Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

DangerInTheDark

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    117
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    7

DangerInTheDark laimėta diena: Rugpjūčio 2 2019

DangerInTheDark turėjo mėgstamiausią turinį!

1 Follower

Informacija

  • Interesai
    Kokio velnio aš čia grįžtu?

    Kad geriems žmonėms +rep numesti! <3

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

1.302 profilio peržiūros

DangerInTheDark's Achievements

Deimantų rinkėjas

Deimantų rinkėjas (3/5)

68

Nario reputacija

  1. :fire: WE WILL BE HEARD :fire: Bet šiaip jo. Reikia kaip nors atkreipti dėmesį, kad imtų nuomones ir iš žaidėjų. Taip ne tik neįmanoma visiems žaisti, bet papildomai tie kurie moka už paslaugas dar ir negali jomis naudotis. Pokyčių reikia, svarbiausia, kad pats Feniksas tai suprastų. (niekas neverčia paslaugų nepirkti, bet tikriausiai patys suprantant, kad siekiam geriau visiems)
  2. Lūžau per visą video :DDD Well done. https://imgur.com/a/1FO2l8y
  3. Nors nei vienos iš jų nenaudojau, labai geros idėjos. Suprantu, kad neįdomu kai viską atmetu, bet kaip minėjau, dar nėra mano varianto, o tuo labiau net ne to norėjau originaliu post'u. Tikslas buvo parodyti, jog įmanoma ir leisti patiems išsiaiškinti. Jai kas nors būtų išsiaiškinę, aš turėjau tam atskirą post'ą su konkursu. Kaip teigiate pasirodo su'fake'int labai paprasta, bet net tokių neatsirado tenai, reiškias žmonės tiesiog nieko nepadarė daugiau, kaip pabandyti iškasti vieną bloką ir išeiti. Kaip sakiau, atsakymo taip lengvai neduosiu, bet kai galėsiu, per naują iškasiu ir bus video, tik ne taip greit, nes šiuo metu išvykęs ir į serverį prisijungti nebent su PickaxeChat app'u galiu.
  4. @_LordDaseph_ Va, pirmas žmogus matantis, kaip tai galėtų būti įmanoma. Bet iki tiesos dar tolokai... Su video, jis neištrintas, bet neįmanoma buvo nufilmuoti, nes įjungus OBS gaudavau BSoD. Bet jei labai norite, per ši mėnesį galėčiau tai vėl atkartoti IR nufilmuoti pačiame serveryje. Soon™ Aš nenusileisiu, jog tai įmanoma.
  5. Nesinori gaivinti senos temos, BET iškasti tikrai įmanoma. Tereikia kūrybinio mąstymo. Jei netikit screenshot'ais, ¯\_(ツ)_/¯ laisva valia and all. Tikrai žinau, kad yra bent vienas žmogus, kuris sugebėtų tai atlikti (netgi gan lengvai).
  6. Screenshot'ai teigia priešingai.
  7. ¯\_(ツ)_/¯ Nebeltui ir sakau, kad iššūkis, ne silpniems
  8. Konkursas senai nebevyksta! (Birželio 5 senai praėjo) Tiesiog tema dar neužrakinta, dėl FM trūkumo... =≡ Iškask D-Mine ir laimėk! ≡= Labai norėjau pamatyti, kas dar išdrįs iššvaistyti savo laiką kasti D-Mine, tik jūsų atveju jums bus naudos! Deja, dėl D-Mine vietos, dalyvauti gali tik Laisvėje esantys žaidėjai. ■■■■■■ Reikalavimai ■■■■■■ Nukeliauti į senai pamirštą D bloką Iškasti D kasyklą pilnai Padaryti įrodymus (LABAI gerai būtų jei matytūsi Tab list'as/scoreboard'as šone/ar chat'as) Įkelti įrodymų nuorodą į komentarus ■■■■■ Laimėjimas ir Prizai ■■■■■ Laimi pirmasis įkėlęs Neginčijamus įrodymus, kurie yra naujesni už šį įrašą Jei laimėtojai nepasirodo per 2 sav. (iki 12019m. birželio 5d.) tema prašau auto užrakinti @DeadNuzz Prizai: 1) Nuo 10k iki 20k (Priklausomai nuo įrodymų kokybės) 2) Garantuotas monopolis serverio ledo rinkoje! ■■■■ Kaip patekti į D-Mine? ■■■■ Iš C spawn iš eikite į laisvę Maždaug puskelėje nuo kalėjimo ir Laisvės persikėlimo pasukite į dešinę Eidami turite pamatyti senai nebenaudojama McPrison.lt rezidenciją (eikite toliau) Paieškokite įgriuvos žemėje (ji ir yra įėjimas į D bloką) Šokite žemyn (Fall damage išjungtas ten) Pavyzdys, kaip turi atrodyti ir papildoma info
  9. =≡ D-Mine Iškasta! ≡= Padaryta neįmanoma! (Kas reiškia, jog tai įmanoma) Suburti grupę žmonių ir iškasti pilnai kokią C, B, A ar Elito kasyklą nėra sunku. Bet D-Mine, taip lengvai nepasiduoda... Kasiau vienas, nes nei vieno pakankamai durno neradau, kuris prisidėtų prie tokios nesąmonės. Nieko iš to negavau, nes ten tik Stone yra. Ir pastoviai kovojau prieš laiką, nes pasirodo D-Mine patinka VISIŠKAI atsitiktinai restartintis, be jokio įspėjimo, nes lentelė su laiko užlūžusi... Bet jums neįdomu mano kančios, jums įdomu, ar aš jums meluoju ar ne. Štai visi įrodymai: https://imgur.com/a/sKTOVwk Deja, dėl kompiuterio durnysčių nepavyko gauti video medžiagos. Jei turite klausimų, rašykite juos į komentarus/atsakymus, kažkada, kai turėsiu laiko į juos atsakysiu. EDIT: Paskelbtas konkursas panašia tema: (nebevyksta)
  10. Nuoširdžiai sutinku, jog tai yra nuostabus pasiūlymas! :ok_hand:
  11. DangerInTheDark

