Šerifas 84 Share Paskelbta Lapkričio 22, 2021 Koks Jūsų vardas žaidime?: Sheriff_Gold Jūsų klausimas: Sveiki ponai ir ponios, mano klausimas būtų susijęs su aukštu ping. Jau nuo maždaug v8, mano ping labai stipriai pakilęs. pakilęs ligi tiek, kad prašo /login, prisiloginu ir logina kelias minutes, kai prilogina, būna labai lagas. O ping svyruoja nuo 2k, iki 15k. Ar čia serverio, ar mano pačio problema. Ir kaip būtų galima jį sumažinti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Mindexas 81 Share Paskelbta Lapkričio 22, 2021 prieš 27 minutes (-čių), Sheriff_Gold sakė: Koks Jūsų vardas žaidime?: Sheriff_Gold Jūsų klausimas: Sveiki ponai ir ponios, mano klausimas būtų susijęs su aukštu ping. Jau nuo maždaug v8, mano ping labai stipriai pakilęs. pakilęs ligi tiek, kad prašo /login, prisiloginu ir logina kelias minutes, kai prilogina, būna labai lagas. O ping svyruoja nuo 2k, iki 15k. Ar čia serverio, ar mano pačio problema. Ir kaip būtų galima jį sumažinti Hey, manau tavo problemos. Ir pačiam besijungiant, ir geram pažįstamui besijungiant pingas nekyla ir serverio connectionas nekimba. Pabandyk pas save pasitikrinti kas galėtų kelti problemas. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Šerifas 84 Author Share Paskelbta Lapkričio 22, 2021 gerai, dėkui. I nevermind. Užsidėjau shaders, nustojo lagint :DDD Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
TheQuez_ 4 Share Paskelbta Gruodžio 31, 2021 2021-11-22 at 20:31, Sheriff_Gold sakė: Koks Jūsų vardas žaidime?: Sheriff_Gold Jūsų klausimas: Sveiki ponai ir ponios, mano klausimas būtų susijęs su aukštu ping. Jau nuo maždaug v8, mano ping labai stipriai pakilęs. pakilęs ligi tiek, kad prašo /login, prisiloginu ir logina kelias minutes, kai prilogina, būna labai lagas. O ping svyruoja nuo 2k, iki 15k. Ar čia serverio, ar mano pačio problema. Ir kaip būtų galima jį sumažinti Man padeda kai perkraunu modema del pingo. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...