Jump to content

xHarpy_

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    121
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    3

xHarpy_ veikla

  1. xHarpy_

    Apie JustArunas

    Visiškai nepažįstu tavęs, bet niekada nedaryk tau kaip kiti sako, daryk kaip tau geriau, klausyk tik sąmoningų ir gerų patarimų, o ne kažkokių heiterių .
  2. xHarpy_

    Perku frankų bombas. (Again)

    Ką tu su jomis veiksi?.. Gal pavyktų man kelias gauti, jei pavyks parašysiu žaidime.
  3. 1.Jūsų nick žaidime:xHarpy. 2.Ką norite parduoti ar pasiūlyti žaidėjams:Dešimt naujų max setų. 3.Kainoraštis:Už vieną setą ėmu 14K. 4.Jūsų papildoma informacija (patikslinti prekės savybes):Setai visiškai nauji.
  4. Laba visiems, iš pavadinimo turbūt supratote, kad ieškau naujo faction. Šiuo metu esu 50SoG, bet noriu pakeisti faction dėl kelių priežasčių. 1.50SoG administratoriaus aktyvumas smarkiai krito, faction ir pats ne per aktyviausias. 2.Dauguma narių jau keičia faction, todėl ir aš užsimaniau permainų. 3.Faction tikrai nėra toks, kad daug dayvautų pilyse ir darytų panašius dalykus, nelabai gelbėja iš bėdų. Aš ypatingų reikalavimų neturiu, būtų gerai, kad faction nariai būtų malonūs, faction aktyvus, gera xp ferma. Aš esu aktyvus, komunikabilus, draugiškas ir šiltas žmogus. Mėgstu pasėdėti xp fermoje, užsidirbti, dalyvauju pilyse, turiu susirinkęs komandą iš kitų faction, bet gali būti, kad jie teamins tik su manimi. Mano vardas žaidime xHarpy, esu laisvas, turiu 792xp. Lauksiu jūsų pasiūlymų.
  5. If I Lose Myself! It'll Be By Your Side! ツ

  6. Paskaityk, įkėliau tam, kad kiti apgalvotų gerai viską, argi blogai? Paną turėjęs, bent intymių sąntykių dar ne, tik man įdomu, kodėl tiek daug patyčiukų čia? Vieninteliai jonhavar ir Skirmas normaliai kažką parašė, jūs geriau pasakykit, kur ką patobulint reiktų ir panašiai, vis geriau bus nei nesąmonių prirašymas.
  7. I Lose Myself!

  8. Laba visiems, šiandien mokykloje per lietuvių.k. pamoką gavome užduotį, aprašyti gyvenimą. Bet nuskambėjo skambutis ir beveik niekas nieko nepadarė, aš per sekančią pamoką neturėjau ką veikti, taigi kartu ir parašiau, ką reikėjo, ir užrašiau savo mintis, atidžiai perskaitykite ir įvertinkite, šiomis mintimis dalinuosi tam, kad visi vertintumėt tai ką turit ir suprastumėt, koks vis gi dėl to nuostabus mūsų gyvenimas . Gyvenimas - tai tarsi pasaka ar kūrinys, tai knyga, kurią pildome patys. Kiekvienas turime šią knygą ir tai jau mūsų pačių reikalas, kaip mes ją užpildysime ir kokius žodžius jai parinksime. Visi versime naujus puslapius, darysime klaidų ir taisysime jas, kilsime ir krisime, džiaugsimės ir liūdėsime, verksim ir juoksimės. Eisim keliais ir keleliais, tiesiais ir vingiuotais. Gyvenimas - tikra pasaka, reikia mokėti vertinti viską ką gauni, išnaudoti visas galimybes, nepraleisti jų. Gyvenimas suteikia viską, reikia tik žinoti, kaip tai pasiimti. - Gyvenimas - graži pasaka!
  9. Jei nepamatėte, tai čia su akcijom, vėliau kainos bus keliamos, akcijas sugalvojau įsikūrimo proga, čia antras mano shop ir antras kartas, tad nesijaudinkite.
  10. Laba vakarą visam serveriui. Neseniai atsinaujino ir įsikūrė naujas Black-Market shop. Juodoji Rinka - 10 arba bm8. Pagal viską, tai tūrėtų būti pigiausias shop serveryje, jame pardavinėjami max įrankiai kaip tik serverio naujokams ir knygos. Shop dar tobulės ir ne visada gali būti pilnas, kadangi nespėju gaminti, bet kolkas pilna kirtiklių ir kastuvų. Pridėjau porą nuotraukų:
  11. Chat moderatoriai ir forumo moderatoriai nesisuįję, turėtum tai žinot jei tokį krūtą primeti, o jei spalvų neskiri, tai čia tau daktarų pagalbos reik, nes aš rašau ne rošinę, o violetine, man taip gražu ir aš nežadu daryt taip, kaip man kažkoks prašalaitis lieps .
  12. Gražus free post... Jis nieko nerinko, kalbėjau su juo per /msg... Stebėjo pvp ir viskas, o dėl leduko tai visai kitką galiu pasakyt, ir renka, ir užmušt bando.
  13. xHarpy_

