Šerifas 85 Share Paskelbta Kovo 15, 2022 Jūsų tikrasis vardas? Mano tikrasis vardas yra Aivaras Tobijus Mardosa (galit FB pakviest ;)) Bet mane visi vadina Teo Jūsų slapyvardis žaidime? Sheriff_Gold arba Gitanas_Nauseda Kaip jus vadina tavo draugai (pravardė)? Teo/Aiva/Rudolfas Kiek jums yra metų? 18, neužilgo bus ir 19 Zodiako ženklas? Mergelė Kur gyveni? Gyvenu Alytuje Koksai tavo hobis? Gal kokius būrelius lankai? PIešimas, grafika, dizainas, architektūra. Laisvalaikiui sportuoju, bei groju gitara. Esu Lietuvos šaulių sąjungoj, neužilgo bus perėjimas į KASP. Ką veiki laisvalaikiu? Taip pat laisvalaikis būna praleistas ir prie elektronikos (kompiuterio/telefono) Bet savo laisvalaikį stengiuosi leist lauke, miške ar su draugais Kiek laiko žaidi serveryje? Grubiai paėmus apie 5 metus. Dar kai buvau snarglys. Ar ilgai žaidi Minecraft? Maždaug 6m Kokio žanro filmus labiausiai mėgsti? Gal turi savo mėgstamiausią filmą? Nesveikai mėgstu komedijas, kadangi ir pats esu linksmų plaučių. Taip pat Veiksmo, fantastika irgi labai gerai susivirsusivirškina Kokios muzikos klausai? Pop, chill muzika, gal kiek gruzo Mėgstamiausias sportas? Futbolas, tinklinis Mėgstamiausias aktorius/ė? Jimm Carrey, Rayn Renold, dar yra kitų, bet vardais nesusakytau Kas yra tavo autoritetas? Manau, kad mano brolis, kuris šiuo metu labai toli. Taip pat ir keli draugai. Šie žmonės iki šiolei mane moko, kaip gyventi Koks tavo svajonių darbas? Architektas, restorano manageris, sena svajonė xd Kodėl žaidi būtent šiame serveryje? Nes jis mano pirmasis, nu neradau geresnio, baisiai geri žmonės, aplinka. Chill zona Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Įkelk jo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Turiu katinuką Miauksį (nuotrauka - įsivaizduok ryžą katuką), kadaise turėjau Rotveilerį šunį Turi brolių, seserų? 2 brolius, 2 seses Koks tavo gyvenimo tikslas? Nugyventi tokį gyvenimą, kokio nori, su žmonėm, kuriuos myli. Nesvarbu kiek turi pinigų, jei esi hepy Kokie tavo privalumai? Draugiškas, padedantis, linksmas Kokie tavo trūkumai? Neretai pasijuntu vienišas, dėl ko būna, kad noriu mest kažką. Nemiga, negatyvios, sunkios mintys, ypač naktim Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Mano instagram - alfa_mike 2 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Dyzelinas 893 Share Paskelbta Kovo 15, 2022 prieš 13 minutes (-čių), Sheriff_Gold sakė: Esu Lietuvos šaulių sąjungoj, neužilgo bus perėjimas į KASP. Tai ką čia… Šauk į SOP iškart 😛 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Šerifas 85 Author Share Paskelbta Kovo 15, 2022 prieš 48 minutes (-čių), Dyzelinas sakė: Tai ką čia… Šauk į SOP iškart 😛 Jei aie spec kalbi, tai reik LKA baigt, čia žinoma vienas iš tikslų, bet aiteity 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Warlius 417 Share Paskelbta Kovo 15, 2022 Hey, Teo, malonu dar daugiau sužinoti apie tave! 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
CharTheGreatest 76 Share Paskelbta Kovo 15, 2022 Oho kokia pavardė. Labai malonu susipažint, tikiuos tau patiks mūsų serveris ir gerai jausies jame. 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Šerifas 85 Author Share Paskelbta Kovo 15, 2022 prieš 25 minutes (-čių), CharTheGreatest sakė: Oho kokia pavardė. Labai malonu susipažint, tikiuos tau patiks mūsų serveris ir gerai jausies jame. O taip, patiks 500% ❤️ 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Lašiša 1.818 Share Paskelbta Kovo 15, 2022 Duodu 24h pakeisti temos pavadinima arba bus trinama Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
MMMMM 34 Share Paskelbta Kovo 16, 2022 Hola malonu susipažint ir pažint tokia asmenybe Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Šerifas 85 Author Share Paskelbta Kovo 16, 2022 prieš 16 minutes (-čių), MMMMM sakė: Hola malonu susipažint ir pažint tokia asmenybe me too Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Agnytea 21 Share Paskelbta Kovo 16, 2022 Labas, Aivarai, man malonu susipažint. 😄 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Šerifas 85 Author Share Paskelbta Kovo 28, 2022 2022-03-16 at 18:40, Agnytea sakė: Labas, Aivarai, man malonu susipažint. 😄 Labas, Agne, man taip pat Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
maximafull 5 Share Paskelbta Rugsėjo 7, 2022 Labas, malonu tave geriau pažinti šerifai:D Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...