  5. 1. Jūsų žaidimo nickname'as?: RainboWheep 2. Kokio darbo norite [Tipas, pvz. avataras, parašas]?: avatariuka jei galima 3. Darbo dydis [Tikslus, pikseliais, arba galite duoti kitą darbą kaip pavyzdį, kokio dydžio norite]?: avataro dydžio nu 4. Kuo atsiskaitysite [Reputacija, frankai]?: reeep 5. Darbo tekstas, sub-tekstas?: Chaineris 6. Papildoma informacija?: Nu kad toks tekstas būtu ne parašytas bet toks ant liniju, tikiuosi supratot 7. Darbuotojas, kuris norite, kad atliktų darbą [Jei tas, kuris norite kad atliktų tuo metu to padaryti negalės, atliks kiti]?: bet kas 8. Paveikslėlis ant kurio daryti [Būtina ant parašų ir panašių dalykų]?: http://s1.favim.com/orig/141208/background-bart-colors-emoji-Favim.com-2294071.jpg
  6. Chaineris

    _NITRON_ PARDUOTUVĖ!

    Gan brangu iš tikro. Sėkmės versle!
  7. Chaineris

    Foxo mini konkuras #4

    Jūsų vardas žaidime?: RainboWheep Pasirinktas skaičius?: 14 Perskaitėte VISKĄ?: Aišku kad ne. (jk) Kokia yra antra taisyklė?: NEBŪTINA UŽDĖTI +R3P. o mldc Kokia yra septinta taisyklė?: Septintos taisyklės nėra.
  8. JAU NEBERA, PARDUODU TIK DIAMOND PICKAXE.
  9. Ko čia slampinėji? Varyk iš čia!

    1. busato

      busato

      dusk as ne tavo mocia

  10. Galėtum padaryti pavyzdžiui kas pirmas parašys arba klausimanija.
  11. 1. Jūsų žaidimo nickname'as?: rectoman3305 2. Kokio darbo norite [Tipas, pvz. avataras, parašas]?: avataras 3. Darbo dydis [Tikslus, pikseliais, arba galite duoti kitą darbą kaip pavyzdį, kokio dydžio norite]?: Nu kad tiktų forumui 4. Kuo atsiskaitysite [Reputacija, frankai]?: +R3P 5. Darbo tekstas, sub-tekstas?: Chaineris (šone taip ryškiai matosi). 6. Papildoma informacija?: Nu karočia būtų tokia merga su megztiniu stovinti. Paveikslėlis nespalvotas. 7. Darbuotojas, kuris norite, kad atliktų darbą [Jei tas, kuris norite kad atliktų tuo metu to padaryti negalės, atliks kiti]?: betkas 8. Paveikslėlis ant kurio daryti [Būtina ant parašų ir panašių dalykų]?:
  12. Mhm, pasakyk savo šeimos narių vardus ir pavardukes jeigu gali ;ss
  13. Chaineris

    Event`as nutrauktas.

    1. Jūsų vardas žaidime: RainboWheep 2. Jūsų pasirinktas skaičius: 18 3. Kur panaudosite prizą: Padėsiu frakcijai ir naujokams.
  14. 1. Jūsų forumo nickname'as?: <--------- 2. Kokio darbo norite [Tipas, pvz. avataras, parašas]?: Parašas, tiksliau gifas. 3. Darbo dydis [Tikslus, pikseliais, arba galite duoti kitą darbą kaip pavyzdį, kokio dydžio norite]?: nesvarbu, kad tik būtų didesnis už avatarą. 4. Kuo atsiskaitysite [Reputacija, frankai]?: rep 5. Darbo tekstas, sub-tekstas?: Chaineris mldc 6. Papildoma informacija?: Žinai tą suprised patric gifą? https://www.google.lt/search?hl=lt&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1197&bih=714&q=surprised+patrick+gif&oq=suprised+patr&gs_l=img.1.1.0i10i19l4j0i8i10i30i19.552.6421.0.7933.19.17.2.0.0.0.240.2080.0j8j4.12.0....0...1ac.1.64.img..8.11.1663.Gr30inz2pKU#imgrc=4GF5imI388QJGM%3A Tai noriu to judančio išsižiojančio ir ir jo burnos toks tekstas "Chaineris mldc" 7. Darbuotojas, kuris norite, kad atliktų darbą [Jei tas, kuris norite kad atliktų tuo metu to padaryti negalės, atliks kiti]?: powerthee 8. Paveikslėlis ant kurio daryti [Būtina ant parašų ir panašių dalykų]?: Nu ferrari fotke rasi ir ant jos toks patrikas sėdi ir tada išsižioja
  15. Na, kaip žinote vyko eventas ir jame dalyvavo gan daug žmonių. Tačiau tik vienam iš jų nusišypsojo laimė... Tai yra TheDoviszzz! Jis gavo 20 k. Pasveikinkite!
  16. 1. Jūsų forumo nickname'as?: Chaineris 2. Kokio darbo norite [Tipas, pvz. avataras, parašas]?: Parašas 3. Darbo dydis [Tikslus, pikseliais, arba galite duoti kitą darbą kaip pavyzdį, kokio dydžio norite]?: tokį pat kaip praeitą 4. Kuo atsiskaitysite [Reputacija, frankai]?: rep 5. Darbo tekstas, sub-tekstas?: Sargybinis (tekstas), zuikių medžiotojas 6. Papildoma informacija?: Niu karočia būtų SARGYBINIS toks gan didelis ir taip šiek tiek mažesniu subtekstas. 7. Darbuotojas, kuris norite, kad atliktų darbą [Jei tas, kuris norite kad atliktų tuo metu to padaryti negalės, atliks kiti]?: powerthee 8. Paveikslėlis ant kurio daryti [Būtina ant parašų ir panašių dalykų]?: http://imgur.com/U6M7WdB
  17. Sexiova esi, 100 % Malonu susipažinti, jeigu ką gali kreiptis pagalbos į mane kada tik reikia, visada atsakysiu!
  18. 1. Jūsų forumo nickname'as?: Chaineris 2. Kokio darbo norite [Tipas, pvz. avataras, parašas]?: Avataras ir parašas. (daug moku) 3. Darbo dydis [Tikslus, pikseliais, arba galite duoti kitą darbą kaip pavyzdį, kokio dydžio norite]?: Avataras kaip turi būti forumui, o parašui panašiai kaip powerthee tas inferno. 4. Kuo atsiskaitysite [Reputacija, frankai]?: Mhm, nepagailėsiu ir rep ir pinigų. 5. Darbo tekstas, sub-tekstas?: Avataras: Chaineris (tekstas). Parašas: Chaineris (tekstas), Laisvas Paukštis (Subtekstas). 6. Papildoma informacija?: Norėčiau tokio teksto šrifto taip pat kaip powerthee paraše inferno. Ir ant avataro ir ant parašo. 7. Darbuotojas, kuris norite, kad atliktų darbą [Jei tas, kuris norite kad atliktų tuo metu to padaryti negalės, atliks kiti]?: powerthee 8. Paveikslėlis ant kurio daryti [Būtina ant parašų ir panašių dalykų]?: Nežinau nufotkink c spawną ir vsio.
  19. Chaineris