    Paslaugu pirkimas

    Link'as nuveda į Facebook prisijungimo puslapį ir pats post'as nei ką nors pasako, nei yra naudingas. Jei tai klaida ir reikia pagalbos, tam yra atskiras sub-forumas: https://mcprison.lt/forumas/forum/23-serverio-klaidosbugai/ Taip pat yra būdas susisiekti su administracija, asmeniškai ir greičiau, parašant ticket'ą: https://mcprison.lt/forumas/support/
  12. DangerInTheDark

    Kent228 Konkursas!!!

    Sveiki! Aš kaip ir čia fomuose, taip ir žaidime užsivadinęs DangerInTheDark. Kodėl? Man tiesiog labiau patinka, kad viskas, ką darau internete būtų atskirai nuo asmeninio gyvenimo. Dėl tos pačios priežąsties nesu atskleidęs savo vardo, bet jei norit informacijos apie tai, kur gyvenu, girdėjau @DeadNuzz pardavinėja už mažą 5 mil. kainą. O jei truputi apie save, tai man patinka bendraut su kitais, LABAI domiuosi chemija, </programavimu>, klausau šiek tiek muzikos, dažniausiai patikusių žaidimų OST ir begalo nepakenčiu sporto (išskyrus važinėjimą dviračiu). Laisvalaikiu, arba bendrauju su kitais, arba švaistau savo laiką YouTube'je. Taip pat esu gan atviras, nebijau kažko, ar kažkieno kritikuoti (aišku konstruktyviai). Projekte pradėjau žaisti gan seniai, aišku su kitais nick'ai, bet forumo paskyra susikūriau tik kažkada 12017m., kad praneščiau apie bug'ą. Nuo tada pasidariau truputi aktyvesnis, padariau ilgą pertrauką ir vėl grįžau. Žaidime būnu kada galiu, o forumus skaitau gan dažnai, bet temas kuriu ar komentuoju rečiau (a.k.a. arba tada kai reikia, arba kai turiu ką nors naudingo pridėti/pasidalinti). Kol kas labai džiaugiuosi, kad grįžau, nes pradėjau bendraut su gan nuostabiais žmonėmis ir tuo aš pabaigsiu! Ačiū, jeigu perskaitėte ir tikiuosi, dar pabendrauti.
  13. Atrodo labai naudinga, bet jai esat ant Windows yra lengvesnis būdas, be atsisiuntimų. Ši programa EN: "Snipping tool" arba LT: "Iškarpų įrankis" ateina kartu su Windows sistema ir ją galima rasti "Start" meniu ar kituose paieškos langeliuose įvedant aukščiau įrašytus pavadinimus. Ji taip pat gali išsaugoti iškarpa, joje užtušuoti, bei taip pat leidžia pasirinkti kokią iškarpą daryti (tik tam tikrą plotą ar langą ar visą ekraną). Su šita programa nebūtina net išsaugoti iškarpos, ant gautos iškarpos galima spausti su dešiniuoju pelės mygtuku ir pasirinkus kopijuoti ir kur reikia įklijuoti. Tikiuosi taip pat padėjau. O jai esat ant MacOS, tai nusipirkti kompiuterį, o ne gabalą gražaus aliuminio.
  14. DangerInTheDark

    *PvP Plotas*

    Mano manymu didelis pliusas, kad uždara ir nėra lengva pabėgt ir dėl to neturėtų būti paprastos galimybės, likus mažai hp, išbėgt į saugią zoną.
×
×
  • Create New...