Dievaite 5 Share Paskelbta Kovo 22, 2021 Koks Jūsų vardas žaidime?: Dievaite Jūsų klausimas: https://prnt.sc/10siw3p ... Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Mindexas 81 Share Paskelbta Kovo 22, 2021 Pabandyk iš naujo parsisiųsti optifine. Man kai taip buvo tai padėjo. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
_Dr_ 26 Share Paskelbta Kovo 22, 2021 Naudok clientus kaip lunar, badlion ir nebus problemu Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Mindexas 81 Share Paskelbta Kovo 23, 2021 2021-03-22 at 16:17, _Dr_ sakė: Naudok clientus kaip lunar, badlion ir nebus problemu Jei legalo žmogus neturi, tai nieko jis nepadarys. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Dievaite 5 Author Share Paskelbta Kovo 24, 2021 prieš 10 valandas (-ų), Mindexas sakė: Jei legalo žmogus neturi, tai nieko jis nepadarys. turiu ta legala betai kad pas mane kai su tais clientais banau ir dingsta visi šonuose leaderbordai kur ten pinigus ranka ir t.t. rašo... Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Mindexas 81 Share Paskelbta Kovo 24, 2021 prieš 4 minutes (-čių), Dievaite sakė: turiu ta legala betai kad pas mane kai su tais clientais banau ir dingsta visi šonuose leaderbordai kur ten pinigus ranka ir t.t. rašo... Pabandyk youtubėj/internete susirask kaip HUD susitvarkyti su tavo naudojamais clientais. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Warshketis_ 19 Share Paskelbta Kovo 24, 2021 Geriausia Tlauncherio versija pasiimt su optifine. 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...