McPrison 614 Popular Post Share Paskelbta Gegužės 10, 2021 McPrison.lt oldschool serveris Atsižvelgiant į daugumos žaidėjų norus, paleisime atskirą oldschool prison serverį! Serveris grįš į senus 1.8 versijos laikus, turbūt daugumai žaidėjų tai kels ne tik nostalgiškus prisiminimus, bet ir turės galimybę vėl žaist 1.8 versijoje, su senomis kovų mechanikomis, sugrąžinsime visas senas komandas tokias kaip /skrynia, /drakaris, seną pilį, seną kalėjimą ir viską kaip buvo prieš man perimant šį projektą. Numatomas serverio paleidimas 2021-05-14 17:00 val. Sezono trukmė beribė, tačiau po 3 mėn. apdovanosime geriausius žaidėjus. Geriausi žaidėjai bus renkami po 3 mėnesių nuo sezono pradžios pagal pasiektus rank'us ir turtingumą. 1vt. 50€ pervedimu + specialiai mcprison sukurtas medalis su individualiu užrašu (žaidėjo slapyvardžiu). 2vt. 30€ pervedimu + specialiai mcprison sukurtas medalis su individualiu užrašu (žaidėjo slapyvardžiu). 3vt. 20€ pervedimu + specialiai mcprison sukurtas medalis su individualiu užrašu (žaidėjo slapyvardžiu). Medalius parodysime likus mėnesiui iki sezono galo. Tai nėra tikslas žaidėjams uždirbt, tiesiog norime geriausius žaidėjus apdovanoti suteikdami simbolines dovanas. Privilegijos iš dabartinio serverio nebus perkeltos į atskirą serverį, mcprison kalėjimas su 1.16 versija ir toliau veiks. bus papildyta. McPrison.lt 2012 - 2021 9 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
XxXXXXXxX 39 Share Paskelbta Gegužės 10, 2021 Tikiuosi nebus taip, kad ultros galės be laukimo išsitelint. Nes tada bus tiesiog annoying pilyse, nes numuš ir greit išsitelins. Ir šiaip manau, kad 1.16 kaleima galima panaikint laikinam kol bus 1.8 , nes tiesiog manau bus taip, kad visi arba dauguma pereis į 1.8 ir 1.16 liks apmires. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
VVink 4 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 prieš 5 valandas (-ų), XxXXXXXxX sakė: Tikiuosi nebus taip, kad ultros galės be laukimo išsitelint. Nes tada bus tiesiog annoying pilyse, nes numuš ir greit išsitelins. Ir šiaip manau, kad 1.16 kaleima galima panaikint laikinam kol bus 1.8 , nes tiesiog manau bus taip, kad visi arba dauguma pereis į 1.8 ir 1.16 liks apmires. Amm, jeigu esi kovos režime man rodos ir taip negali telintis, bet gal ir klystu, labai džiaugiuosi nauju atnaujinimu. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Dievaite 5 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 jai pilnai sugražinsit tai aš už vel supervipe x-rayint bus galima Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Adomas 84 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 Nu ka brigada Frontline sugrįžta. Laikykit kardana 4 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
emg 218 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 reiks grįšt pažaist p.s atbanink dc prisono mane Maxx#3448 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
McPrison 614 Author Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 prieš 2 valandas (-ų), svaan sakė: reiks grįšt pažaist p.s atbanink dc prisono mane Maxx#3448 Atblokavau 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
bulkinis 0 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 prieš 6 valandas (-ų), Adomas sakė: Nu ka brigada Frontline sugrįžta. Laikykit kardana adomai pasiilgau ❤️ Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Adomas 84 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 prieš 3 valandas (-ų), RammsteiN sakė: nu ka dovis ir dzionis grysta laikykit kardana irgi dovis bliste, o džionį nupūs frontline girdėjau prieš 3 valandas (-ų), McPrison sakė: Atblokavau prie to pačio mano koriša iliililliliill#3384 Malonu bulkini, tik gaila nežinau kas tu xD prieš 16 minutes (-čių), bulkinis sakė: adomai pasiilgau ❤️ 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
BenuX 2 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 prieš 3 valandas (-ų), RammsteiN sakė: nu ka dovis ir dzionis grysta laikykit kardana irgi laukiu nesulaukiu :Ddd Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Adomas 84 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 prieš 7 minutes (-čių), RammsteiN sakė: 1,16 - 1,8 ne bliste Žygio žodžiai, kas gavo 1-16 blistus, tiem galios ir 1,8 peace. 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
BenuX 2 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 prieš 10 minutes (-čių), RammsteiN sakė: 1,16 - 1,8 ne bliste sakė kad blist ir ip banas visuose servuose Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
WilsonasLT 199 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 prieš 56 minutes (-čių), Adomas sakė: dovis bliste, o džionį nupūs frontline girdėjau prie to pačio mano koriša iliililliliill#3384 Malonu bulkini, tik gaila nežinau kas tu xD dzionis dovio altas btw Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Adomas 84 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 Ką tik, WilsonasLT sakė: dzionis dovio altas btw Aai tai kita kalba, tik gaila dovio nebus ;/ 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
xujonke 7 Share Paskelbta Gegužės 11, 2021 Davai krč mąsinį unblistą, unban sumąstyk krč žygi ;DDD iškart į pliusą žaidėjais ir šaibom grįši skaitykim dar 30-50 žmonių sulauksi serveryje :DDDDDDDDD 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...