Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris

- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas išjungtas, serveryje prisijungę 0/0 žaidėjų.

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Pasiūlimas, kad pvp off juodojoje rinkoje butu priverstinis pvp

Recommended Posts

• Koks Jūsų vardas žaidime?: ltuasasdpro
  • Koks Jūsų pasiūlymas?: Kai pasikeli į "Laisvas ateini į juodaje rinka butu negalima kasykloje naudoti komanda pvp off, nes yra parašyta "priverstinis PVP!".
    • Kuo šis pasiūlymas bus naudingas projektui?: Kiti žaidėjai gali skūstis kaip aš, kad galima pvp off, nes akivaizdžiai parašyta "priverstinis PVP!".
  • Labai patinka! 1
  • Patinka! 1
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Pritariu, kadangi tenais turi būti priverstinis PVP.

Priverstinis PVP yra priverstinis PVP. Nesvarbu laisvas ar nelaisvas žaidėjas, manau kiekvienam žaidėjui pvp turėtų būti įjungtas pražengus black market kasyklos ribą. Visą šį sezoną taip buvo ir turėtų būti, nes žaidimo taisyklės kiekvienam žaidėjui turi būti tokios pačios. Esu UŽ!

Man rodos Povilas peržiūrės tai ir sutvarkys tą pvp black markete.

Sveiki. Aš taipogi sutinku su šiuo siūlymų, kadangi:

1. Prisonas išsiskiria savo sunkumu, normalu, kad kasinėdamas mirsi ir pan. Tokiu būdu žaidėjai labiau vertins ką turi. Taip pat tai ugdo budrumą, pvp, atsargumą

2. Net ultra+ negali išjungti /pvp juodojoje rinkoje, tai kodėl [Laisvas] žmonėms būtų galima

3. Manau, kad tai ir turėtų išlikti priverstinis pvp, kadangi mano nuomone būtų gerai palikti nors vieną dalyką, kurio negalėtum daryti nei su jokia paslauga, nei su [Laisvas]

Čia yra bugas, artimiausiu metu bus sutvarkyta. Pagal idėją niekada ir neturėjo galėt ten išsijunginėti PVP.

• Patinka! 2

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Create New...