Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

NumbShots

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    1.187
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    34
  • Praleido laiko forume:

    2D 9h 16m 36s

NumbShots laimėta diena: Balandžio 14 2022

NumbShots turėjo mėgstamiausią turinį!

2 Sekėjai

Informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    ULTRA
  • Papildomas darbas
    Chat Moderatorius
  • IGN
    NumbShots42

Kontaktai

  • Discord
    Numb Shots#7261

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

14.405 profilio peržiūros

NumbShots's Achievements

Nederito radėjas

Nederito radėjas (5/5)

475

Nario reputacija

  1. Šiaip labai jau kūrybinga litanija. Matau prison'as vėl grįžta į savo pradinę padėtį. Vaikai vėl sodina suaugusius, o suaugusieji bando įrodyt kokie tie vaikai pričiuožę. Klasika, net nostalgijos jausmas širdelę paglostė. 😊
  2. 🤣🤣🤣 apsišik tu su savo nesąmonėm. Tik dar labiau įtikinai mane, kad esi pričiuožęs ir šūdus kalbantis veikėjas. Daugiau nieko nebeatsakysiu, eik gal pribūrinėt istorijų iš vieno įvykio kažkam kitam 😆.
  3. Hmm. 2017 metai vienintelis pasakymas "duok setų". Ir tu man šitai prikišinėsi po savo dviejų metų lindimo man į subinę vaidindamas "draugelį" ir pastoviai kalbėdamas, koks Lauris yra mldc. Svaanai, tu realiai esi pričiuožęs kaip reta. Pastoviai veidmainiauji prieš visus. Ir visiems lendi į subines o paskui varai ant jų. Apie tave prisonas patikėk, nieko gero irgi nepasako. Ir jei sėdėt ruošiesi užsiciklinęs ir prisikabinęs dėl vieno atvejo, kuris buvo prieš daugiau nei tris metus, tai aš tau siūlau padaužyt galvą į sieną. Tavo komentarai nėra laukiami ir po galais niekam nesi įdomus, suprask galų gale. Ne aš vienas žvengiu iš tavo visokių tuščiagalviškumo pasireiškimų ir patikėk manim.
  4. Užknisat jūs mane 🤣. Kai kažko reikia tai didžiausi draugeliai. Ir parašys kažką, ir pajuokaus. Bet kai nieko nebereikia tai stumia šūdus. Svaanai, ir tau priminsiu, kad buvai vienas didžiausių lindėjų man į šikną. Gero vakaro :).
  5. Vienintelis mano komentaras. Likai protą knisantis pienburnis. Visam servui apie mane visko pribūręs esi. Kodėl niekam nepasigiri kai man 150K mokėjai, kad pily prieš Igorį padėčiau? Kaip man setus dalindavai, kad tik eičiau į pilį už tave. Genijus didysis. Ir ką tais video nori pasakyt? Iš nugaros paberi rašantį žmogų, WOW aš apšalęs. Ir vandeny labai kietą primeti kai iš po apačios kapoji. Suprask, kad realiai niekam nei trupučio neįdomūs tavo marazmai. Nustok vaidentis ir bandyt kažką pažemint, per daug tuščios galvos esi, kad kažką gero pasakytum.
  6. 1.16 tikrai ne. Ta versija net su 1.8 pvp mechanikom daug ką sugadina. Todėl ir teko kelt prisiminimus.
  7. Sveiki, mielieji prisoniečiai. Visai neseniai po ilgo laiko tarpo sukurpiau dar vieną PvP montažą. Šįkart jis skirtas prisiminimui apie 1.8 versijos serverio sezonus (klipai 2017 - 2020 metų laiko tarpo). Antra klipo dalis totalus lagynas (tarpais), tačiau ten 2017 - 2018 metų klipai, kurie buvo filmuoti su prastesnėm galimybėm. Tikiuosi sulaukti palaikymo ir atsiliepimų. Gal turit pasiūlymų kokių ateityje video norėtumėte (pvz. gavau pasiūlymą kurti sargybos video)? Pakelkite man peržiūras kas be ko. 😅
  8. Dėkoju. Beje, ką duoda tas obsidian ir end kristalas pvp metu? Ir ar yra kokių pvp manevrų kaip 1.8 (combo, tap)?
  9. Sveiki, įvyko ko nesitikėjau. Maniau, kad su 1.8 pvp mechanika viskas bus kaip ir senuose serverio sezonuose, deja, iškilo sunkumų ir nebemoku pvp. Apskritai neišmanau nei vienos naujesnės versijos už 1.8.9, niekada jų nežaidžiau. Taigi norėjau paprašyti pagalbos tų, kurie nusimano apie 1.16.4 versijos pvp. Kiek pastebėjau wtap naudos nebeduoda ir girdėjau, kad tai tiesiog pvp stovint, nebespammini mygtukų kaip 1.8. Norėjau paklauti ar yra kokių alternatyvų 1.8 pvp'eriui, kuris wtapina ir dažniausiai atlieka circle combo manevrą. Ir kokie itemai naudojami 1.16.4 pvp metu, ką jie gero suteikia, kokios maksimalios naudos iš jų galima gauti. Ir kažkas apie OP apple papasakokit, nes girdėjau, kad jie kaip ir beverčiai šioje versijoje. Tikiuosi sulausiu atsakymų. Ir taip, galėjau yt arba google pažiūrėti, bet man naudingesni žaidėjų su kuriais žaidžiu patarimai.
  10. Taigi taigi, serveris su džiaugsmeliu Pakrautas švenčių nuotaikos, puiku! Karantino niūrią tylą kiek prablaško šis kalėjimas O kur dar nuotaika Kalėdų, Žygio šposos netikėtos Vėl dėl dovanų kovos visi Bet smagu visiems vis vien Smagūs metai šiam projekte Šeši metai, kaip jau čia aš Nežinia, kiek liksiu dar Bet čia laikas visad geras Gerų nuotaikų visiems, tegul korona negadina O administracijai linkiu daugiau bugų ištaisyti. 😏 Ekspronto vaibas 😅.
  11. Sveiki, gal yra čia žmogelių, kurie dirba su grafiniu dizainu ir galėtų pagal užsakymą sukurti panašų, o gal net geresnį paveikslėlį, kaip dabartinis mano paraše? Atsilygint galėčiau keliais +Rep užmetimais forume. Jei kažkam įdomu rašykit į Discord - LaurisLTU#8447. 🤩
  12. O kaip bus dėl anti-cheat sistemos ir dėl hosting'o? Ir ar neturėtų kilti kokių problemų dėl 1.8 pvp ant 1.16 serverio?
  13. O tie 50K arba ULTRA naujam sezone ar šitam dabartiniam bus uždedami?
  14. Labai gaila ir apmaudu, kad nebeliks seno gero 1.8 pvp. Jausmas toks, kad atėjo laikas naujai prisono kartai (t.y. dabartiniams pradinukams). Nostalgija.....
  15. Vienuoliktas. 09.03 baigiasi Titan privilegija, gal vipukas bus.
×
×
  • Create New...