GoesNothing 0 Share Paskelbta Gegužės 1, 2022 Koks Jūsų vardas žaidime?:GoesNothing Aprašykite klaidą: Įvygdžius misiją yra gramatinė klaida. Pridėkite įrodymus (rekomenduojama) : https://imgur.com/a/F6sIV6U Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Šerifas 85 Share Paskelbta Gegužės 1, 2022 Sveikas, @GoesNothing Ši klaida mano nuomone turėtų būti ispręsta, kol neišspręsta, aš raginu apsilankyti čia 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
CharTheGreatest 76 Share Paskelbta Gegužės 3, 2022 2022-05-01 at 19:00, Šerifas sakė: Sveikas, @GoesNothing Ši klaida mano nuomone turėtų būti ispręsta, kol neišspręsta, aš raginu apsilankyti čia Aš už tai būčiau tau davęs įspėjimą. Dėl klaidos, tai trūksta y raidės + Nothing'ui reikia prisiminti, kad reikia rašyti įvykdžius, nes vyko Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
PovilasC 105 Share Paskelbta Liepos 10, 2022 Sutvarkyta! Dėkui už pranešimą. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...