    Eventukas

    Atgaivinu temą, reikia dar tik 6 žmonių ir galėsiu išrinkti nugalėtojus!
  20. Malonu susipažinti, Lukai. Linkiu sėkmės ateityje!
  21. Chaineris

    Eventukas

    Gauni B-LIST už +r3p neuždėjimą. Turi 24h uždėti +r3p, kitaip tavo dalyvavimas bus neskaitomas.
  22. Sveiki, turbūt to nesitikėjote. Arba tikėjotės, nes buvau pranešęs kad darysiu event'ą. Žodžiu, darau šiokį tokį eventuką - su tikrai nebloga sumele. Sumelė gali būti didesnė jeigu paremsite, tada jums išskirtinai padėkosiu ir įrašysiu į remėjų list. Reikalavimai: 1. Norint dalyvauti privalote uždeti +R3P. Tie kurie neturi tokios galimybės - ne bėda! Galite susisiekti su manime žaidime ir aptarsime apie kitą dalyvavimo būdą. Galite kreiptis į rectoman3305 / RainboWheep. 2. Norint patekti į bandymą laimėti sąrašą, privalote pildyti anketą tiksliai kaip parašyta - kitaip jūsų dalyvavimas nebus užskaitytas. 3. Kai laimėjote prizą, privalote kreiptis per skype (chaineris.administracija) arba susisiekti žaidime dėl prizo atsiėmimo. Jeigu prizo savininkas su manim nesusisieks, bus renkamas naujas laimėtojas. 4. Freepostinant, neuždedant +r3p ar kažką kito padarius ne pagal reikalavimus - gresia B-LIST. 5. Jeigu jūsų numeris jau buvo išrinktas, jis bus parašytas kaip neužskaitytas. Anketa: 1. Jūsų vardas žaidime (NICK): 2. Ar uždėjote +r3p?: 3. Jūsų numeris kuriuo bandysite laimėti (nuo 1 iki 20): 4. Kur naudosite pinigus?: List: 1. frodo1005 2. skailanas 3. DeadNuzz 4. Rolex321 5. Kalibras 6. TautasJ / your_dad 7. _Nitron_ 8. 9. benius 10. TheDoviszz 11. 12. 13. Ashlucard (sumokėjo) 14. TheDuck 15. DigiDom (sumokėjo) 16. 17. TehGreatFox 18. 19. justas01 20. B LIST: Žaidėjas || Kuom nusikalto PRIZAS: 20 000 FRANKŲ Dėl parėmimo: Jeigu norite paremti eventą, būsiu ypač dėkingas ir įdėjus jus į remėjų list. Minimumas yra 1000 frankų. Vėliau gal užmesiu dar ir jums pora kapeikėlių :s Žaidėjo nick || Kiek parėmė || Pasisakymas Fondas: 20 000 frankų.
  23. karocia tiesiog reikėtų viena dieną susitikt, tada žiurėt kas čia vadas... P.S. koks resource packas? Norėčiau atsisiūst
×
×
  • Create New...