    Gal kas žinot

    Čia eakranas nejautrus ar ką? Jei taip, tai galbūt apsauginį stiklą turi, arba tiesiog pagędę.
  14. xHarpy_

    DeathValleyQueen prisistato

    Sveika, atrodai šiek tiek vyresnė, bei visai graži tokia . Sėkmės serveryje.
  15. 1.Jūsų nick žaidime:xHarpy. 2.Ką norite parduoti ar pasiūlyti žaidėjams:Max kardų ir setų. 3.Kainoraštis:Už max kardą 5K. Už max setą 13.5K. 4.Jūsų papildoma informacija (patikslinti prekės savybes):Prekių kiekis ribotas. Norint pirkti parašykite žaidime.
  16. Neblogai, būtų įdomu, juk tada sargybiniai ne va prižiūrės pilį, bet kaip tazeriai ir antrankiai? Nuvilks kur nors arba tazins tiek, kad išvis jau judėt nebegalėsi visą laiką kol žudys tave, o jei dar prilėks koks maksinis?
  17. xHarpy_

    Banai xD

    Ir kas čia juokingo? Tiesiog kažkokie nepilnapročiai nick kopijavo ir viskas.
  18. Atsiprašau, persigalvojau, negaminsiu, nes pasirodo nelabai apsimoka .
  19. xHarpy_

    Vykinto shop

    Jie turi setų ir kardų susisieksim žaidime. Mano nick xHarpy.
  20. xHarpy_

    Yda ieško frakcijos

    Siūlau tau SOUTH, visada gera draugiška ir linksma kompanija, pykčiai labai labai reti. Pilyse kas savaitę.
  21. xHarpy_

    Įvertinkit meną :).

