BPEmilis 89 Share Paskelbta Liepos 22, 2014 1. Jūsų tikrasis Vardas ?: Emilis 2. Kiek jums yra metų ?: 12 3. Iš kokios šalies ir miesto esate ?: Lietuva, alytus. 4. Jūsų pagrindiniai charakterio bruožai ( linksmas, malonus ir panašiai ) ?: Draugiškas (Esu draugiškas, draugų neturiu), linksmas, prikolnas, kai kuriems fainas ;D 5. Kaip atradote mūsų McPrison.lt projektą / serverį ?: Kažkada senai lošdavau, su senu nick. 6. Kas jums patiko mūsų projekte, kad privertė jus čia pasilikti ?: Patiko man senbuvuviai, kurie mane prisimena. Patiko kai kurie žaidėjai nauji (paprastai visi ant manęs stumia, bet px) 7. Turite kokį augintinį savo namuose : Šiuo metu neturiu, bet esu turėjas katę seniau ir Žiurkėną. Bet taipat kaime yra šunų kurie yra iš kitų namų. 8. Ar turite brolių, seserų, jai taip tai kiek ?: Ne. 9. Kiek laiko jau žaidžiate Minecraft'ą ?: Nuo 1.7 gal (ne šitos, bet senesnės) 10. Kokius filmų žanrus mėgstate ?: Komedijas. 11. Kokius muzikos žanrus mėgstate ?: Dupstep, trance, ellectronic, club taipat lietuviska popsa na ir kartais lietuviska repa. 12. Koks jūsų zodiako ženklas ?: Mergelė 13. Ar lankote kokius būrelius, jai taip kokius ?: Prieš vasaros atostogas lankiaiu saviginą. Bet po vasaros nebelankysiu 14. Jūsų nuotrauka (jug visiems įdomu jus pamatyti) ?: Negrazus 2 2 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Unknowned 250 Share Paskelbta Liepos 22, 2014 Sveikas hardcore Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Gabrielė 23 Share Paskelbta Liepos 22, 2014 galetum ikelt foto be to Malonu sėkmes žaidime Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Dėdė_Padaro_Kai_reikia 98 Share Paskelbta Liepos 22, 2014 Malonu :S Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
TehGreatFox 979 Share Paskelbta Liepos 22, 2014 Malonu, kam tos mėlynos spalvos betkur? Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
BPEmilis 89 Author Share Paskelbta Liepos 22, 2014 Malonu, kam tos mėlynos spalvos betkur? Man cia kazkaip taip pats pasidare, net nepastebejau ;o Malonu :S Man irgi :S galetum ikelt foto be to Malonu sėkmes žaidime Nu gi negrazus ;DD Ir tau Sveikas hardcore Sveikas seni Sveikas ahoj Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
ItsOver 8 Share Paskelbta Liepos 22, 2014 Sveikas Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Hipotex_erelias 30 Share Paskelbta Liepos 22, 2014 Parašei, kad tavo mama yra gyvūnas, bet kažkaip juokas neima. Net gaila man tavo mamos. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
BPEmilis 89 Author Share Paskelbta Liepos 22, 2014 Man cia kazkaip taip pats pasidare, net nepastebejau ;o Man irgi :S Nu gi negrazus ;DD Ir tau Sveikas seni ahoj Parašei, kad tavo mama yra gyvūnas, bet kažkaip juokas neima. Net gaila man tavo mamos. ir as taves nemyliu Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
iLexo 338 Share Paskelbta Liepos 22, 2014 Meskius siuncia linkejimus. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
mineman_Meskinukas 288 Share Paskelbta Liepos 22, 2014 Meskiaus sunus siuncia linkejimus Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Christurbo_Reltexas 21 Share Paskelbta Liepos 23, 2014 Sveikas, malonu! Prajuokino " 7. Turite kokį augintinį savo namuose : Mama." kaip suprast?? Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
FruTiziukas 11 Share Paskelbta Rugpjūčio 16, 2014 Labas, malonu susipažinti . 1 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Mr_Trauzas 796 Share Paskelbta Rugpjūčio 16, 2014 7. Turite kokį augintinį savo namuose : Mama. Tavo mama augintinis???? bet seip malonu susipazinti ir ikelk foto Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Cedris 3 Share Paskelbta Rugpjūčio 17, 2014 Sveikas, malonu, sekmės. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...