Ltakas 2 Share Paskelbta Balandžio 23, 2021 Koks Jūsų vardas žaidime?:Melancholikas Jūsų klausimas:Kodėl neleidžia prisijungti į serverį? Gal aš vedu blogą ip'ą, play.mcprison.lt? Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
_Dr_ 26 Share Paskelbta Balandžio 23, 2021 Serveris isjungtas 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Ltakas 2 Author Share Paskelbta Balandžio 23, 2021 prieš 12 minutes (-čių), _Dr_ sakė: Serveris isjungtas Gal žinai kada įjunks? Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
_Dr_ 26 Share Paskelbta Balandžio 23, 2021 Ką tik, Ltakas sakė: Gal žinai kada įjunks? 17:00 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Ltakas 2 Author Share Paskelbta Balandžio 23, 2021 Ką tik, _Dr_ sakė: 17:00 Dekui, o kaip čia tas SkyBlock'as prisono veikia? Kada bus atidarytas? Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Warshketis_ 19 Share Paskelbta Balandžio 23, 2021 prieš 4 valandas (-ų), Ltakas sakė: Dekui, o kaip čia tas SkyBlock'as prisono veikia? Kada bus atidarytas? Kolkas skyblocką tvarko. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
STAzuolas_YT 1 Share Paskelbta Balandžio 25, 2022 Koks Jūsų vardas žaidime?: STAzuolas_YT Jūsų klausimas: Aš neesu A-blocko, aš esu nusikaltęs. kodėl man šitaip??? Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...