Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris

- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas išjungtas, serveryje prisijungę 0/0 žaidėjų.

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Message added by NutLit,

Administracija išrinko: Stelina ir ICream. Susisiekiam dc. NutLit#6666

Atranka į prižiūrėtojus

Recommended Posts

1. Jūsų slapyvardis žaidime?: Skvidas
2. Jūsų amžius?: 16 metų.
3. Papasakokite apie save: Esu Jokūbas, draugiškas, fainas, ir bendraujantys. Mėgstu teisingumą, ir negaliu žiūrėti kaip kiti nusižengia taisyklėms. Laisvalaikį praleidžiu ne prie kompiuterio, bet ateinant šaltiems orams sėdėjimas namuose padažnės. Minecraft žaidžiu jau nuo vaikystės, kaip ir daugumai tai buvo mūsų vienas iš pirmųjų mėgstamiausių žaidimų.  Į McPrisoną atvykau nuo 4-5 sezono, ir ligi šių dienų vis dar sugrįžtu į šį serverį. Serveryje turėdavau nemažai pertraukų todėl čia niekas manęs nepažįsta ir aišku aš nieko nepažįstu. Vienintelis minusas tai jog prižiūrėtojo pareigose dar neturiu patirties, tai gali nepatikti jums, bet aš greitai mokausi ir į šias pareigas įsivažiuočiau greitai.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Nes pamačiau jog trūksta aktyvios administracijos pačiame serveryje, o tiksliau aktyvių prižiūrėtojų.

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Priklauso kiek laisvo laiko turiu, į diena 2-3 valandas pražaidžiu serveryje, į forumą užsuku į dieną vieną kartą apžiurėti kas įvyko naujo. (Aktyvumo laikas padidėtu gaunant prižiūrėtojo pareigas savaime aišku :).

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:  Kai į savo darbą žiūri neatsakingai, kai administracija su pažystamais ar draugais elgiasi atlaidžiau nei su paprastais žmonėmis. Korupcija.

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Pažiūrėjus į dabartinius prižiūrėtojus sugebėčiau būti aktyvesnis negu jie. Netgi kai noriu padėti pagauti sukčiaujančius žmones šiuo metu, prižiūrėtojas neduoda jokio atsako nors žaidžia serveryje, toks poelgis truputi erzina.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Skvid#6069

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Įdėjų pildymas ir išpildymas, jei reikalinga pagalba pačiai administracijai visada galiu padėti. Ir aišku pačio serverio prižiūrėjimas. Pagalba serverio žaidėjams tiek pačiame serveryje tiek forume ir discorde.

• Labai patinka! 1
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

. Jūsų slapyvardis žaidime?:  Orestas 
2. Jūsų amžius?:   18 metų jaunuolis.
3. Papasakokite apie save:  Esu Orestas, minecraft ekspertas, turiu 10+ metų patirties šiame žaidime. Gyvenime užsiimu savęs tobulinimu visais būdais, kuriu projektus, studijuoju, dirbu bei atidarinėju savo parduotuvę. Esu komunikabilus, raštingas bei turiu visai nepriekaištingą bei visokeriopai gerą reputaciją serveryje. Taip pat laisvalaikiu sportuoju, dainuoju.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Nes šiame serveryje jau žaidžiu daug laiko, daug laiko buvau ir serverio dalimi, tad norėčiau prisijungti prie komandos ir padėti jam vėl tobulėti ir siekti viršūnės. Bei turiu kogero didžiausią patirties bagažą iš visų čia esančių kandidatų. 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:  Apie 5h, kartai daugiau, kartais mažiau.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:  Elgtis taip, jog būtų sudaromas blogas serverio administracijos paveikslas, jog žaidėjai į administraciją žiūrėtų kaip į priešą. 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Milžiniškas patirties bagažas, dideli siekiai, dideli norai, didelis užsispyrimas, esu tikrai patikimas pretendentas, moku išklausyti bei atsakyti į klausimus, nuomones, pasiūlymus ir pnš.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Orestas^ ^#5010

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:  Prižiūrėčiau žaidėjus, jog nenaudotų kenksmingų programų bei laikytųsi chat'o taisyklių, padėčiau administracijai su darbais, siūlyčiau idėjas bei jas padėčiau įgyvendinti.

• Labai patinka! 1
  • HaHa 1

Jūsų slapyvardis žaidime?:  ledukas
2. Jūsų amžius?:   19 
3. Papasakokite apie save:  Esu ledukas, lankau sokius su roku minecraft ekspertas, turiu 10+ metų patirties šiame žaidime. Gyvenime užsiimu savęs tobulinimu visais būdais, kuriu projektus, studijuoju, dirbu bei atidarinėju savo parduotuvę. Esu komunikabilus, raštingas bei turiu visai nepriekaištingą bei visokeriopai gerą reputaciją serveryje. Taip pat laisvalaikiu sportuoju, dainuoju.
4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Nes šiame serveryje jau žaidžiu daug laiko, daug laiko buvau ir serverio dalimi, tad norėčiau prisijungti prie komandos ir padėti jam vėl tobulėti ir siekti viršūnės. Bei turiu kogero didžiausią patirties bagažą iš visų čia esančių kandidatų. 

5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?:  Apie 5h, kartai daugiau, kartais mažiau.

6. Kas tavo manymų nedera administracijai?:  Elgtis taip, jog būtų sudaromas blogas serverio administracijos paveikslas, jog žaidėjai į administraciją žiūrėtų kaip į priešą. 

7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Milžiniškas patirties bagažas, dideli siekiai, dideli norai, didelis užsispyrimas, esu tikrai patikimas pretendentas, moku išklausyti bei atsakyti į klausimus, nuomones, pasiūlymus ir pnš.

8. Jūsų kontaktai (Discord): Matelizzs#9658

9.  Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?:  Prižiūrėčiau žaidėjus, jog nenaudotų kenksmingų programų bei laikytųsi chat'o taisyklių, padėčiau administracijai su darbais, siūlyčiau idėjas bei jas padėčiau įgyvendinti.

• Labai patinka! 2

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Create New...