Jump to content

McPrison 1.19 versijos serveris

- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas išjungtas, serveryje prisijungę 0/0 žaidėjų.

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Aukštas ping

Recommended Posts

• Koks Jūsų vardas žaidime?: Sheriff_Gold
  • Jūsų klausimas: Sveiki ponai ir ponios, mano klausimas būtų susijęs su aukštu ping. Jau nuo maždaug v8, mano ping labai stipriai pakilęs. pakilęs ligi tiek, kad prašo /login, prisiloginu ir logina kelias minutes, kai prilogina, būna labai lagas. O ping svyruoja nuo 2k, iki 15k. Ar čia serverio, ar mano pačio problema. Ir kaip būtų galima jį sumažinti
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

prieš 27 minutes (-čių), Sheriff_Gold sakė:
  • Jūsų klausimas: Sveiki ponai ir ponios, mano klausimas būtų susijęs su aukštu ping. Jau nuo maždaug v8, mano ping labai stipriai pakilęs. pakilęs ligi tiek, kad prašo /login, prisiloginu ir logina kelias minutes, kai prilogina, būna labai lagas. O ping svyruoja nuo 2k, iki 15k. Ar čia serverio, ar mano pačio problema. Ir kaip būtų galima jį sumažinti

Hey, manau tavo problemos. Ir pačiam besijungiant, ir geram pažįstamui besijungiant pingas nekyla ir serverio connectionas nekimba. Pabandyk pas save pasitikrinti kas galėtų kelti problemas.

gerai, dėkui. I nevermind. Užsidėjau shaders, nustojo lagint :DDD

2021-11-22 at 20:31, Sheriff_Gold sakė:

Man padeda kai perkraunu modema :D del pingo.

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Create New...