Jump to content

McPrison 1.19 versijos serveris

- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas išjungtas, serveryje prisijungę 0/0 žaidėjų.

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Recommended Posts

• Koks Jūsų vardas žaidime?: InsaneSimas
  • Koks Jūsų pasiūlymas?: Padaryti sargams atskirai nusipirkti arba kit pvz. Kit naujas setas, kit nauji antrankiai, kit naujas tazeris
  • Kuo šis pasiūlymas bus naudingas projektui?: Tikrai yra nemazai trolleriu kurie tsg saudosi ir tai tikrai lauzo sarvus sargu arba jei ntc kazkaip pranyktu tazeris arba antrankiai galetu sargai dasipirkti arba tik nauja seta pasiimti o ne visa kit keisti. Jei nesupratote parasykite, patikslinsiu
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Nemanau, kad dėl tavo vieno to "Tazerio dingimo / šarvų sugadinimo / antrankių dingimo" (man dar nėra tokių bairių net nutikę) darys tokia tavo gan man nesuprantamai durna dalyką atsiprašant, kadangi /kit Sargybinis yra nemokamas, o tu nori, kad už jį reiktu pinigus mokėt, bet ne tik už viena rinkinuka, bet ir už tam tikrus atskirus dalykus, nemanau, kad taip sudetinga yra pasiimti iš naujo /kit Sargybinis, tuo labiau, kai jis yra nemokamas, o šiaip tai tikrai nepritariu tavo šitokiai įdėjai. 😕

prieš 2 valandas (-ų), MrGamerLTU sakė:

Nemanau, kad dėl tavo vieno to "Tazerio dingimo / šarvų sugadinimo / antrankių dingimo" (man dar nėra tokių bairių net nutikę) darys tokia tavo gan man nesuprantamai durna dalyką atsiprašant, kadangi /kit Sargybinis yra nemokamas, o tu nori, kad už jį reiktu pinigus mokėt, bet ne tik už viena rinkinuka, bet ir už tam tikrus atskirus dalykus, nemanau, kad taip sudetinga yra pasiimti iš naujo /kit Sargybinis, tuo labiau, kai jis yra nemokamas, o šiaip tai tikrai nepritariu tavo šitokiai įdėjai. 😕

Man rodos, kad /kit sargybiniai galima pasiimti kas 10 min ar kažkas panašaus

Tokia problema su tazeriu būna, kad atsitinka, tačiau tik tais atvejais, kai tu jį bandai pa'place'int kažkur, o taip tai tokios problemos, kad jis iš lempos dingtų, nėra. Reikia atsargiau elgtis ir viskas bus gerai.

prieš 1 minutę, Dyzelinas sakė:

Tokia problema su tazeriu būna, kad atsitinka, tačiau tik tais atvejais, kai tu jį bandai pa'place'int kažkur, o taip tai tokios problemos, kad jis iš lempos dingtų, nėra. Reikia atsargiau elgtis ir viskas bus gerai.

tazeris tarkim bet sarvai luzta daznai, bent butu atskiras kit tik sarvams o ne visa kit keistis

prieš 10 valandas (-ų), Simuksas sakė:

tazeris tarkim bet sarvai luzta daznai, bent butu atskiras kit tik sarvams o ne visa kit keistis

Ar tau sunku pasikeisti sargybos bustinėje?

1 hour ago, ltuasasdpro sakė:

Ar tau sunku pasikeisti sargybos bustinėje?

jei turi viska normaliai potai visi kardas sveikas opai sveiki tik sarvai ne del sarvu visa kit keistis isivaizduok...

nemanau kad tai yra gera ideja

2022-05-29 at 11:08, naikas sakė:

nemanau kad tai yra gera ideja

Tu neesi sarguose draugeli 😕 Tau ši įdėja neturėtu būti aktuali

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Create New...