JustDarijus 0 Share Paskelbta Kovo 19, 2020 1. Jūsų nickas žaidime:JustDarijus2. Klausimas: Gavau baną, nes "pardavinėjau paslaugas už frankus", neturiu jokių nuotraukos įrodymų, bet tai rašiau, nes vienas žmogus irgi rašė ir norėjau nejuokingai pajuokauti. Ir plius parodyti, kaip taip turėtų atrodyti, kad kiti neapsigautų. Suprantu, kad gal neaiškiai kalbėjau ir pagalvojot, kad aš noriu parduot paslaugas už franksus, bet tai netiesa. Kadangi esu nejuokingas žmogus, tai buvo mano juokelis, kuris nuvedė iki bano. Tikiuosi atbaninsit, nes apgauti nenorėjau... Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Tomaz 48 Share Paskelbta Kovo 19, 2020 Galima tiesiog nusipirkti unban. O jei tikrai manai, kad tas ban buvo už nieką, pildyk nusiskundimą: https://mcprison.lt/forumas/forum/56-administracijos-nusiskundimai/ 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
lukashp 0 Share Paskelbta Birželio 1, 2021 Ne Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
kurica 0 Share Paskelbta Birželio 3, 2021 o negalima nusiimt bano uz tikrus pinigus nes mes su draugu zaidem jis keikesi čete ir as ji uzmutinau keliom minutem ir uzdejo ban 24val. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...