    Ačiū už kritiką, tikrai maniau, kad reikėjo, bet nenorėjau daryt, nes maniau, kad negražiai gausis ar kažkas, beje, aš ne 1-mokas o 8-tokas, nebent turi galvoje šitą piešinį, taip, tai mano pirmasis toks piešinys su pieštuku ir tokio stiliaus.
  22. Sveikučiai, praėjusį trečiadienį mane aplankė mūza, taigi papaišiau tokį piešinuką kurį užbaigiau vakar. Prašau įvertinkite, norėčiau sužinoti, kur dar galėčiau patobulėti. Viskas piešta su paprastu pieštuku, tik ant medžių panaudotas juodas tušinukas. Ir kad ir kaip manau būtų gaila, šito piešinio pats nesugalvojau, buvau kažkada matęs panašų internete, todėl idėja ir buvo pasemta iš jo, tačiau čia ne kopija, viskas daryta iš atminties .
  23. Anketos šablonas: Jūsų tikrasis Vardas ?:Tomas. Jūsų nick serveryje ?:xHarpy. Kiek jums yra metų ?:Prieš porą mėnesių suėjo 14. Iš kokios šalies ir miesto esate ?:Manau savaime aišku, kad iš Lietuvos. Jūsų pagrindiniai charakterio bruožai ( linksmas, malonus ir panašiai ) ?:Esu linksmas ir malonus, nemėgstu pyktis, patinka gera kompanija, o ją ir atradau factione SOUTH . Ką veikiate laisvalaikiu ?:Būnu lauke arba prie kompiuterio. Kaip atradote mūsų McPrison.lt projektą / serverį ?:Per YouTube. Kas jums patiko mūsų projekte, kad privertė jus čia pasilikti ?:Taigi pirmą dieną pradėjau dirbti ir norėjau nusipirkti kamerą, kad galėčiau laikyti ten item, nes prie banko rašė, kad dingsta ten item. Todėl susiradau kamerą 4-tame aukšte ir išsinuomavau, o joje radau pilną tokių item, kad ohoho ir labai greit perėjau į B bloką. Kitą dieną susiradau faction SOUTH, o jie padėjo žaibiškai pereiti į laisvę. Labiausiai padėjo žaidėjai jonhavar ir mrtingle, ačiū jiems. Taigi taip ir likau čia žaisti. Kokius žaidimus žaidžiate dar be minecraft ?:Neseniai pradėjau žaisti Rajonas.lt. O taip tai daugiau nieko, tik kartais dar 8 Ball Pool. Turite kokį augintinį savo namuose :Šuniuką. Ar turite brolių, seserų, jai taip tai kiek ?:Turiu vieną brolį. Kiek laiko jau žaidžiate Minecraft'ą ?:2-3.5m. Kokius filmų žanrus mėgstate ?: Komedijas, animaciją, siaubo komedijas. Kokius muzikos žanrus mėgstate ?:POP. Koks jūsų zodiako ženklas ?:Liūtukas . Ar lankote kokius būrelius, jai taip kokius ?:Šiuo metu nelankau nieko. Koks jūsų gyvenimo tikslas ?:Gerai pabaigt mokslus, gaut gerą darbą ir t.t. nu suprantat. Laimingai gyvent tiesiog. Jūsų nuotrauka (juk visiems įdomu jus pamatyti) ?:Soriukas, bet šį kartą ne, gal kiek vėliau, drovus esu .
  24. 1.Jūsų nick žaidime:xHarpy. 2.Ką norite parduoti ar pasiūlyti žaidėjams:Max setų, švyturių (beacon), max kardu, max lankų, paprastų deimantinių įrankių, max deimantinių įrankių ir lazurito blokų. 3.Kainoraštis:Už setą 13K. Už kardą 4K. Už lanką 6K. Už švyturį (beacon) 2K. Už lazurito blokus (stack) 3.5K. Už paprastus max įrankius (visų rūšių) 400$. Už max įrankius (visų rūšių) 2K. 4.Jūsų papildoma informacija (patikslinti prekės savybes):Setų turiu 8 ir dar darysiu jei daug kas pirks. Lazurito blokų turiu labai daug. Lankų irgi nemažai. Kardų kažkur apie 10. Setų turiu ir daugiau, tačiau be šalmų, tad jei reikės galėsiu parduoti kitas dalis kurių kiekvienos kaina 3.2K. Jei perkat tai rašykit man žaidime, jei manęs nėra, palaukite arba parašykite čia, vėliau pats su jumis susisieksiu .
  25. xHarpy_

    Kovu Turnyras [1 Round]

    Gaila, kad tik dabar pamačiau... Nu ką padarysi, bent jau pažiūrėt bus smagu . Aš tai palaikysiu jonhavar turbūt .
×
×
  • Create New...